Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
ha itt minden sorban van két interface meg osztály akkor egy olyan hiba (vagy fejlesztés) ami amúgy egy logikus kódnál 3 óra, itt 2 nap
Megfelelő tesztekkel, rögtön ki kell, hogy bukjon a hiba helye. Ilyen szempontból pont jól beazonosíthatóan, mivel a felelősségi körök szét vannak osztva. Az interface pedig pont egyfajta contract, ami alapján az együttműködést lehet biztosítani.
A szar, logikátlan kódtól persze az OOP sem véd meg egyáltalán, de ezt senki nem állította.százezer (millió) sor
Olyan pedig pont nem létezik, hogy egy teljes rendszert részletesen, véglegesen lespecifikáljanak neked.
Tehát az esetek többségében, úgyis fejlesztési iterációk vannak, ezáltal pedig úgyis vagy aránylag rugalmasan oldod meg a dolgokat, vagy refactorálhatsz.az emberek számára kell azt logikussá tenni és könnyen átláthatóvá.
Itt nem tudom mire gondolsz, mi a nem logikus kód számodra.
Jelentősen többet kódolok
Én pont nem azt írtam, hogy jelentősebben többet kódolj.
A nem jól tesztelhető kódot, hogy tudja rendesen kitesztelni a megfelelő ember?
Én itt egy kis ellentmondást érzek. Avagy a kitesztelés nem az én gondom, oldja meg más, ahogy akarja?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a rosszul tesztelhető kód a legtöbb esetben egy jelzés lehet a kódra nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Társasjáték topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)