Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz audi100td #142718 üzenetére
Papíron örökélet+1 nap.
A kezdeti verziók kb. 70 k km után csörögtek; nekem 2009. végi volt, eredeti lánccal adtam el ~165 ezer km-rel, khmm. már csere-érett volt...
Szerk: nagyon jó kis motor; a szívó 1,6 nem alternatívája, ha szereted az autót és hajlandó vagy áldozni rá. Más komoly nyűgje nincs; van aki parázik még a kokszosodástól, szvsz nem tragédia.
[ Szerkesztve ]
-
-
mobileman
senior tag
válasz audi100td #141502 üzenetére
Mágus2 kijavitott, Bosch rendszerű lesz alapból!
Ami a PD elemeket illeti, VCDS- programmal tudod ellenőrizni az állapotukat! No meg a km- állást is, eltérőnek kell lenni a műszerfalon és a programban! Ha egyforma, akkor már gyanús! A műszerfal többet, a program kevesebbet fog mutatni.BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
veterán
válasz audi100td #66628 üzenetére
Ha ültetni nem szeretnéd, úgy gondolom egyéb jelentősebb pimpelés is kizárva. Akkor én a helyedben a gyári(as) megjelenésre törekednék és keresnék egy olyan gyári VW felnit, amilyennel az adott Passat szériát eredetileg is szerelték. Feltételezem, ez max. 15" volt. Esetleg korhű BBS, ha 16-ost szeretnél.
5 perc kereséssel ez volt a legjobb amit találtam, nem tudom hogy az ET stimmel-e. -
Ace owner
addikt
válasz audi100td #66611 üzenetére
Szépnek szép, de kicsit drága talán. Jól mutatna ha alacsonyabb profilú gumikat veszel hozzá meg kicsit megvan ültetve.
Egyébként a beteg toldott lemezfelnik is hegesztve vannak és elég sokan járnak velük.. Ha rendesen van megcsinálva szerintem nem olyan nagy probléma, kérdés az hogy rendesen van-e megcsinálva.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
veterán
válasz audi100td #66611 üzenetére
Szerintem tök jól nézne ki egy Golf II-n. Amiért én hagynám a fenébe:
1. GM felni, keress inkább nagy lyukú Passat GT acélfelnit, ha ez a típus jön be.
2. sok érte a 40, 2 hónapja 65-ért 16-os gyári polírfelni szettet vettem (nem túl erős) gumival, csak keresni kell.
3. A legfőbb érv: át van hegesztve 2 db a kisebb ET érték miatt. Lehet, hogy csak azért mert nem vagyok műszaki ember, de én nem tennék házilag áthegesztett felnit az autómra, ha városon kívüli sebességgel is használni szeretném.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim