- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A php a szerver oldali szkript, ami legyártja neked stringben a html oldalt, és azt küldi le kliens oldalra."
Akkor én valamit rosszul csinálok mert JSON resource-kat küldök vissza a kliensnek ami egy JavaScriptben kérszül SPA alkalmazás.
Köszi, ezt nem tudtam a 10+ év PHP-s tapasztalatommal..."Bármit is tölt be az a frame, azt te írtad elő neki, miközben pakoltad össze a dokumentumot."
Számomra nem triviális a frame jelentése. Szerintem itt a kolléga iframe-re gondolt. Erős a gyanúm, és első blikkre disy68 is ezt feltételezte, majd teljesen jogosan javasolta, hogy ha valóban iframe akkor ne használja."Vagy beleírtad közvetlenül, vagy javascript formájában, esetleg forrás címet írtál bele, ahonnét kérdezősködjön, vagy bármi."
OK.
"Szóval ha php-d van és arra vagy kíváncsi, mit művelt a kliens oldal, esetleg nézd meg, hogy mire utasítottad."
Ez egy általánosan nem igaz kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest