Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz sztanozs #11885 üzenetére

Ahogy nézem default-on van minden. Leginkább a session.auto_start volt gyanús, de amikor átállítom 0 -> 1, azonnal pampogni kezd a php, hogy a session már el van indítva, ergo session_start() tilos. Szóval az sem az, amire gondoltam.

Jelenleg olybá tűnik nekem a webszerver viselkedése, mint ami beazonosítja, hogy milyen ip:port van a küldő mögött, és amíg azt látja a küldőtől, addig egy saját jogon eldöntött session id-t rendel hozzá, amit egyáltalán nem szándékozik a kliens orrára kötni. Ez nekem valamiféle agyonóvatoskodott hekkelés védelemnek tűnik, de nem találtam olyan beállítást, ami konkrétan erről szólna, ergo nem tudom kikapcsolni.

Kicsit filozom még a session.cookie_lifetime-on is, hogy át kell-e állítanom nulláról (default), merthogy talán azért adja nekem mindig ugyan azt. Php-ban kiírom echo-val a session id-t, és látom, hogy mindig ugyan az, bármit is csinálok. Böngésző restartig nem változik meg. Tudnám, honnét a fenéből ismeri fel, hogy böngésző restart volt..

Új hozzászólás Aktív témák