- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #47281 üzenetére
Szépen haladtam melóval mikor szétesett a kezemben a szilo nyomója. Így 1 napos csúszás mert ugye vasárnap mi a fenének van bármi is nyitva...
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ... Vérmérséklettől függően az eredeti és a lightos verzió között lehet válogatni.
Kacatok: a mini kompakt állványért jelentkezem! A többinek egy jó részéről azt sem tudom mi az
-
aleister
veterán
válasz
A mai nap számomra is csőd. Úgy néz ki pénteken elhagytam a kocsikulcsot. A kocsi kb 15 méterre van a lakástól, ha valaki itt találta meg (és csak itt hagyhattam el), akkor bármikor megtalálhatja a kulcshoz tartozó autót.
Az egész lakást felkutattam. Egyetlen lehetőség, hogy a görénykék ellopták és eldugták valahova.Valamit bekaphattam, mert 2 napja csikar a hasam, és nemigen marad bennem huzamosabb ideig a kaja.
Fáj a térdem és a derekam is, de nem tudom, hogy a másnaptól, vagy ez valami vírusos izé lesz.Két napja meghúztam a vállam. A ló meg jól megrángatta most délután. Minnyá leszakad annyira fáj.
Mindezek mellé kiesett egy edzésnap is, így tök frusztrált vagyok.
Asszem behűtöm a Ballantine's-t, úgysincs itt a jány.
(Szerintem panaszkodni engem még nem hallottatok. Most 5-6 évig megint csöndben leszek.
)
(#47283) rbalint88
Szerintem kicsit várjál még. Majd csak kijön mindenre a normális driver. A noti meghajtóprogramjait felpakoltad, vagy a W10 whql illesztőit használtad? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Miért nem kértél kölcsön vkitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest