Új hozzászólás Aktív témák

• PumpkinSeed

addikt

Eljött a prepared statment ideje. :D
    Új hobbi projekt amihez már kértem segítséget is lokalizáció terén mindegy nem ez a lényeg, elkezdtem benne használni prepared statmentet, kimásoltam a régebbi projektből ahol ment rendesen. Nem ment, semmi hibaüzenet csak a teljes PHP rész kihagyásra került a szerver részéről. Megnyitottam a hivatalos doksit ahonnan kimásoltam ezt:

$mysqli = new mysqli("example.com", "user", "password", "database");
    if ($mysqli->connect_errno) {
    echo "Failed to connect to MySQL: (" . $mysqli->connect_errno . ") " . $mysqli->connect_error;
    }
    $stmt = $mysqli->prepare("SELECT id, label FROM test WHERE id = 1");
    $stmt->execute();
    $res = $stmt->get_result();
    $row = $res->fetch_assoc();

Persze a megfelelő helyeken kicseréltem mindent. Megint ugyan az a PHP rész kimarad mintha nem is lenne előző echo utasítások se működnek stb. kikommenteltem a sorokat. A $res = $stmt->get_result(); résztől adja meg magát folyamatosan, de semmi hibaüzenet vagy valami. MySQL kapcsolódás rendben van a lekérdezés elvben végig megy hiba nélkül.
    Ugyanúgy doksiból kimásoltam ezt:

if (!($res = $stmt->get_result())) {
    echo "Getting result set failed: (" . $stmt->errno . ") " . $stmt->error;
    }

Hátha kapok valami hibaüzenetet, vagy hogy miért nem megy végbe a folyamat, de ugyan az. A PHP rész kimarad és a nyers HTML-t kapom vissza, mintha egy sor PHP-t nem írtam volna.

Bemásolnám a kódrészletet, de szerintem felesleges, mert ugyan az amit már bemásoltam csak más az SQL lekérdezés és az adatbázis kapcsolódás.

SQL lekérdezés:

SELECT * FROM users_login WHERE id = 1

Ha valaki tudna segíteni, hogy hol rontom el megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés