- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy adott egy űrlap. Azt POST-tal elküldöm XML-ben egy másik címre, ahol egy API feldolgozza, majd XML-ben kapom vissza a választ, hogy van e hiba vagy minden rendben volt.
Az a problémám, hogy XML-ben nem vagyok jártas, de az XML küldés megvan, csak azt nem találom sehol egyértelműen leírva, hogy a kapott adatot hogyan tudnám feldolgozni? Van valami xml_get_response függvény? Tudom, hogy van elmaradásom, nem is kevés, de hátha nem magasiskola ez.
(Hogy mihez kell? Az angoltanáromnak van egy oldala. Kapcsolatban van másokkal, akiknél van affiliate program és ha a tanáromon keresztül regisztrálnak, akkor ő (is) jól jár. Űrlap kész, feldolgozás, küldés működik, de nem tudom, hogy hogyan tudnék hozzányúlni a kapott adathoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged