Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayan_
csendes tag
Sziasztok. Hosszas keresgélés és utánaolvasás után a Braun Series 7-es elektromos borotva megvásárlása mellett döntöttem. Ezzel kapcsolatban 2 kérdésem merült fel: van-e mérvadó különbség a különböző típus-jelölések / jelzések között?
Illetve jelenleg - nyilván minél olcsóbban szeretnék hozzájutni - honnan érdemes rendelni? Amazon.uk oldalon találtam jó áron, de nem szállítanak Magyarországra, vagy ha igen, akkor kisebb vagyonért. Amazon.de oldalon is kerestem, de nem találtam jó áron, bár lehet én nem néztem jól valamit, amazon-ról először rendelnék. Ipon-t néztem, de ez az 1 év Basic garancia, és még tisztító egység sincs hozzá, hát nem győzött meg. Összességében ha van valakinek bármi infója, ötlete, hogy honnan érdemes ezt rendelni, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest