Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#68093) zolka78


zolka78
senior tag

Kicsit vissza olvasva azt kell mondjam, hogy kihagytatok egy nagyon fontos réteget... Le a banyatankos kisnyugdíjassal is aki éppen a piacra totyog... De az egész közlekedési káoszra csak azt tudom mondani, gyerekek egymás mellett, csak egymás mellett.

(#68080) jjeahh: mivel már többszőr bringáztam nállatok túrázva, azt kell mondjam, hogy Novicsnak van igaza. Nállatok sokkal veszélyesebb a sáv külső széléhez húzódva bringázni mint itt nállunk. A megoldás tényleg az, hogy kicsit beljebb húzódsz a sávon belülre. Idén amikor kint voltunk és Brassóból haladtunk kifele ezt én is elfelejtettem. A sáv széléhez húzódtam a nagy teherforgalom miatt és közel voltam a halálhoz. Persze ez így hülyén hangzik, de amikor perceken keresztűl centikre mennek el melleted a kamionok, akkor az embernek tényleg halálfélelme van. Amint beljebb húzódtam ez a probléma megszünt. Persze én voltam a hülye mert nem keveset bringázok forgalmas főúton és sok volt benne románia is és még balkán is, nem tudom miért feletkeztem meg ilyen apróságokról.

Spanyoll valamikor itt írtad, hogy svájci bicskát akarsz és én nagyon leszoltam, pontosabban nem a minőségét, hanem ezeknek a sokoldalú cuccoknak a haszontalanságát. Ma voltam olyan botor, hogy elindultam kés nélkül(ritkán teszek ilyet), ezért mivel belebotlottam, ideges felindulásból beszereztem egy ilyet:

Bár ez pont nem sokoldalú becska hanem csak egy késes, de mindent hoz amit egy victorinox svájci cuccról tudunk. MIvel beleszerelmesedtem egyből és valszeg hosszútávon állandó partnerem lesz, így visszaszívok minden negatív véleményemet amit írtam a svájci bicskákról.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.