Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a PHP-hoz, de találtam magamnak egy érdekes kihívást és ehhez szeretnék egy kis iránymutatást kérni hozzáértőktől.
Egy egyszerű oldalt csináltam amin a látogatók jelentkezhetnek versenyekre, azon belül pedig versenyszámokra és egy mysql lekérdezésből láthatják is az addig benevezetteket.
Eddig nem is volt bonyolult kb. zéró php és mysql tudással pár óra alatt össze lehetett dobni, viszont szeretnék ha tudnák törölni és módosítani is a nevezéseiket, hogy ne csak az adminon keresztül intézhessék.Ez -szerintem- csak felhasználói fiókokkal lehet megoldani ezért kerestem erre a célra egy regisztrációs és login scriptet, amit kicsit személyre szabtam és sikerült működésre bírni, viszont itt a nulla php tudásomnak köszönhetően léket kaptam. :S
A login oldal kész van, ezen belül három aloldal van (versenyek, nevezés, nevezéseim), de sajnos ötletem sincs, hogy ezen belül, hogy oldjam meg, hogy a userek kezelhessék a saját nevezéseiket.
Ismertek esetleg erre vonatkozólag valami jó tutorialt? Az se baj, ha az egészet elölről kell kezdeni
A teljes oldal letölthető innen egy rar fájlban.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fogyjunk le!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest