Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Nem értem ezt a hozzászólás.(Hogy jön ide 10 millio? hogy jön ide az adatbázis? Nem erről volt szó.) Nyilván nem azon fog megfeküdni az alkalmazás, hogy require_once vagy require, viszont ha ez a hozzá állás akkor mindenhol ez lesz és sok kicsiből már összejön esetleg 5-8% ami egy nagy forgalmú websitenál jelentheti azt, hogy erősebb szerverbe kell fektetni vagy még kihuzza addig ameddig van stabil cash flow és akkor már egyszerűbb.
A forma1-es autó sem azért könnyű mert felnijei 2kg-val könyebbek mint egy ugyanakkora hagyományos technikával gyártotté, hanem mert mindenhol meg van fogva ez a kicsi (nyilván sarkitottam, de szerintem érthető) . Plusz ha erre külön fel kell venni egy programozót, hogy optimalizáljon akkor rossz csapattal lett elindítva a projekt, mert az inkompetenciát ki kell fizetni mindenképpen (kérdés hogy mikor), ez nem érv a hatékony megoldások ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest