- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Munkatársat keresek a céghez, de kicsit bajban vagyok a dologgal kapcsolatban...
Komplett webáruház motort kell leprogramozni, adatbázissal, admin felülettel, háttérszolgáltatásokat hozzáigazítani, elkészíteni a dizájnt, majd az egészet ténylegesen elindítani, kezelni és működtetni. A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék. A későbbiekben is folyamatos marad a munka, valamennyi új ötletet, további fejlesztést meg kell csinálni, tehát állandó munkatársra van szükség.
Szerintetek hol érdemes keresni (fórum, FB csoport, stb.) és milyen szakmai dolgokra kellene rákérdeznem? Itt már közel sem elég teszt egy félórás gyakorlat az interjú alatt és nem szeretnék idiótákat is behívni, akik most látnak először gépet, vagy már összetákoltak egy oldalt a nagyi képeinek, valami ingyenes szolgáltatónál és ettől azt hiszik, hogy megfelelnek.
Eddig ez a poszt nem létezett a cégnél, külsős szolgáltató végezte, ezért nincs tapasztalatom a témában. Szóval, szerintetek hogy vágjak bele? Mit írjak, amiből ténylegesen kiderül mire van szükség? PHP, MySQL, rendszergazdai és webmester feladatok? Ez elég lehet?
Nézegettem az állás rovatot, de nem találtam hasonlót, így ha nem jó helyre írtam, kérlek jelezzétek. Gondoltam akik hasonló dologgal foglalkoznak, talán tudnak segíteni, vagy ha nem, az sem baj, csak adjatok tippet, hol és hogy érdemes nekikezdenem a dolognak...
Köszi!
Szerk.:
Offba tettem, mert azért nem igazán témába vágó...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest