- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A lényeg akkor is marad, nem feltétlenül kell csillagászati összegeket költened, hogy fusson az Apple által fejlesztett operációs rendszer."
Kezd fárasztó lenni.Pont ezért magyaráztam el neked a különbségeket a Mac-gép és a Mac OS között.
Mivel te elkezdtél külön az operációs rendszerről beszélni. Hogy jött ide? Arról volt szó, hogy egy átlagos Mac-gép (NEM OS!!
) igencsak drága.
No offense, de simán csak kötözködtél.
Részemről én is befejeztem, kezd uncsi lenni az egész téma, igazából abból indult ki a dolog, hogy Trisztán azt állította, hogy a NetBeans egy lassú hányadék fos (ehhez az állításához csatlakoztak páran, azt a részét én is elismertem, hogy kajálja az erőforrásokat), míg a Mac a király, én meg próbáltam rávilágítani, hogy talán egy kicsit szűk látókörűen állt a kérdéshez, és lehet, hogy valami az ő figyelmét kerülte el, még konkrét javaslatokkal is álltam elő (igaz, nem neki válaszolva), amivel a NetBeans erőforrás-igényét le lehet faragni, nehogy már én legyek emiatt a k×csög.
(#14485) tPedro_ :
Igen, az lesz az!Viszont ott már nem PHP programozás lesz a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest