- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Na kellett elővenni a bicska témát... ránéztem és az egyik kedvenc, nagyapámtól rám maradt bicska aminek mindig is imádtam a formáját az egy agancsnyelű fejesgörbe. Azt hittem nem az, mert szépen németül van ráírva a pengére, hogy rozsdamentes
A másik kedvencem (bár ezt eddig is tudtam) egy szalonnázó.Már csak keresnem kell valakit aki rendbe tudja rakni őket szépen, vigyázva rájuk. Van profi bicskás emberetek aki ilyesmivel foglalkozik?
Németekre nem bíznám, nem értenek ezek ilyenhezmod: Amúgy ja, a mindennapokban nekem is két bicska van ami mindent megold: egy kulccsomón lévő mini svájci arra az esetre ha nem lenne nálam a másik, meg egy leatherman multitool ami mindig nálam van. Az annyira hozzám nőtt, hogy azzal fognak eltemetni (vagy ha addig nem tart ki - amit kétlek - akkor az utódjával).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest