- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
ha itt minden sorban van két interface meg osztály akkor egy olyan hiba (vagy fejlesztés) ami amúgy egy logikus kódnál 3 óra, itt 2 nap
Megfelelő tesztekkel, rögtön ki kell, hogy bukjon a hiba helye. Ilyen szempontból pont jól beazonosíthatóan, mivel a felelősségi körök szét vannak osztva. Az interface pedig pont egyfajta contract, ami alapján az együttműködést lehet biztosítani.
A szar, logikátlan kódtól persze az OOP sem véd meg egyáltalán, de ezt senki nem állította.százezer (millió) sor
Olyan pedig pont nem létezik, hogy egy teljes rendszert részletesen, véglegesen lespecifikáljanak neked.
Tehát az esetek többségében, úgyis fejlesztési iterációk vannak, ezáltal pedig úgyis vagy aránylag rugalmasan oldod meg a dolgokat, vagy refactorálhatsz.az emberek számára kell azt logikussá tenni és könnyen átláthatóvá.
Itt nem tudom mire gondolsz, mi a nem logikus kód számodra.Jelentősen többet kódolok
Én pont nem azt írtam, hogy jelentősebben többet kódolj.A nem jól tesztelhető kódot, hogy tudja rendesen kitesztelni a megfelelő ember?
Én itt egy kis ellentmondást érzek. Avagy a kitesztelés nem az én gondom, oldja meg más, ahogy akarja?
Egyébként a rosszul tesztelhető kód a legtöbb esetben egy jelzés lehet a kódra nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest