Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Az lesz.
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.Igen, én sem úgy értettem, hogy MVC-t csak OOP-szemlélettel lehet írni (ezért is csak azt írtam, hogy "eléggé megkönnyíti a munkát az MVC-nél"), de szerintem procedurálisan megírva azért sokkal önszívatósabb, nehezebb átlátni.

Mondjuk nem véletlenül találták ki az OOP-t, ha már hasonlít az emberi gondolkodás működéséhez, használjuk is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.