- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
madgie #67621 üzenetére
Ahogy sok más hobbista és profista meg tök jól elvan a dslr-rel.
Nem azt mondom, hogy szar a milc, sőt! Kurvajó, épp ezaz. Szerintem jobb, mint a dslr, holott émg nem is fogtam a kezembe egy rendeset. Csak azt mondom, hogy ugyanazt a tudást nem hozza ugyanazon az áron szerintem, plusz emellett a dslr sem halott, mert bőven használható. Sok szar van abban is, én is tudnék mesélni másik vázzal fókuszproblémákról, de közel sem annyira sarkosan szar, mint mondod. Felhasználás kérdése gyakran. Nem várom el 200ért használtan amit az a7r2 tud, de félmillióért ha megveszem a vázat, akkor tudjak rátenni obikat annyiért, amennyiért most teszek a tankra. Nekem ez a szívfájdalmam csak, hogy drága.
Amúgy meg nekem hiába mondják haverjaid, hogy szar a fókuszuk, ha nekem jó (és fordítva is).
Mindkettő jó, csak van akinek egyik jön be jobban van akinek a másik. Ennyi. Freddynél a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest