Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Semmi extra, szívből jött.

Néha unalmas, hogy mindenki lehúzza a php-t, holott a legtöbb weblap ez fut. Vannak hibái, de nem szabad elfelejteni, hogy folyamatosan fejlesztik."
Ja értem, tehát szerinted egy szakmai véleményre személyeskedéssel válaszolni pont jó reakció...
De örülök, ha ezzel hozzájárulhattam a boldogságodhoz. 
Az nem túl erős érv a nyelv jósága mellett, hogy a weboldalak nagy része PHP-ben íródott. Minden jöttment hostingcég is kínál PHP-futtatási lehetőséget olcsón vagy akár ingyen (egy domainnévért cserébe, bár ASP.NET-nél is vannak akár ingyenes lehetőségek, persze korlátokkal), a PHP ingyenes, open source, relatíve könnyű nekiesni a fejlesztésnek a segítségével, a felkapottsága további népszerűséget generált, PHP-fejlesztőből pedig iszonyat sok van, csak a mennyiség ugye nem mindig minőség. Természetesen sok előnye van a PHP-nek, pl. pont a népszerűségéből következő nagyon komoly támogatottsága. Viszont a gyengén típusossága és a nyelv helyenkénti koncepcionális hibái hátrányosak és idegesítőek tudnak lenni. Tudod, hogy én is fejlesztgetek benne, de ettől még látom a hibáit (és szerintem semmiben nem jó az elvakultság). Ja, de tudom, most akkor az erre a szerinted jó reakció, hogy húzzak el, nem fogsz hiányolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De örülök, ha ezzel hozzájárulhattam a boldogságodhoz. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)