- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"XML-ben kapom vissza a választ"
DOMDocument
http://php.net/manual/en/class.domdocument.php"Represents an entire HTML or XML document; serves as the root of the document tree."
SimpleXML
http://php.net/manual/en/book.simplexml.phpSzerk.:
Ja, hoppá, most látom, hogy az előttem belinkelt ibm.com-os cikkben pont ezeket tárgyalják ki elég jól.(#14378) Petyyyyy
A körforma eleve elég problémás. Szerintem ezt csak valami egymás fölé való helyezős trükközéssel lehetne megoldani, most hirtelen nem tudom, hogyan, vagy pedig valami JavaScript-library segítségével.
Javaslom, kérdezd meg a Weblapkészítés topicban is, hátha tudnak rá mondani valamit, főleg, hogy ez már nagyon nem PHP-s témakör. Habár az is igaz, hogy lehet, hogy PHP-ban is van megoldás rá.
Esetleg ha tudsz angolul, még Stack Overflow-n is megkérdezhetnéd, belinkelve az eddigi megoldást, ott egész biztosan tudnak mondani valami frankót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged