- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A php a szerver oldali szkript, ami legyártja neked stringben a html oldalt, és azt küldi le kliens oldalra."
Akkor én valamit rosszul csinálok mert JSON resource-kat küldök vissza a kliensnek ami egy JavaScriptben kérszül SPA alkalmazás.
Köszi, ezt nem tudtam a 10+ év PHP-s tapasztalatommal..."Bármit is tölt be az a frame, azt te írtad elő neki, miközben pakoltad össze a dokumentumot."
Számomra nem triviális a frame jelentése. Szerintem itt a kolléga iframe-re gondolt. Erős a gyanúm, és első blikkre disy68 is ezt feltételezte, majd teljesen jogosan javasolta, hogy ha valóban iframe akkor ne használja."Vagy beleírtad közvetlenül, vagy javascript formájában, esetleg forrás címet írtál bele, ahonnét kérdezősködjön, vagy bármi."
OK.
"Szóval ha php-d van és arra vagy kíváncsi, mit művelt a kliens oldal, esetleg nézd meg, hogy mire utasítottad."
Ez egy általánosan nem igaz kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest