- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21665 üzenetére
Php -vel nem lehet új file-t létrehozni.
Na, ilyen butaságot ne állítsunk már kérem, mert mentem a kardomba dőlök!
Lehet fájlt létrehozni az fopen() függvénnyel. Lehet fájlt létrehozni a file_put_contents() függvénnyel. Lehet fájlt létrehozni a touch() függvénnyel. Lehet fájlt létrehozni az SplFileObject osztállyal. Lehet fájlt létrehozni a tempnam() függvénnyel. Lehet fájlt létrehozni a fputcsv() függvénnyel. Nem akarom tovább sorolni...Ez a kód miért fut rosszul?
Nem fut rosszul, pontosan azt csinálja, amit beírtál neki. Csak nem azt írtad be, amit szerettél volna.
Honnan jön a $data változó? Mi van benne pontosan? Látom, van ott egy kikomentezettprint_r($data);
, az mit ír ki?Azt hittem onnantól él az ini. Ezt írta a php dokumentum.
Ezt jól hitted, ez így is van. Akkor valami más probléma van nálad. Nem akarsz tényleg XAMPP-ot használni? Az pont ilyen célokra való, mint amire neked kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest