Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r!
üzenetére
Tudom, de volt egy másik probléma is amit ez a kód megoldott, közben amit kérdeztem meg magamtól megoldottam .

De azért köszi, kb 20 óra tutorialt végignéztem az elmult pár hétben, mióta ténylegesen neki álltam kb 15ször többet fejlődtem.
Szerk : Amúgy még annyit ehhez, hogy amikor az egyetemen az első évben tanították az anyagismeretet és elmagyarázták, hogyan néz ki és működik egy szakító szilárdság mérő berendezés, akkor mindenki csak nézett mint az edényes és hiába kérdezted vissza nem bírta elmondani. Amikor gyakorlaton mindenki megmért egy acélrudat, kivülről fújta az egészet. Persze kellett hozzá az elmélet de önmagában nem volt elég.
Szerk2 :
A második kód ez volt amugy
<?php
if (isset($_GET['id'])){
if ($_GET['id'] !== 'edit')
{
echo "acolor";
}
else
{
echo "current";
}
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Intel i5-9600K, RTX 3070, 16GB RAM, NZXT Kraken hűtéssel - BESZÁMITOK!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S23 128Gb-Megkimélt-Újszerű akku
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest