Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #47281 üzenetére
Szépen haladtam melóval mikor szétesett a kezemben a szilo nyomója. Így 1 napos csúszás mert ugye vasárnap mi a fenének van bármi is nyitva...
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ... Vérmérséklettől függően az eredeti és a lightos verzió között lehet válogatni.
Kacatok: a mini kompakt állványért jelentkezem! A többinek egy jó részéről azt sem tudom mi az
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
aleister
veterán
A mai nap számomra is csőd. Úgy néz ki pénteken elhagytam a kocsikulcsot. A kocsi kb 15 méterre van a lakástól, ha valaki itt találta meg (és csak itt hagyhattam el), akkor bármikor megtalálhatja a kulcshoz tartozó autót.
Az egész lakást felkutattam. Egyetlen lehetőség, hogy a görénykék ellopták és eldugták valahova.Valamit bekaphattam, mert 2 napja csikar a hasam, és nemigen marad bennem huzamosabb ideig a kaja.
Fáj a térdem és a derekam is, de nem tudom, hogy a másnaptól, vagy ez valami vírusos izé lesz.Két napja meghúztam a vállam. A ló meg jól megrángatta most délután. Minnyá leszakad annyira fáj.
Mindezek mellé kiesett egy edzésnap is, így tök frusztrált vagyok.
Asszem behűtöm a Ballantine's-t, úgysincs itt a jány.
(Szerintem panaszkodni engem még nem hallottatok. Most 5-6 évig megint csöndben leszek. )
(#47283) rbalint88
Szerintem kicsit várjál még. Majd csak kijön mindenre a normális driver. A noti meghajtóprogramjait felpakoltad, vagy a W10 whql illesztőit használtad?[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
Miért nem kértél kölcsön vkitől?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest