Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
Az is lehet, hogy így tesztelnek...max viccesen jegyezd meg, hogy "ha a főnökség ennyire elégedett a munkáddal, akkor semmi gond, csak legyen írásba foglalva"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Én kicsit vagyok fan, a greatest hits albumokon nem szereplo dalok kozul keveset ismerek, eletrajzi reszleteket meg annal is kevesebbet, szoval nekem is tetszett
Azt sajnaltam kicsit hogy jo par, szinten ikonikus notat nem tettek bele (pedig az elejen volt par sor pl a Lazing pn a sunday afternoon-bol, ott bizakodtam h sok hasonlo lesz).Azer’ jo volt, persze meg jobb lett volna eredeti nyelven felirattal (nem talaltunk a megfelelo foldrajzi- es idosavban)
Whatever.
-
Real_Necro
veterán
Ha már külön ültök, érdemes ilyen relaxációs eszközt beszerezni. Egyben erősíteni is lehet vele:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
Jöttünk haza Brüsszelből bő két hete, asszonyt kint nem tudtam becsekkolni. Hívtuk a repteret, ők azt látják, hogy ki sem utazott. Mondom itt van mellettem. Kis türelmet kértek, ja, látják a hibát, sorry, becsekkolták. Sajnos nem közös ültünk, mert vip széket kapott, a tömött repülőn egymaga a három széken, kaja-pia-újság stb. Én meg hátul sínylődtem. Ja, nem fapados. Ennyit erről.
-
rbalint88
addikt
üzleti modell. tudsz olcsón repülni, ha olcsón akarsz. meg tudsz viszonylag kulturált összegért repülni, ha kényelemben, a párod mellett szeretnél ülni. mondjuk wizzairen a max 3 órás utakkal pont nem zavarna, ha nem egymás mellé sorsolna minket, egy Ausztráliáig tartó 14 óráson már nyilván én is szeretnék az asszony mellett ülni. (kisebb) gyerekkel megint más, ott nyilván együtt kell ülni.
-
spanyoll
addikt
Óccsóé repülsz, óccsóságot kapsz, ilyen egyszerű.
Nem szarom a pénzt, de én már fel nem szállnék szutyok wizzairre vagy ryanairre. Nem kell nekem az a szopatás amit eljátszanak azért cserébe, hogy spórolok egy úton egy tízest vagy ne adj isten egy húszast.
Legutóbb Köln oda-visszát jártam meg oda wizz vissza eurowings kombóval. Eurowings is majdnem fapad már, de egy fokkal mégis wizznél jobb. Minden létező ügyintézés jobb volt mint a wizzes? Igen. Megérte a +5 rongy? Meg. Azt úgyis kifezetném wizznél priorityra, meg super priorityra, meg mindenféle extra kamu baromságra."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Balinov
titán
attol a 18khuf-os taxitol meg most sem tertem magamhoz. Kiba** draga. jo, transfer, de a pegazus transzfer, ami anyumekat, anyosekat hozza-visszi Pozsonybol kert 1,5 honapja anyumtlol valami 10k-t, de abban okt 23-i 2kHUF unnepi felar is volt, ja es 76km haztol-hazig.
szerk: Ryanair fele priority Q-hoz meg ennyit. nov 20, Allicante repter, Dublini jarat, igen, a jobb oldali a Priority Q. Mig a birkak sorballtak, lefele a rampan is, mi addig megettunk egy finom helyi szenyat, ittunk egy kv-t es en meg egy sort is meg tudtam inni. Ezek meg 8-10e/fo-ert extra hosszu sorbanallast vettek. Jo, mi is feladtuk a kisborondot, de volt nagy is, szoval az nem oszt, nem szoroz. Ha dublinba repul majd valami csaladtag/ismeros , sztem inkabb kifizettetem vele az olcsobbik sarcot, mire azon a rohadt hosszu folyoson vegiger az ember, mar kettot kerult a kis/nagyborond a futoszallagon amugyis..
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Berlint meg kell ismerni. Egy fantasztikus, a szó jó értelmében nyitott, befogadó város (és most nem azt értem, hogy tele van befogadott migránssal). Ha kint meg tudnám keresni azt a pénzt, amit itthon, költöznék.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
Erről a "türelem" dologról ha már ott voltál esetleg megkérdezhettél volna 1-2 németet (nem x.-edik generációs törököt ), lehet kiderül, hogy ők egész máshogy látják a dolgot.
Freddy76:
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
Nem áll túl sok részből és gyorsan lezárták a végét, kicsit összecsapott lett, de egynek szerintem jó.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
Ön nyert, meg a literes Red label a 2 deci jameson ellenében. Régen nem ittam már ennyit, de meglepően jól bírtuk keresztapuval
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Vótmá (BUÉK címmel most jött ki a magyar verzió)
Freddy76: Kunderát olvasni ugyanúgy divat (volt?) mint LotR-t, ettől még megfelelő időben olvasva mindkettő hasznos.
-
Mr.Csizmás
titán
wind rises
csak előtte olvasd el a kritikákat (vagy utána) [link] [link] [link] [link]
az angol szinkronban szépet alakít Stanley Tucci, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt.
btw. Miyazakitól még ajánlom a Nausicaa-t, Porco Rossot, Szentjánosbogarak sírját, és a Vadon hercegnőjét. számomra ezek a filmek jelentős mondanivalóval bírtak.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
Nekem ez már túl hajlékony dinamikus jógával kapcsolatos oldalakra kerestem rá, úgy futottam bele az elsőként linkelt párosgyakorlatos képbe.
-
Studi
veterán
Az első képről mondjuk ez jutott eszembe, de azért lenne még esélye nálam.
-
Mercutio_
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
aztaqrva
kivi vagyok erre mit fognak b@szni:
"Az OBA szintén csütörtökön azt közölte az MTI-vel: az NHB Bankban elhelyezett, névre szóló betét- és a kapcsolódó kamatkövetelések alapján az OBA betétesenként főszabály szerint legfeljebb 31 445 000 forint (a kártalanítás kezdő napját megelőző napi MNB árfolyamon számolva 100 ezer euró) értékben fizet kártalanítást, 2019. április 5-ig a betétesek rendelkezésére bocsátja az őket megillető összeget."
mondjuk ha több volt bent, az enyhén IJB kártya részemről az összes magyar gyökerű pénzügyi konstrukció szerencsejáték/kockázati besorolású, lásd manyup, nekem "csak" egy millát porszívóztak be, amiből 29k-t kaptam vissza....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lassú Víz
addikt
2 mft van bent.
Nekem az ágynemű tartóban 4. Mind Olympus
Tréfát félre téve, remélem nem lesz minden banknak ugyanez a sorsa ahol ezek megjelennek. Ha jól olvastam, most odamentek, ahol az én pénzem is van
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Novics
senior tag
Nincsen útépítő cégük még. (Gondolom.) Garancsi és tsai nem útépítésben utaznak, hanem magasépítésben. Ergo stadionokat kell építeni. Ha útépítő cégeik lennének, akkor már Bivalybasznádpusztaalsóra is 6 sávos autópálya menne. (Aminek mondjuk több gazdasági haszna lenne, mint a Bivalybasznádpusztaalsói stadionnak.)
Amúgy én is költözök. Igaz csak május második felében legkorábban. Tegnap írtuk alá az adásvételit.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
Erre gondolsz?
Konkrét hely és kezdési időpont nélkül én még nem láttam sörözést, amiből lett valamiPollai: X-E3+ F2-es sor már bőven érdekes lehet, pláne a Fuji-szüzeknek
TayRol: Szép páros, akkor most egy ideig maradnak?
-
Freddy76
addikt
Van egy rossz hírem, ilyen nincs. Az NHB kis bank volt, amit nyilvánvalóan azért hoztak létre, hogy pár NERtes projektet finanszírozzon, az ügyfelek csak tölteléknek kellettek, hogy mégis legyen valami látszat. Sajnos várható is volt, hogy ott valami gond lesz, abban a pillanatban, ha a bank megtette kötelességét, a bank mehet, elengedik a kezét, az ügyfelek meg szívnak. Máshol nem fognak ilyen szolgáltatást adni neked pár tízmillió forintos betét alatt. És ha jobban belegondolsz abba, hogy mekkora haszna van egy banknak 2-3-4 millió forint forgatását, rájössz, hogy egyszerűen nem éri meg nekik.
A sörözések pedig korábban is csak úgy jöttek össze, hogy valaki teljesen antidemokratikus módon mondott egy helyet és egy időt. Aztán ott volt 2, 4, vagy 8 ember, mikor hogy.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest