- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#65675776 #11095 üzenetére
daa-raa, már ne haragudj, de azért az előzményeket jobban elolvashattad volna: nem hiszem, hogy csak nekem kéne csiszolni a stílusomon. Emlékszel, hogy legutóbb is ki miatt szóltatok rám? Gondolom már sejted: akkor is Athlon64+ rohant hozzátok nyöszörögni segítségért, mert képtelen - férfiként viselkedve - elviselni, hogy valaki vitába száll vele. (Látom, már mást is bemártott, aki szintén szeret vitázni, és szerintem tök jól lehet vele polemizálni személyeskedés nélkül is. Athlonnak úgy tűnik, akkor sem sikerült kibírnia, hogy valaki más véleményen van.)
Azt írja, zavarja a "tudálékosság" szakmai topicban? daa-raa, kérlek, egyszer fuss át a hozzászólásain, csak a kedvemért. Ha nem áll fel a hátadon a szőr a stílusától, akkor biztosan türelmes ember vagy.
Azt észrevetted, hogy ő minden vitát elvisz a személyeskedés irányába, és nem lehet vele ténylegesen szakmai alapon vitatkozni? Őt miért nem részesítetted "megrovásban"? Bocs, de zavar ez a teljesen egyoldalú moderálás: ha én mentem volna hozzátok sírni, akkor most Athlon64+ kapott volna dádát? Valószínűleg igen. Köszönöm a megértést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest