- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Na kellett elővenni a bicska témát... ránéztem és az egyik kedvenc, nagyapámtól rám maradt bicska aminek mindig is imádtam a formáját az egy agancsnyelű fejesgörbe. Azt hittem nem az, mert szépen németül van ráírva a pengére, hogy rozsdamentes
A másik kedvencem (bár ezt eddig is tudtam) egy szalonnázó.Már csak keresnem kell valakit aki rendbe tudja rakni őket szépen, vigyázva rájuk. Van profi bicskás emberetek aki ilyesmivel foglalkozik?
Németekre nem bíznám, nem értenek ezek ilyenhezmod: Amúgy ja, a mindennapokban nekem is két bicska van ami mindent megold: egy kulccsomón lévő mini svájci arra az esetre ha nem lenne nálam a másik, meg egy leatherman multitool ami mindig nálam van. Az annyira hozzám nőtt, hogy azzal fognak eltemetni (vagy ha addig nem tart ki - amit kétlek - akkor az utódjával).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged