- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Eljött a prepared statment ideje.
Új hobbi projekt amihez már kértem segítséget is lokalizáció terén mindegy nem ez a lényeg, elkezdtem benne használni prepared statmentet, kimásoltam a régebbi projektből ahol ment rendesen. Nem ment, semmi hibaüzenet csak a teljes PHP rész kihagyásra került a szerver részéről. Megnyitottam a hivatalos doksit ahonnan kimásoltam ezt:$mysqli = new mysqli("example.com", "user", "password", "database");
if ($mysqli->connect_errno) {
echo "Failed to connect to MySQL: (" . $mysqli->connect_errno . ") " . $mysqli->connect_error;
}
$stmt = $mysqli->prepare("SELECT id, label FROM test WHERE id = 1");
$stmt->execute();
$res = $stmt->get_result();
$row = $res->fetch_assoc();Persze a megfelelő helyeken kicseréltem mindent. Megint ugyan az a PHP rész kimarad mintha nem is lenne előző echo utasítások se működnek stb. kikommenteltem a sorokat. A $res = $stmt->get_result(); résztől adja meg magát folyamatosan, de semmi hibaüzenet vagy valami. MySQL kapcsolódás rendben van a lekérdezés elvben végig megy hiba nélkül.
Ugyanúgy doksiból kimásoltam ezt:if (!($res = $stmt->get_result())) {
echo "Getting result set failed: (" . $stmt->errno . ") " . $stmt->error;
}Hátha kapok valami hibaüzenetet, vagy hogy miért nem megy végbe a folyamat, de ugyan az. A PHP rész kimarad és a nyers HTML-t kapom vissza, mintha egy sor PHP-t nem írtam volna.
Bemásolnám a kódrészletet, de szerintem felesleges, mert ugyan az amit már bemásoltam csak más az SQL lekérdezés és az adatbázis kapcsolódás.
SQL lekérdezés:
SELECT * FROM users_login WHERE id = 1
Ha valaki tudna segíteni, hogy hol rontom el megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest