Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Megoldottam faék egyszerűséggel

<?php exec('rm -rf /home/oldal/public_html/1*'); ?>
Csak cserélgettem a kód végén a számokat 1-től 9-ig, mivel minden ilyen könyvtár neve számokat tartalmazott mindössze. Öt perc alatt kitöröltem a százezres nagyságrendű szemetet és még csak 100 dollárt se kellett érte fizetni a supportnak. Ezen még mindig rugózom, hihetetlen, hogy egy egyszerű parancs kiadásáért képesek lettek volna ennyit elkérni. És biztos, hogy rengetegen fizetnek is, mert nem tudják egyedül megoldani.
Egyébként nem gondoltam, hogy ez működni fog, normális szerveren általában tiltva van az exec.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amatőr csillagászat
- Mazda topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - Ezüst - BONTATLAN
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest