- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow #20122 üzenetére
A memcache linket köszönöm, az is memcache, amit én linkeltem, csak már ősidőkkel ezelőtti, és azt reméltem, mostanra van beépített modul rá, nem kell külső összetevőt telepíteni.
Gondolkodtam például olyasmin, hogy linux starton cli-vel php alkalmazást indítani (azok még nem kérnek session-t). Abban írni meg socket szervert, és tárolni / kiszolgálni a kéréseket. Például redis ugyan úgy csak egy szálasan fut, de elég gyors, mert a memory access a sebesség nagyja, a többi meg csak a többi. A session-jeim nem lesznek nagyok, a cucc nagyja sql-be megy, 128 mega ram, ami default-ban megy php processeknek, bőven elég. A php motor által használt protokollt még nem sikerült megtalálnom.
Ha esetleg másvalakinek is jutott eszébe hasonló, és van publikus forráskód letölthetően, az lenne a legjobb. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá újra feltalálni a kereket, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drón topik
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged