Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsozsoka 74 #11698 üzenetére
Nem a fogselyem és a fogköz tisztítás kiváltására valók, hanem a hagyományos fogkefe helyett, és attól sokkal jobbak. Némilyekhez van persze fogköz tisztító is, de szerintem még azzal se helyettesíthető.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #11698 üzenetére
Ezt a kérdésedet itt biztosan meg tudják válaszolni: elektromos fogkefe topic. Még nincs átnevezve, de a lényegen nem változtat.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok! Nemrégen szó volt az elektromos fogkefékről. Ki szeretném váltani a fogselymet és kíváncsi lennék hogy használtok - e illetve milyet a szájzuhanyból.
-
törölt tag
Nem a reklám helye, találtam egy tutit: edigital black friday akcióban Philips S9031/12 most 43 ezer. Tisztítóállomás nincs hozzá, akkor is csúcs Philips ennyiért nagy fogás!
-
1eske
tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#94529552 #11692 üzenetére
OK, de a normál "behabozzam az arcomat, nyakamat, majd óvatosan húzgáljam rajta a pengét, végül lemosás, törülközés, arceszeszezés"-hez képest tényleg gyors az előkészület és odafigyelés nélküli villanyborotva tologatás, még ha többször is át kell menni egy területen (pláne olyan típussal, ami után arcszesz sem kell)
Hétköznapi rohanos reggeleken ezért nekem inkább ez, a hagyományos meg hétvégén. -
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #11690 üzenetére
Gyors cucc?
Lassú és kíméletes használat javasolt, a megfelelő irányból tolva(meg összevissza is), a nyaknál megfeszítve esetleg a bőrt, hacsak nem rinocérosz keménységű arcbőröd van
, de majd látod. Mondanám, hogy tévézés közben is mehet, de a rezgősők hangosabbak a forgósnál.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #11690 üzenetére
Annál is inkább, mert az Aldiban két hónapod van kipróbálni, ez alatt visszakapod a vételárat ha nem tetszik
A Lidiset kíváncsiságból kipróbáltam 2 hete, és nem azért vittem vissza, mert rossz lett volna, csak fölösleges. Amúgy egyszerű cucc (a design ellenére nem billenős a feje, gondolom az Aldisnak sem), de szépen vág, csak persze arcszesz kell utána
-
E.Kaufmann
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #11686 üzenetére
Ilyen összegben vagy használt márkás vagy Lidis/Aldis. Utóbbi pont most lesz vasárnaptól.
-
petipetya
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #11686 üzenetére
Milyen erős az arcszőrzeted, illetve mennyire érzékeny az arcbőröd?
-
E.Kaufmann
veterán
Mit érdemes most venni 10ezer alatt csak borotvát, ami nem baj, ha nem akkumulátoros, de jól és gyorsan borotvál és strapabíró? Lesz egy nagy változás most és kellene egy céleszköz. Nem kell se hajnyírás, se szakálnyírás funkció.
-
Degeczi
nagyúr
Hát ha ez igaz, akkor semmiképp nem olcsó: utolsó ismert ár 18990 Ft...
-
Jenne
őstag
válasz
Lami66 #11681 üzenetére
Hát ez relatív, hogy mi a drága vagy mi az olcsó. Minden csak viszonyítás kérdése.
Én berendeltem rögtön kettőt,biztos ami ziher alapon, ha az egyik hibás lenne akkor azért még ott a másik.
Ha meg mindkettő kifogástalan, akkor meg majd jó lesz tartaléknak pár év múlva ha az egyik elromlik/elhasználódik.
-
golyós
addikt
Most az Aldiban lesz rezgőkéses borotva 7vagy 8 ezerért.
-
Jenne
őstag
-
Degeczi
nagyúr
Rákeresve csak egy 3 évvel ezelőtti Ebay-es link működőképes, bár nem általad berakva, viszont "6200 Ft"-ot említve - ám persze akkoriban... azóta sajnos majdnem 9e Ft, ami már nem éri meg, akcióban itthon is olcsóbb.
De ha vki tud jobbat, az közérdekű, szóval ne neked írja meg, hanem nyilvánosan!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Jó régen már, de betettem egy linket ide egy barun 1 literes utántöltő folyadékról, itthoni webes magyar vásárlási lehetőséggel, ha jól emlékszem akkor olyan 6 ezer forint körüli ára volt. Szerintem nem mentettem el azt a linket magamnak, mert sehol nem találom, de szükségem lenne rá. Ha valaki emlékszik rá, megtenné hogy elküldi nekem?
Előre is köszike. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #11672 üzenetére
Pár csepp olivaolaj is jót tehet, persze csak a salátának.
-
1eske
tag
Sziasztok!
Testszőr nyírót szeretnék venni. Nincsen sok elvárásom. Kompakt legyen, ne húzza a szőrt és könnyen tisztítható legyen. Csak vezeték nélküli érdekel.
Amiket eddig kinéztem:
Remington BHT250 - 8000 HufPhilips Bodygroom BG105/10 series 1000 - 4800 Huf
Philips Bodygroom BG3010/15 series 3000 - 7200 HufUtóbbi kettő Philips-et olcsóbban tudnám megvenni a hazai webshopból, azért annyi amennyi.
Köszönöm előre is!
-
Jenne
őstag
válasz
petipetya #11670 üzenetére
Néhány csepp finom olajat gondolom adtál neki a végén amikor már kiszáradtak.
Amit az ecet esetleg kioldott, azt az ecetes víz víz része mindjárt vissza is dolgozta.
Én napi használat után mindig alaposan kimosom vízben a szitát/késeket, majd hetente ultrahangos tisztítóban folyékony szappanos vízben 5 percig tisztíttatom, és ehhez plusz minden második héten egy alacsony oldalfalú üvegben braun folyadékban megjáratom. (vettem egy 1 literes flakonnal) Tisztítóállomás hiányában ez így bőven elég. -
Free04
tag
Sziasztok!
Philips SW6700 megér 38 ezret?
Vagy van jobb ajánlat ebben az árban?
Előre is köszönöm. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Napokban gondolkoztam el, hogy jó lenne egy olyan szakáll vágó, amin (amihez) van távtartó is. Eddig hajnyíróval bohóckodtam, ami jobb napokon kifejezetten jól sikerült, de volt hogy nem igazán.
A versenyző amit kinéztem, az 1. Philips OneBlade illetve második helyen egy kínai termék áll 2. SOLO nevű elektromos borotva.
A youtube-n van róluk egy összehasonlító videó is ahol nálam a SOLO a nyerő az alacsonyabb ár de közel hasonló tudás miatt.
Viszont amiért hozzátok fordulok, az az, hogy ezeknél az elektromos borováknál a pengét miért? illetve milyen idő közönként kell cserélni? Elvégra a hajvágóban se cserél az ember 2 havonta pengét.
Illetve ha tudtok ajánlani más típust ami megfelelő lenne ezen paramétereknek azt megköszönném.
Üdv.
Tamás -
Degeczi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Lami66 #11665 üzenetére
Ilyesmire gondolok én is, kiszámolhatták mivel kisebb a fizetőképes kereslet Ausztriánál akkor nem érdekli őket nálunk kevesebb vevő, viszont amikor a tájékozatlan balek megveszi a túlárazott terméket akkor nagyot kaszálnak. Ennyi erővel azért talán árulhatnák normális áron nálunk is, hátha több vevő lenne. Euronics-ban is találtam egy vicceset: Braun 3-as 32B vágófej majdnem 11 ezerért (az ötösömhöz 52B normális helyen 6-7 ezer) és az akciós Braun 3 borotva majdnem 15 ezerért. Hát akkor már...
Ez a tintasugaras nyomtató és patron esete már, egyszerűbb volt újat venni egészében.
-
válasz
#86564352 #11662 üzenetére
Ez nem áfa, nem adók és nem átlagfizetés kérdése. Még csak nem is az aktuálisan hatalmon levők miatt van.
Az összes nyugati cég/márka anno azért özönlött ide, mert itt lehetett kaszálni. Amikor beengedték korlát nélkül a cégeket, mindent el tudtak adni bármennyiért évekig. Ez aztán berögződött szépen (naná), hogy nyugati termék haszonkulcsa nyugaton 5-10 %. Mifelénk 30+ %. Mert a nagy profitot a külföldi cégek az itteni eladásokból teszik zsebre, és nem a németországiból. Hülye a Médiamarkt, mert nem tudja hol mennyiért adja a cuccokat??? Bécsben fele annyiért adja ugyanazt mint Győrben? Nem hülye, mindössze jól tudja hogy itt annyiért is megveszik (egyre kevesebben), mert ide ilyen árakat szabtak meg. Ha senki nem venné, nem is lennének ilyen magasak az áraik itt sem. Az egyre terjedő online kereskedelemnek hála, már rogyadozik ez a rendszer, és visszaüt a mediamarkt reklámszlogenje.....mert hülye azért nem vagyok, hogy ennyiért megvegyem. Persze most nem vesznek Braun 5-öt 85 ezerért, mert ugye nem éri meg. De majd ünnepek előtt óriási akcióban az emberek egymás kezéből tépkedik ki a 30 %-al leárazott Braun 5-öst 65 ezerért...ja, hogy ugyanez 80 euro a német honlapon, leárazás nélkül....na már érted miért mondja, hogy hülye azért nem vagyok? -
törölt tag
válasz
#86564352 #11662 üzenetére
Itt élsz, ott vásárolsz, mint fordítva sok osztrák jár át fogorvoshoz és egyéb dolgokért. Lehet keverni, aki közel van a határhoz. Ukrajnába meg benzinért járhatsz, és így tovább, vannak kihasználható lehetőségek. Máshol meg más dolgok sokkal drágábbak, nem érdemes ezen dilemmázni. Van, hogy itthon sokkal olcsóbbak dolgok, azon bezzeg senki se mélázik el, hogy miért, ezen se érdemes. Amit tudsz kihasználsz és örülsz.
De mi az, hogy balek? Nem veszi mág más se túlárazva, hanem kivár. Most feljebb srófolják az árakat, hogy utána még többet engedhessenek. Kivonatozunk, elmegy egy nap a szabadságból, és a végén úgyis jóval többel költ az ember általában ilyenkor. Aki 1000-1500 eurót fizet lakbérre, vagy fogorvosra, vagy bármire akkor az is balek, hagyjuk inkább.
-
törölt tag
Böngészem a magyar MM honlapot, komolyan valaki magyarázza el? Ez nem lehet csak árfolyam és áfa hibája, nem normális árakat látok:
Braun 5030s 54 ezer??? (előző 5-ös széria, két éve vettem ilyet 45-ért plusz vágófejet adtak hozzá, szóval 38 ezer volt valósan)
5160s 77 ezer? (semmi állomás, csak egy 5-ös széria 7-es és 9-es árában!)
5190cc 85 ezer?! (tisztítóállomás de akkor is 5-ös széria 9-es árában?)
Edigitalnál is Braun 9-es 120 ezer? (Railjettel elmegyek Bécsbe, megebédelek és várost nézek, megveszem ezt kb. 80 ezerért, hazavonatozok és még mindig spóroltam)Egyszerűen nem értem! Arra játszanak a tájékozatlan balek bemegy és megveszi így is?
-
törölt tag
válasz
#86564352 #11660 üzenetére
Rossz példa, mert a Forint sok egyéb dolog miatt gyengébb, mint valójában lenni kellene. A szar dollár meg sose romlik ugye, az állandóan egyre nagyobb deficit és egyéb tényezők ellenére? De ezek sokkal bonyolultabb dolgok, hogy így meg lehessen ítélni. Bajnaira már szinte csak a libások emlékeznek már, a felmenőivel együtt emlegetve. De a téma nem ide való.
-
törölt tag
Norvégia? Ausztria?
Én már a ténylegesen hasonlítható ugyanolyan posztkomcsi cseh, szlovák, szlovén, lengyel, észt átlagfizetés, minimálbér, vásárlóerő adatokat nem merem megnézni.
320-as EUR/HUF árfolyam és 27% ÁFA mellett, ne csodálkozzunk egy felsőkategóriás Braun vagy egy iPhone luxuscikknek számít nálunk. Nem csak simán prémium terméknek, mint a szomszédos nyugati Ausztriában.
Nehéz erről politika nélkül beszélni amit felvetettél, offba is teszem, csak nézd meg Bajnai (szerintem egyetlen vállalható nem populista miniszterelnök az elmúlt 20 évben) ha nem tévedek kb. 270-nél adta át a kormányt nemzetközi válság után, most nincs olyan gazdasági válság csak hazai Orbán válság és gyakorlatilag azóta nem volt 300 alatt! 320-at kell szokni.Mindenki nézzen körül német Amazonon és osztrák Mediamarktban, jobban ki lehet fogni!
-
Móci
addikt
Sziasztok! Szakáll vágáshoz keresnék készüléket, borosta elérése a cél. Jelenleg egy Remington gépet nyúzok, de kezdi már húzni a szőrt, nem valami éles a cucc. Braun BT5070 szimpatikus első körben, de ha van tartósabb, erősebb gép, megköszönöm a tippet. Fontos lenne hogy bírja a gyűrődést, s ne kelljen cserélnem hamar.
-
törölt tag
-
Az nem ezüst, hanem króm, amelyet hosszas kutatómunkával fejlesztettek, terveztek a Braun legjobb mérnökei az európai kutatóközpont speciális felszereltségű laboratóriumában.
A tok pedig nem egy szimpla utazótok, hanem két évtizedes fejlesztés eredményeként megalkotott csúcsminőségű kiegészítő, amely tökéletesen a Braun borotvákhoz lett kialakítva, egyedülálló módon óvja a borotvát a környezeti ártalmaktól, így biztos lehetsz benne, hogy a tokból kivéve a borotva a 100 %-os teljesítményét fogja nyújtani. És ezeket most csak 15 ezer forintért megkaphatod, amely különlegesen egyedülálló lehetőség, mert más márkák ugyanezekért pofátlan módon 4-5 ezret is elkérnek. Tehát tessék értékelni a mögötte levő világszinvonalat. -
krisztianAMG
senior tag
Van egy Philips RQ1160 szettem, amihez ugyan van egy szakállnyíró fej is, de nem állítható. Viszont a Philips árul külön fejet RQ111/50 néven, ami kompatibilis az enyémmel. A kérdés az lenne, hogy van-e valakinek ezzel a fejjel tapasztalata? Mert tetszik ez a koncepció, viszont 10k-ért erősen túl van árazva. Jól használható ez is, vagy kicsivel többért érdemesebb valami mást választani?
Nincs erős arcszőrzetem, és ami van, az se túl sűrű. -
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #11647 üzenetére
A Barbon illatát akkor szeretem a legjobban, amikor nagyon dátházs vagyog.
Bár az utóbbi jó pár évben ilyen megfázásos dátházs nem voltam. -
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #11645 üzenetére
Volt már nekem is hogy kicsit kékes színű volt. Már kezdtem örülni, hogy változtattak picit az összetételén. Tavasszal ígérték a Caolánál hogy nyitottak az ilyenre és változtatnak, finomítanak az illat erősségén, de sajna nem.
Korai volt az öröm, mert csak a flakon anyaga volt színben kicsit más és ettől látszott kékesebb színűnek az egyébként a már megszokott zöld szín helyett.
Amikor egymás mellé tettem a két üres flakont, akkor volt látható hogy színeben eltérnek egymástól és ez okozta, hogy kékesebbnek látszott a zöld szín. -
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #11640 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #11640 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de mintha nem ilyen lenne a flakon.
-
törölt tag
Még jó, hogy nem irritáló a hajvágós nyírás
, mivel a bőrt nem veszi igénybe, ellentétben a 0-ra borotválkozással. Utóbbi kisebb-nagyobb mértékben azért érezhető. Főleg, ha rányomva sokáig nyúzod, ezért csak óvatosan kíméletesen használd, amíg kitapasztalod a használatát, hogy honnan-melyik irányba a legjobb, kapkodni nem érdemes. Utána hideg vizes felfrissítést javasolt(ezt a kezelésiből olvastam). Nem pedig feltétlenül a különböző vegyszereket, pl. alkoholt tartalmazó after shave-ek. De majd kiderül, ha bírja a bőröd akkor majd az is mehet.
-
A Zéé
addikt
Ha már itt ragadt a topic a kedvencek közt, válaszolok: Az europlug is engedi a 4,8mm-t. És a földelt F dugó is 4,8-as, szóval ha nem megy be, akkor valami más lesz a bibi.
És ha már írok, kérdezek is
BF alatt ha lesz jó akció, akkor valószínűleg meglepem magam egy Braun borotvával. A hagyományos borotválkozás irritálja a nyakam, de ha simán a hajvágóval Nyírő borostát, az nem... Series 5 felé kellene kacsintgatnom, ha jól sejtem? Ezen a családon belül a fejben van bármi különbség a legolcsóbb és a legdrágább közt? -
Jenne
őstag
Üdv.
Van egy Europlug" néven ismert, nem földelt csatlakozó amit sok helyen használnak a világon, köztük Magyarországon is szabvány méret. Ennek a dugónak nincs földelő csapja, a kettő hengeres csapjának átmérője az 4-4 mm, a csapok egymástól 19 mm távolságra vannak.
Viszont tegnap találkoztam egy (ránézésre teljesen azonos) majdnem ilyennel, de annak a hengeres csap átmérője az 4,8 mm-es volt, csapok közötti távolsága 19 mm mint a magyarnál, de ez a plusz 0,8 mm átmérőbeli eltérés miatt már nem lehetett bedugni a konnektorba.Még erőltetve sem ment bele.
Ezt a méretet ezt vajon hol használhatják? Egy Philips hajszárítón volt ez a dugó, gyári, egybeöntött a kábellel. Emberke aki mutatta, nos Ő a napokban a vaterkán vett egy ilyen hajszárítót, új, nem használtat, bontatlan csomagolásként.
Vajon hova készült, kinek gyártották? -
törölt tag
Én Digoo DG-YS11-et használok kb. 1 éve, hasonló vagy jobb
a Nagya féle Seago-hoz képest, de indukciós töltős talp is van hozzá+ utazó tároló, de drágább is egy picit. De láttam már ugyanezt más néven is.
Előtte már fél évig használtam szónikus fogkefét, a Remington SFT100-ast, az is kiváló készülék. Még előtte pedig vagy 3 évig volt és van is egy komolyabb Oral B Triumph 5000-es, ami a mai napig hibátlan, pedig még NiMh akksis. A Digoo a legjobb, ezért azt használom, mióta megvan, a többi talonban van, forgófejest már nem vennék még egyszer. Érdemes szónikust is beszerezni, akinek még nincs. -
Jenne
őstag
válasz
#86564352 #11631 üzenetére
Tessék íme.
Bár itt 3 féle módot ír, de az négy. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Bár nem borotva téma, de Braun érintettség. Vettem tavasszal (márciusban) a feleségemnek ajándékba egy elég drága Braun elektromos fogkefét. Alulról súrolta az ár a 30 k-t, nyomásérzékelős fej, négyféle sebesség, Li-Ion akku ...miegymás. Két hónap után alig egy napot, max. 2-3 fogmosást bírt az akkuja, majd szépen mindig lemerült. Fogmosásonként 2-2 percet számolva.
Na ez nem frankó, visszavittem, reklamáltam (MM-ban). Rendesek voltak az Ügyfélszolgálaton, hibát elismerték és adtak rögtön egy csere papírt, így lett egy másik ugyan olyan fogkefe. Na ez felül überelte elődjét, mert még két hónapot sem bírt, alig egy hónap használat után elkezdte ugyan azokat a "tüneteket" hozni mint elődje.Újra vissza a MM-ba, de mondtam, hogy másodszorra már nem kell csere, intézzük el úgy, hogy pénzt/vételárat adják vissza ha megoldható. Írtunk jegyzőkönyvet ..stb. Három nap múlva el is intéződött, pénzt visszakaptam.
A nagy örömre azon melegében átsétáltam a DM-be, 30 méter a folyosón, és ott vettem egy majdnem Braun fogkefét. Azért majdnem Braun, mert bár a DM saját márkás nevén fut, de szinte teljesen Braun dizájn egyébként. Induktív töltő állványa, a cserélhető fejek teljesen kompatibilisek egymással. DM kártyára 6980 Ft volt, nyomásérzékelős fej, két sebesség (gyors/intenzív és lassú/ sensitíve), de ez bőven elég is nekünk. Ennek most már több mint három hónapja, az akku brutál erős. Még mindig.
És nem csak a kézikönyv szerinti 7 napot tudja egy töltéssel és napi 2x2 perccel, hanem 10-11 napot a 2x2 perccel! Ráadásul Ni-MH akkuval! -
zadir1
tag
Philips OneBlade Pro QP6510/20 -ről vélemény? Videókat nézegettem róla és megtetszett, hogy szakállat milyen egyszerűen kezeli, ja és vízálló..
-
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #11624 üzenetére
Preshave meg egy féle van, a Barbon
Ez a piac kíméletlen törvénye. Csak egy maradhat.
Nem ez a legjobb? Csak egy hazai gyártó van a piacon, nincs konkurencia ...stb -
Nagya21
addikt
HAli!!
Kiakadtam...…..
Nemhülyéknél Phil vágófej 27K HÁ' nóóóóóórrrrrrmmmmmmmááááális???
Üdv Nagya
UI:ennyiért vettem majdnem a Panaskodik borotvát.... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
#88727040 #11623 üzenetére
Szakáll lobbira.. Bármelyik drogériába is megyek hatalmas választék van szakáll olajból, szakáll vajból, meg mittomén miféle szakáll ápoló cuccból.
Preshave meg egy féle van, a Barbon 🙂.
Miközben szerintem sokan használnak elektromos borotvát, aminek használatát nagymértékben segíti egy jó preshave. -
törölt tag
válasz
#86564352 #11621 üzenetére
Én ezt tisztítókefével oldom meg.
Néha pedig leveszem a szitát, meg a kést (hálózati 1-es Braun, durván erős arcszőrzetemre kiváló), vagy a vágófejet (3-as 320-as Braun), és szappanos, HYPO-s vízbe bele teszem, majd külön megszárad magától.
Ennyi a fertőtlenítés. Valahogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb.
Meg azért az arcszeszek (after, pre) is fertőtlenítenek rendesen, sőt még preshave olajozza is a szitát és a késeket.
Víz alatt soha nem öblítek, még ha rá is van írva a készülékre. Mégis csak egy elektromos készülékről van szó, még ha szigetelt is.
Érdekes módon még soha nem is romlott el egy készülékem sem, mint egyeseknek. Vajon ez hogy lehet?
El sem tudnám képzelni, hogy tisztítóállomásokkal, meg a patronok beszerzésével xarakodjak. Meg a Philipsekhez van ilyen borotválkozás adagoló zselé patron. Vagy mi?
Mi van ha nincs patron? Megáll az élet? Ráadásul ezek mind ürügyek arra, hogy emeljék a borotva árát.
Most a legújabb áremelő tényező 151 ezer Ft-ért Philips vezeték nélküli töltő.Körkésest amúgy sem használnék többet, ha nekem fizetnének, akkor sem.
Biztos lesz majd házimozis wifis borotva is,okosképernyővel. 450 ezerért más gyártótól
Ja és nem kell jönni a Trabant Mercedes hasonlattal. Már csak azért sem, mert ugyanazon márkáról van szó (Braun).
De legalább ezek lenyomják az 1-es és a 3-as Braunok árát, aminek örülök.
Nyilván nem 3 napos, meg egy hetes szandokán, rumcájz, piedone szakállra kell rámenni velük. A villanyborotvákat nem erre találták ki. A mindennapos, irritációmentes, gyors borotválkozást segíti elő.
Nem is értem, mikor jönnek ide ilyen dumával kérdezősködni, hogy egy hetes, megy 2 hónapos szakállra milyen borotvát tudtok ajánlani? Mert ő csak egy évben egyszer borotválkozik
Figyeljétek meg, minden héten van legalább egy ilyen naiv kérdés. És ahogy nézem egyre több ilyen kérdés lesz, mert a mai huszonévesek 90%-a igénytelen, szőrös megjelenésű, hála a reklámoknak, a szakáll lobbinak, meg a propagandának.
Ezek meg bedőlnek az ilyennek.A fórum indulásakor ilyen kérdések nem is voltak. Csak kb az utóbbi 3-5 évben.
-
törölt tag
válasz
Degeczi #11612 üzenetére
Talán majd terjeszkednek még. Nálunk Mediamarkt nincs (csak Euronics) nem tartom nagy ügynek. Amikor egyébként is járok máshol vagy Budapesten akkor körülnézek. Örüljünk legalább jelen van a Müller Magyarországon, a honlapjuk szerint Szlovákiában, Romániában, Szerbiában egyáltalán nincs még.
Szeretem, mert a Rossmannnal és DM-mel ellentétben a Müllerben többféle holmi van. Írószerek, játékok babától Technic Legoig, édességek, vaníliás colát is onnan szerzem ami normál Sparban nincs, a Ritter Sport csokim ott olcsóbb, parfümválaszték is jobb. Ha bevásárolni akarsz több mindent úgy már vállalható szerintem fogod magad és átruccansz Szegedről Hódmezővásárhelyre. Aki szekszárdi Bajára, veszprémi Ajkára, gyöngyösi Hatvanba, kecskemétinek valami dolga időnként csak akad Budapesten, nem? Ismerőssel hozatni végső esetben, mindent meg lehet oldani!
Én a Braun ötösömhöz Braun tisztítóspray-t használok, gyakorlatilag csak a hivatalos képviseletnél a Kisgépnél Budapesten kapható. Egy Mediamarktban, Euronics-ben, Tesco-ban, DM-ben azt se tudják mi az, mit keresek. Megoldom amikor egyébként fővárosban vagyok, veszek akkor. Vagy hozatok valakivel.
-
El Gringo
senior tag
válasz
#88727040 #11616 üzenetére
[esetleg?]
nyáron jól esett, ha még hűs szellő is van, akkor aztán jó volt. Ha esetleg volt már nálad, ennél erősebbek az említettek? -
törölt tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki próbálta már az aftershave-ek közül a Gillette Arctic Ice-t és Gillette Coolwawe-t.
Mennyire hűsítenek, mondjuk egy Barbonhoz képest. Milyen az illatuk?
Esetleg ajánlhattok is valamilyen erősen mentolos aftershave-t.
-
törölt tag
-
törölt tag
Müllerben Speick villanyborotva pre-shave: ez az eddigi legjobb a Barbon és Pitralon után! Sokkal!
német termék
levendulás-mentolos-citromos
könnyű illat, nem erősegy hátrány: 100 ml 2500 Ft és ez még jó, Németországban rákeresve 10 euró
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #11606 üzenetére
Így van! Valószínű a kelet-ázsiai emberek gyenge, ritka arcszőrzetéhez esetleg megfelel.
-
petipetya
nagyúr
Ismét egy érdekes cucc a piacon,a tengeralattjáró propellert idéző Xiaomi turbinás elektromos borotva. Vajon mennyire lehet hatékony?
Folyton a "Vadászat a Vörös Októberre" című film ugrik be róla.
-
Ati bá
csendes tag
Sziasztok,
Van egy nagyon alap PHILIPS BT405 szakállvágó készülékem és azt szeretném lecserélni valami komolyabbra.
Igények:
3-3.5mm-es borosta
Heti max kétszer használnám
Megbízható legyen, szépen egyenletesen dolgozzon
ár max 30-35kMit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Riasztó topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest