Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Tyuhajja ...
Elég kesze-kusza még nekem, de ha jól tévedek akkor ezzel egy régi problémám is megoldható elméletileg. Talán.Nevezetesen a html oldal képeit alakítsuk linkekké ... Csak nem megoldás arra is?
A lényeg, hogy egy adminon a user-t nem tudom megtanítani arra, hogy linkként szúrja be a képet egy editorba. Csak úgy bevágja és annyi. Ezzel viszont megoldhatom utólag, hogy kattintva mondjuk valami js nézegetőben nyiljon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elég kesze-kusza még nekem, de ha jól tévedek akkor ezzel egy régi problémám is megoldható elméletileg. Talán.