Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez alapján már meg tudom csinálni!
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!(#3597) 1ed: neked is many thanx, hogy megnézted!
Majd holnap még jelzek a próbálkozásaimról, most már a holnapi mérés laborra kell tanulnom.
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Arc Raiders
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani.