Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Oké, akkor más fájlnevek lesznek.
Bár az nem tudom, hogy ha egy input (vagy textarea) mezőből jól írja bele a fájlba a karaktereket, akkor ugyanúgy az input mezőben megadott névből miért cseszi el a fájlnevet. Én azt hittem, hogy ha nem jó az encode, akkor a txt fájl tartamában is is rossznak kellene lennie az ékezetes karaktereknek.EasyPHP azért, mert évekkel ezelőtt ezt kezdtem el használni, aztán ennél is maradtam, erről az IIS-ről nem is hallottam még
De meglesem mi ez, aztán ha egyszerű, akkor belövöm egy próbára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bár az nem tudom, hogy ha egy input (vagy textarea) mezőből jól írja bele a fájlba a karaktereket, akkor ugyanúgy az input mezőben megadott névből miért cseszi el a fájlnevet. Én azt hittem, hogy ha nem jó az encode, akkor a txt fájl tartamában is is rossznak kellene lennie az ékezetes karaktereknek.