- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Ear001 #78484 üzenetére
az sem mind1 milyen autoban kozlekedsz, elem nem szokott bevagni volvo-s es bmw-s se, be is szoktak engedni. persze biztos megtortent mar, de egyaltalan nem jellemzo.
szoval megis van presztizse a fodrasz mobiloknak
ellenben beulok a parom kis bevasarlo kocsijaba es teljesen mind1 milyen temposan kozelekedek, bejonnek elem minden keresztezodesben..sehol sem engednek be. ha 1.5x annyival megyek mint kellene akkor is belejonnek a seggembe, megeloznek autouton utana visszalassulnakes sorolhatnam..nagyon durva mennyire maskepp viszonyulnak az emberhez forgalomban attol fuggoen, hogy mit vezetsz. de amugy van is benne vmi, en is tapasztaltam, hogy sokkal hamarabb fog egy bmw-s elengedni autouton, autopalyan. egy renault sofor awarenesse valszeg alacsonyabb, mint egy bmw sofore. nem nezi annyit a tukrot stb. nyilvan vannak kivetelek mind2 taborban, de ha eleg nagy a mintavetel kijonne vmi hasonlo stat sztem.
ha mar autozunk, en meg vegre beszereltetem nagy feket, osszes szilent csere, de jo is lesz. nyari gumikat is kell vennem surgosen..de tovabbra se tudom milyen gumit kellene venni 195/50 vagy 205/50 15-ben, aminek jo merev az oldalfala es nem tul nehez. igazan jo tesztgyoztes nyari gumik 16-tol vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Távcső topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest