Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

válasz #31733248 #83334 üzenetére

Budapest belvárosa már rég nem lakhatásról szól. Garázsok, beállók eladása esetén legtöbb vevő a cégek / befektetők köréből kerül ki, akik vagy céges vezető parkolására vagy kiadásra játszanak.

De már külső kerületekben is, leszakadt szar panelajban lávő szűk garázsok mennek 7-8, újépítésűekben inkább 9-10 millió körül, ahol a köztéren való parkolás ingyenes (itt az egyre kevesebb parkolóhely szintén probléma, csak el kell sétálni a Káposztásmegyeren a Kordován tér környékére). Újépítésűben teremgarázs 3-6 millió között szór, de még egy kerti beállóért is elkérnek 3 millát.

Alapvetően szépen lassan ott tartunk, hogy Budapesten élni kvázi luxus, ha így fognak emelkedni az ingatlan árak biztos az is lesz, és tényleg csak az fogja tudni megengedni magának egy idő után, aki sajátban él (mert az ingatlanérték emelkedéssel emelkedni fognak
    az albérlet árak is).

Garázst jó áron tudtam volna bérelni a környéken, csak az "új" autó nem fért be.... :)) :O - tudom, erősen first world problem.

Ha rajtam múlna simán bevezetném az egész városra a kötelező parkolási díjat, úgy hogy helyi lakosoknak családonként 1 autó kedvezményes áron kaphat éves engedélyt, a második már kedvezményes ár x 3, afölött pedig rohadt drágává tenném.

Sajnos a lakótelepek környékét sokan használják bontószökevény tárolására is, évekig egy helyben álló rozsdás romhalmazok foglalják a helyet.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák