- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy létezik-e valami megoldás arra, hogy egy cookie tartalmát módosítsam?
Mindezt úgy képzeltem el, hogy pl. van egy cookie-m, aminek a tartalma 1,3,4,5,8...szóval számok, és nekem mondjuk a 4-est ki kéne vennem a sorból, és 1,3,5,8...stb. maradna csak.
Oké, töröljem le, és hozzam létre újra, de akkor is valahogy meg kellene keresnem, hogy hol van az adott elem, amit ki kellene törölni.Néztem több fórumot is, de nem találtam megoldást. Tudtok ebben segíteni?
(Van egy olyan merész elképzelésem, hogy a cookie-nak egyetlen eleme lenne, ami egy tömb, és akkor azt be tudnám járni...ez megoldható esetleg?)
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Windows 10
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest