Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Nekünk is megvolt az első bicaj. Seggemnek sok volt a 45km. Ami rosszabb a térdem sem komálta . Azért jól esett így is. Lenyomtunk egy sört is . Én örülök hogy nyitnak a teraszok. Most akkor ha be van oltva az ember akkor mi a retekért is ne nyitnánk?? A járványnak a társadalmi, pszichológiai kára súlyosabb mint az egészségügyi. Amúgy ez szolid ízelítő/felvezető volt csak az elé ami jön 20 éves időtávon. De ne legyen igazam!
Bor. Nem tudom mi lelte ezt a drága népet. MINDENKI IS kurvamenő borász már ebben az országban. Egyszerű Borhálóba bemegyek, 10-20 ezer forintos borok röpködnek noname senkiktől (értsd 5 éve vett valami szőlőt, fasztuggya, de már 20k-s bora van). Nem mintha vennék vagy csak gondolkodnék rajta, de nem értem. Még az is lehet hogy valami született zseni, nade számlálhatatnan mennyiségű van már ezekből... Vagy csak a hülyeség vámszedői?
Infláció. 3.x% HOL? Sztem ha 13%-ot mondok, alábecsültem! Cukrászdában süti 800-nál kezdődik, ha négyen fagyizunk szolidan (6 gombóc) nincs meg 2000-ből. Keci kormány mi a rákot hazudozik? Illetve kinek? Fideszes szekértolók ezt beszopják, avagy csak szimplán jól van ez is így?
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest