- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
trisztan94 #14170 üzenetére
Azt értem én, hogy a boolen változó értéke 1 azzal nincs is probléma itt most azzal van a probléma, hogy 4 vizsgálat volt és én egyetlen darab 1-est kaptam.
(#14171) Athlon64+
A változók tartalma random számok, de ebből a szempontból mind1, mert nekem nem az a problémám, hogy a vizsgált eredményt nem értem, hanem szerintem szintaktikai hibát vétettem ugyanis a 4 vizsgálat eredménye képen "egyetlen darab 1-est kaptam."
(#14172) DNReNTi
Tanultam C nyelvet abból tudom az if feltétel használatát. Viszont most egy ilyen 24 órás könyvből tanulok amiben szeretnék szépen sorban haladni max ha valamit nagyon tudok átugrom. Ma kezdtem el és még nem tartok if elágazásnál így szeretném enélkül megcsinálni. Csak a könyv volt olyan kedves, hogy egyetlen szemléltető példa nélkül tovább lépet, én meg sakkozzam ki a helyes szintaktikát...
Viszont köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Foxpost
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Call of Duty: Warzone
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest