Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz #65675776 #11095 üzenetére

daa-raa, már ne haragudj, de azért az előzményeket jobban elolvashattad volna: nem hiszem, hogy csak nekem kéne csiszolni a stílusomon. Emlékszel, hogy legutóbb is ki miatt szóltatok rám? Gondolom már sejted: akkor is Athlon64+ rohant hozzátok nyöszörögni segítségért, mert képtelen - férfiként viselkedve - elviselni, hogy valaki vitába száll vele. (Látom, már mást is bemártott, aki szintén szeret vitázni, és szerintem tök jól lehet vele polemizálni személyeskedés nélkül is. Athlonnak úgy tűnik, akkor sem sikerült kibírnia, hogy valaki más véleményen van.)
    Azt írja, zavarja a "tudálékosság" szakmai topicban? daa-raa, kérlek, egyszer fuss át a hozzászólásain, csak a kedvemért. Ha nem áll fel a hátadon a szőr a stílusától, akkor biztosan türelmes ember vagy.
    Azt észrevetted, hogy ő minden vitát elvisz a személyeskedés irányába, és nem lehet vele ténylegesen szakmai alapon vitatkozni? Őt miért nem részesítetted "megrovásban"? Bocs, de zavar ez a teljesen egyoldalú moderálás: ha én mentem volna hozzátok sírni, akkor most Athlon64+ kapott volna dádát? Valószínűleg igen. Köszönöm a megértést.

Új hozzászólás Aktív témák