Új hozzászólás Aktív témák

• Agony

aktív tag

Sziasztok!

Teljesen amatőr vagyok a PHP-hoz, de találtam magamnak egy érdekes kihívást és ehhez szeretnék egy kis iránymutatást kérni hozzáértőktől.

Egy egyszerű oldalt csináltam amin a látogatók jelentkezhetnek versenyekre, azon belül pedig versenyszámokra és egy mysql lekérdezésből láthatják is az addig benevezetteket.
    Eddig nem is volt bonyolult kb. zéró php és mysql tudással pár óra alatt össze lehetett dobni, viszont szeretnék ha tudnák törölni és módosítani is a nevezéseiket, hogy ne csak az adminon keresztül intézhessék.

Ez -szerintem- csak felhasználói fiókokkal lehet megoldani ezért kerestem erre a célra egy regisztrációs és login scriptet, amit kicsit személyre szabtam és sikerült működésre bírni, viszont itt a nulla php tudásomnak köszönhetően léket kaptam. :S

A login oldal kész van, ezen belül három aloldal van (versenyek, nevezés, nevezéseim), de sajnos ötletem sincs, hogy ezen belül, hogy oldjam meg, hogy a userek kezelhessék a saját nevezéseiket.

Ismertek esetleg erre vonatkozólag valami jó tutorialt? Az se baj, ha az egészet elölről kell kezdeni

A teljes oldal letölthető innen egy rar fájlban.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés