- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #47294 üzenetére
Gondoltam már rá, mert van egy saját raktárom.
Revoltek meg USB lámpa elkeltek. Mini állvány (Lassú víznek) meg szűrő (Néked) is félre rakva.
Egyébként a szűrő csak a doboz bal alsó sarkán feltüntetett szűrőhöz jó. Szivacsok...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47291 üzenetére
Vidd be a melóhelyre, ott biztos van valami sufnid, ahol elfér minden ilyen cucc
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #47290 üzenetére
Mivel elég durva buli volt, ezért ez egy teljesen reális alternatíva sajnos.
Hála égnek nem erről volt szó. De addig, kb 1 órán keresztül hallgattam az asszony siránkozásait a telefonban. Épp Sárváron fürdőzik az anyukájával, aztán jól túlizgulta a dolgot. Ha valaki hallgatta már végig a túlpörgött oldalborda monológját, lecseszését miközben kutyául van a másnap miatt, akkor tudja milyen is volt ez a beszélgetés.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #47285 üzenetére
-
Megy pü.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #47286 üzenetére
+Merci:
Szóljatok majd priviben mikor jönnétek érte (sokáig nem szeretném tárolni, következő max 2 hétben mennie kell). Ja helyileg 3. kerület Kaszásdűlő vagy 10. kerület FInommechanikai művek (Örs mellett).
Merci:
Nem akarok vacakolni velük...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #47284 üzenetére
Nem lehet, hogy részegen megetted a kocsikulcsot, és attól csikar a hasad
Amúgy ja, nekem is kiesett egy edzésnap, egymás után kábé 200, én is elég frusztrált vagyok, kancsöcseim nőttek . Most vagy kevesebbet kezdek melózni, és besuvasztom az edzést a napirendenbe, vagy többet, és veszek olyan kocsit, amiben dagadtan is jó pasinak látnak
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
válasz Lassú Víz #47286 üzenetére
Az sem annyira lightos ám. Tudtad, hogy ha a sorkezdő nagybetűket összeolvasod a "B arátom a KDNP," résztől, akkor megkapod a nóta igazi üzenetét.
(Jelentem a kocsikulcs meglett. A fotóstatyómban volt. )
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #47283 üzenetére
Mi a visszaállás menete? Nem írnál róla egy blogbejegyzést vagy valami hasonlót? Itt a w10 a gépen, lehetne installálni, csak még parázok tőle, hogy mi van ha valami nem megy majd rajta, mekkora meló visszahozni az eredeti állapotot? Nekem is w8.1 van a laptopon, a Dell azt írja a szerviz tag alapján, hogy megy a w10 is.
De az alkalmazások terén már nem vagyok ilyen biztos. PS, LR, Virtual Box, McAfee a legfontosabbak.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47285 üzenetére
Azt az Eheim szűrőbetétet tedd félre nekem, kapsz érte
zabotvalamit.A hibátlan előlapi szabályzót és a Pio írót én feldobnám a helyedben apróra, utóbbi mintha úgy rémlene, hogy különösen keresett és több ezret megadnak értük.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #47281 üzenetére
Szépen haladtam melóval mikor szétesett a kezemben a szilo nyomója. Így 1 napos csúszás mert ugye vasárnap mi a fenének van bármi is nyitva...
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ... Vérmérséklettől függően az eredeti és a lightos verzió között lehet válogatni.
Kacatok: a mini kompakt állványért jelentkezem! A többinek egy jó részéről azt sem tudom mi az
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
No itt a link a kacatokkal. Offtopikosoknak ingyé, csak érte kell jönni. A maradék meg megy apróra.
Infó sávba beírtam mi micsoda.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
A mai nap számomra is csőd. Úgy néz ki pénteken elhagytam a kocsikulcsot. A kocsi kb 15 méterre van a lakástól, ha valaki itt találta meg (és csak itt hagyhattam el), akkor bármikor megtalálhatja a kulcshoz tartozó autót.
Az egész lakást felkutattam. Egyetlen lehetőség, hogy a görénykék ellopták és eldugták valahova.Valamit bekaphattam, mert 2 napja csikar a hasam, és nemigen marad bennem huzamosabb ideig a kaja.
Fáj a térdem és a derekam is, de nem tudom, hogy a másnaptól, vagy ez valami vírusos izé lesz.Két napja meghúztam a vállam. A ló meg jól megrángatta most délután. Minnyá leszakad annyira fáj.
Mindezek mellé kiesett egy edzésnap is, így tök frusztrált vagyok.
Asszem behűtöm a Ballantine's-t, úgysincs itt a jány.
(Szerintem panaszkodni engem még nem hallottatok. Most 5-6 évig megint csöndben leszek. )
(#47283) rbalint88
Szerintem kicsit várjál még. Majd csak kijön mindenre a normális driver. A noti meghajtóprogramjait felpakoltad, vagy a W10 whql illesztőit használtad?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért nem kértél kölcsön vkitől?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #47277 üzenetére
Ne hisztizz, Fizik hozzászólását olvastam először, aztán meg megszokásból egyből neked írtam, hogy megtiszteljelek a válaszommal.
Szerk.:
Ja tőled bort is elfogadok, mert tudom nem versz át valami ócskasággal...
Szerk2.:
Egyébként meg lehetnék én is nyűgös, mert abszolut nem úgy alakultak a tervezett dolgok mint szerettem volna. Szépen haladtam melóval mikor szétesett a kezemben a szilo nyomója. Így 1 napos csúszás mert ugye vasárnap mi a fenének van bármi is nyitva...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #47279 üzenetére
Ha összekeverte azt még megbocsájtom neki!!!négy!
Jah, lehet utálok vasárnap is hazahozott melót gyúrni, amikor a dunaparton pisztráng+csapoltsör kombót tolhatnék.
-
aleister
veterán
Lehet, hogy megkereslek akkor majd pár kérdéssel. Így most konkrétan nem jut eszembe semmi, de jó tudni, hogy van akihez fordulhatok.
(#47277) Mercutio_
Szerintem véletlenül összekeverte fi:z'k kommentjével a Tiéd. Hú de kis morci vagy ma.[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47276 üzenetére
Hol írtam, hogy árazd be?
Sör/bor alapon-t írtam, ami a nempapucsoknál a milka megfelelője.És azt is írtam, hogy "ami marad", miután ide felraktad. De, minek reagálsz a hsz-emre, ha nem veszed a fáradságot, hogy rendesen elolvasd?
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #47274 üzenetére
Nem fogok beárazni, elsősorban majd ide linkelek képeket, kell e belőle valakinek valami, aztán ha semmi, darab/Milka csoki (100gr-os) fejében felrakom apróra.
-
rbalint88
addikt
Egész jó ez a win10. Ami nyúlás benne osxből-linuxból, az jó cucc mind, a többi fejlesztés se rossz feltétlenül. Sokáig win7 volt nekem, aztán win8.1 classic shell-lel, de ez a mostani ablakos startmenü az élő csempékkel (naptár, időjárás) nekem nagyon tetszik, praktikusnak tartom. Működési sebességben i5-4210u, 8gb ram, ssd összeállításnál nem tapasztalok változást. Ja a 8.1 lett updatelve, nem clean install, hogy ha nem jönne be, akkor vissza tudjak állni gond nélkül.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47272 üzenetére
Told fel ami marad a HA-ra sör/bor alapon. Ja és persze "posta kizárva, átvétel örs vagy békás" alapon, bár így is lesznek retardok akik postáztatni akarják, vagy hogy utazz át a városon
-
nagyúr
Épp csak az árak maradtak le.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #47266 üzenetére
No hamarosan indul a bazárom, találtam itt ventivezérlőt, előlapi panelt (Özönvíz előttről), DVD írót, kártyaolvasót, szivacs nélküli AKG fülest...
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #47268 üzenetére
Amiben csúcstartó a jóember az távlövés, de van egy videó a cikkben, aminek pont az elején megmutatja, hogy azért tud célozni is.
(#47270) Mercutio_:
Lövésed sincs? Ez tetszett.
A középső csoportba jelentkeznék. Gyakorlatilag mindent leírtál, amit jelenleg csinálok.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #47267 üzenetére
Nemggyenge teljesítmény mondjuk lövésem sincs mennyire rétegsport illetve, ha népszerűbb lenne is ilyen jól szerepelnénk-e
Csak lazán kapcsolódik a hírhez, de sok (alsó)középosztálybeli arcnál tipikus vagy a Balatonon közösen hajót vevős, vagy a lovaglós-hagyományőrzős-íjászkodós, vagy a motorozós-geoládázós (+ mindegyik kombinálható fotózással )
és ott vannak még akik vesznek egy miatát [ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #47267 üzenetére
Ja hogy ez távlövés? Komoly lett volna ha célba is megy.
Anno hagyományos Kassai-val meg csigás íjjal exem édesapja jóvoltából lőttem párszor. Szimpatikus sport egyébként.
-
aleister
veterán
Aki lőtt már íjjal, az tudja, hogy mekkora teljesítmény ez. Én ugyan a céllövést mindig előrébb tartottam, mint a távlövést, de el kell ismerni, hogy szimpatikus az, amit ez az ember csinál.
Csak azért linkeltem, hogy a herekivasalós idióták, agyhalott prostituáltak és a félkegyelmű celebek mellett valami olyasmi is kapjon publicitást, ami valóban érték.
Necro:
-
Real_Necro
veterán
Srácok!
Rámoltunk itthon és találtam egy teljesen új (nem volt használva, mert a hozzá vásárolt Wayteq 1 napig működött csak) "Lazer" névre hallgató tablet tokot. Gugliztam rá képeket de csak egy hirdetést találtam (ami nem az enyém):
Ha valakinek szüksége van rá itt az offolós körből és érte tud jönni 3. vagy 10. kerületbe, ingyen az övé.
Ja még most fogom átrámolni a pc-s dobozom, abból is lesznek szerintem ilyen felajánlások.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
Urak!
Nem jár valaki a környéken - Balaton nyugati medence -, aki aztán megy vissza Bp-re, és egy obi csencselésben tudna segíteni?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #47261 üzenetére
Nekem is furcsa volt. Dobozban tartottam, le voltak merülve. Az egyik Sony-Ericsson akksija volt, a többi látszólag rendben, de akkor kukázom őket.
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #47260 üzenetére
Ha nem lesz használva, akkor valóban az a legegyszerűbb, ha mennek a kukába az askik.
Ilyen felpúposodássla nem találkoztam, pedig még relatív sok korábbi darab megvan a családban. Napon lehetett? Vagy ez normális?
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
Rámoltunk kicsit itthon és rátaláltam az elmúlt 10 évben használt mobiltelefonjainkra. Az egyiknél már felpúposodott az akksi és lenyomta a hátlapot, így ki is szedtem gyorsan mindegyikből. Szerintetek hogyan érdemes tárolni őket? Használva már nem lesznek, max emlék vagy majd játék a gyereknek. Akksit érdemes kukázni szelektívbe? Valószínűleg már amúgy sem jók...
-
Byk01
őstag
válasz Chapel #47257 üzenetére
A reptéren előfordulnak a galambnál nagyobb szárnyasok ... mielőtt a fejem vennéd, nem csak az elsőre nyilvánvalók, hanem ragadozók (jellemzően sólymok) is. Igaz, némi szerencse kell hozzájuk, de addig lehet "vadászni" a merevszárnyasokra.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #47256 üzenetére
Köszi, strucc nem hoz lázba (na mondjuk a természetes közegükben mindjárt más lenne) medvés megvolt, állatkert nem játszik, az nem igazán bővelkedik kihívásokkal
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #47255 üzenetére
Kicsit messzebb, de strucc farm?
Esetleg Budakeszi Vadaspark, de ott rács mögött vannak madarak.
Ja Szentendre Skanzen, ott meg talán libákat, vagy patásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Ugyan mára már későn írok, de Bp. közelében hova érdemes menni, ahol ne adj isten valami galambnál nagyobb szárnyast tudok fotózni? (Tyúk nem ér )
Duna part, sirályokkal kicsitt lejjebb/feljebb? Vagy van 20-30km-es körzetben valami érdekes hely?
Vagy el makrózgatok akár.Árpád-kilátó, János hegy, Margit sziget, Budaörs már megvolt többször, nem igazán van semmi igalmas.
A Pilis-ben meg ahol jártam főleg fenyő erdő van, na ott aztán tényleg semmi nincs.Lacháza tavak esetleg?
Vagy esetleg tud valaki a Budai hegyekben valami jó kis kirándulós utat, ami lehet kintebb és nem túl populár?
-
aleister
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47249 üzenetére
Nemtommirőlbeszélsz, de már megszoktam.
Asszem ezt nevezik generációs különbségnek.
Droidosok: Ha ez a Meizu M2 ennyi lenne itthon EUR-ban még akkor is elég bestbuy lenne, kérdés mi lesz a valódi ár
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
Akkoriban még nem csipszet szartál és Kólát hugyozták a vízbe
Öko Coelho
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz aleister #47241 üzenetére
Nem is értem, hogy a régiek (meg gyerekkorunkban mi is) hogyan maradtak életben vízimentők, elsősegélyhelyek és közegészségügyi megfelelés nélküli strandokon.
Vízimentőt és elsősegélyhelyet minden vízparti telekre!!!
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Novics
senior tag
válasz aleister #47241 üzenetére
Zolka, milyen volt a vízesblokk? Nekem azért az a strand, ahol voltunk elég rendben lévőnek tűnt. Persze nem volt olyan puccos, mint valami fizetős strand, de én a Balcsira is sokáig egy kis utcavégi, nádas közötti lejáróra jártam.
Biztos nem ment valami haver fizetős strandja, aztán be kell egy kicsit segíteni neki.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
aleister
veterán
Novics, Studi, Zolka:
Ajjaj!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Höhö:
-
zool1
őstag
Az mitol lehet ha csak a portremarkolatban van akksi a gepben nincsen es az akksi fel van toltve hogy a d7000 lemerultnek jelzi. Az akksi eredeti es eddig mukodott hogy csak a markolatban volt a gepben nem. Beleteve a gepbe tokeletesen mukodik. A markolattal lehet gond?! Vs valami erzekelovel?!
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ez a True Detective (2) nagyon rendbe jött az utóbbi pár részben, pedig már majdnem leírtam. A zenék meg hm... lassú, süppedős zenék, sokat adnak az atmoszférához (ez este, tök csendben...). Nem tudom, mi lesz a végén, de most nagyon rendben van az egész. Colin Farrell nagyon jó benne, asszem ő vitte el a hátán azt a pár részt is, amikor majdnem abbahagytam.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #47231 üzenetére
Tenkjú evribádi, egyvalaki van a sorban előttem, ha ő nem veszi meg holnap, akkor én vasárnap megnézem.
Ha megveszi, akkor keresem tovább az aláírásomban felsorolt autókat, Alfával az élen (Bálint, mikor mutatod meg, hogy megy a gép? )Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
|AP|
veterán
válasz Mercutio_ #47227 üzenetére
Van pro is itthon [link]
Gyengesége? Nem tudom, nekem nincs, de a sziaomik általában eléggé rendben vannak, a MIUI rendszer pedig szerintem az egyik legjobb Android.
Más kérdés, hogy nekem már ez is nagy. Felettem eljárt az idő/divat... Én nem tudom elfogadni az 5" körüli telefonokat. Nekem a 4.7" a maximum, akkor viszont a káva legyen nagyon keskeny. Jelenleg egy olyan telefon van, aminek megfelelő a mérete és a hardver is rendben van, ez a Z3 compact... még szerencse, hogy mostanában nem akarok váltani, mert az meg rohadt drága
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
A Zéé
addikt
válasz j.bravo #47224 üzenetére
Ha benzines, akkor csak közvetve tudok. Nekünk 2002-es Focusban volt 1.4 benzin. Ott nem volt egy fürge valami, pörgetni kellett rendesen, meg sokat váltogatni visszafelé, de nem ment rosszabbul, mint a IV Golf 1.6-os benzinese. Megette a maga 7,5-8 literét, és ha beült mellém még 2 ember, azt azért már észrevette. Bár bejártuk vele fél Európát, komoly baja nem volt sosem.
Ha dízel, akkor többet tudok, mert egy 2006-os Fiestát hajtok. Azzal nem lép rosszul szerintem, bár azért érezni, hogy kicsi motor. Meglódul, de hamar el is fogy. Dombokat egész jól bírja erőből, fogyasztás 5,5 körül van úgy, hogy sokat autópályázok. 140-ig elmegy, utána azért már kifullad. Elég rugalmas, én+150 kg teher még nem fogja vissza nagyon észrevehetően. Van most benne 235k km, de a motort-váltót megbontani még nem kellett.
Egyik se egy nagyon élményautózásra való motor szerintem, ilyen kb átlagos A-ból B-be eljutás valósítható meg velük, az viszont saját tapasztalatok alapján elég üzembiztosan.
Just a simple Lineman...
-
m3ss
veterán
válasz j.bravo #47224 üzenetére
nem kell ahhoz menni az autoval, h el tudd kepzelni hogy megy ugyanugy megy mint egy masik 80 le-s 1.1 tonnas szivo kocsi...attetel, kerek miatt biztos lesznek elteresek de az meg nem oszt nem szoroz...
amugy ha ismerose es ismert az eloelete, az hasznalt autonal fel siker...[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #47222 üzenetére
Látom megragadtad a lényeget, inkább 5 Ropi poén, mint egy tőled
pollai: Látom itthon is van, mi a gyengesége? Már az 1GB ram-on kívül. szerk: A pro gondolom csak kintről beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz fi:zi'k #47217 üzenetére
Jaaaa, azt a fehér Puntot nem neztem meg közelebbről, nem hívtam fel, miota püben beszéltünk rola, el is felejtettem. Ez a Fiesta 1M lenne, 27k km-rel, a srác nem akar vele foglalkozni, van a haláleset miatt elég dolga.
Csak az a baj hogy nem lelkesültem fel, igazából lehet hogy nem akarok Fiestát...
Szóval a menetteljesítmnyről nincs vélemény?
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #47219 üzenetére
Máris eleged lett belőle?
Ja azt kifelejtettem, hogy droid legyen, ha már én is az leszek lassan
madgie: Nem konkrétan neked céloztam, úgy általában a kockáknak.
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #47210 üzenetére
Ha már telóbuzultok van most valami bestbuy dual-sim max 5" (139mm) méret, min 720p, lehetőségekhez képest jó hátsó kamera, jó GPS.
Snapi 410 proci elég, nem játszom, otg, nfc, B20 4G jöhet, de nem feltétel.
Ja ilyen 45-50, hazai garival ~60 körül szánnék rá.Hasonló kritériumok, csak 4,7" , hazai gari és 70k-s kerettel is jól jönnének javaslatok, de ez már nem nekem kell, szóval másodlagos
-
j.bravo
addikt
Urak, Fiesta 1.4-es motorral mennyire hajlandó menni? 2005-os modell, de alig futott, sogor haverja örökölte.
Tamás, a tied milyen motort bujtat a gepteto alatt, es mennyire vagy elégedett?Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
spanyoll
addikt
Ugy alakult ma az elet, hogy albira lenne szuksegem, viszonylag hamar. Ha valaki tud valamit vagy van valamije akkor jussak eszebe. Koszipuszi.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
L4mie
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #47210 üzenetére
Lehet éppen ezért linkelte a törött telót, mert ő is olyat szeretne. Ergo visszajutottunk a kiindulóponthoz.
-
m3ss
veterán
errol a toresrol, meg sziaomirol jut eszembe, ezt a redmi 1-et nem lehet osszetorni. legalabb 10x leejtettem mar mindenfele feluletre. magasrol is. semmi baja soha. sztem amugy is nagyon rendben van ez a telo, bar nincsenek nagy igenyeim mobilok teren.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #47198 üzenetére
Az a 120 benne, hogy iphone 6, ergo meg minden draga hozza, mivel uj tipus. A kijelzo es a tapi egyben van, nem tudod oket kulon cserelni. Nemegy fos panel van benne, ugyhogy az eloallitasi koltseg is magasabb. Plusz a vekony epites miatt van riziko a szerelesben is.
-
Mercutio_
félisten
Ezek készek.... bármire, szerencsére kellően hülyék is.
-
nagyúr
válasz Real_Necro #47202 üzenetére
Nekem aztán nem kell.Nem fizetném ki az árát, de minden további nélkül kipróbálnám néhány hét erejéig. Utána úgy is felb@szna vmi rajta.Talán most elviszik a Mi3-at, már attól is előre félek, hogy a Lumia 640-et hogy fogom viselni.
Egyébként megfogadtam, hogy 70-80e-nél többet nem fogok telefonért fizetni, max akkor ha ennek legalább 5x-öse lesz a nettóm. Szóval nem kell preztízstelefon.
(#47203) spanyoll
Te tök jól fogsz járni, mert megvetted olcsón, használtad, és eladod drágábban. Mondjuk ha 4-5 évig használod, akkor ez lehet bukik.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #47200 üzenetére
de, biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook