Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #48599 üzenetére
Szerintem kereshettél volna még kisebb képet is.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #48595 üzenetére
A srác. Szerinte ő többet is szerepelt, mint a csaj. A lány játékát nem lehet igazándiból kritizálni, mert robotarca volt. Az esetek többségében érzelemmentes maszkot viselt.
Ki volt a HP filmekben ez a csóka?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #48595 üzenetére
Vikander gyönyörű nő, ex machina ide vagy oda
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #48594 üzenetére
Mármint a csaj vagy a fickó? Elvileg a csaj a főszereplő...
A srác egyébként már feltűnt a Rendíthetetlen, Időről időre című filmekben is. Meg ugye HP filmben.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Lassú Víz
addikt
No, a mai napi "öröm" is megvolt. Megbaszott a közteres, mert senkit nem zavarva ott parkoltam, ahol a kék autó. 5 m-en belül voltam a kereszteződéstől. Ezek után a kérdésem az, hogy ha kiállok az útra betartva az 5 m-t és a buszokat szopatva, akkor a KRESZ 41.§ (2) bek e) pontja: "Tilos várakozni az úttesten ott, ahol a járdán a megállás megengedett." szerint fognak megszexualizálni?
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
spanyoll
addikt
10.000km c. film. Életszagú, hangulatos, asszonnyal nézős. 7.5/10, ajánlani tudom csak.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #48589 üzenetére
...és ha kér mellé egy kis ketchup-ot, talán még focimeccshez illő verekedésben is része lehet.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
gboszi
senior tag
Na srácok mindenki dobjon el mindent. World first problem!
Külföldön vagyok (Olaszország) s szeretném nézni az esti "mindenteldöntőmostvégremegmutatjuk" foci meccset. De a mediaklikk nem engedi nézni, csak az m1-et. Ötlet? Köszi köszi"If you're good at something, never do it for free!"
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #48583 üzenetére
akkor már bármikor jöhet.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #48577 üzenetére
Ezt már mi is nagyon szeretnénk tudni. 13-ra van kiírva, de már kirúgja a gyerkőc az oldalát.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #48574 üzenetére
Necro, nem pont a képről ugrott be, de szülni mikor mentek? Lassan ideje van ha jól sejtem...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #48569 üzenetére
Ez valódi vagy valami cgi? Pár anyajegy vagy pihe maradhatott volna rajta, így, hogy az arcát sem látom ez ugrott be róla
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
A pecót (is) kérem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
Hozhatna egy kávét nekem is.
-
Real_Necro
veterán
Jó reggelt!
-
Balinov
titán
-
-
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #48542 üzenetére
Ja, igyekszem időben lelépni... elég nekem napi 10 óra meló is.
Ja lakás árak. Szomszédunk eladta az ugyanakkora lakását mint a miénk 13,9-ért. Erre most az új lakó olyan bontást végez, hogy falat szed ki (mondjuk nem tudom ez mennyire szabályos). Belegondolva, hogy 14 misiért panel meg felújításra rá fog menni még 1-2... ez tényleg megéri?
-
madgie
titán
válasz TayRol #48548 üzenetére
Kérj kölcsön egy Moto X-et vagy Moto G-t, regisztrálj be a google fiókoddal, kapsz asszem 50 gigát. Azt nem tudom, hogy csak vadiúj készülékkel működik-e a dolog ,vagy mittomén az van-e, hogy egy készüléken csak egy fiókra adja meg a bónuszt.
Balinov: az MX4 oldala szép alu, kábé az M7 minősége, de a hátulja a legalja szamszung-tejfölösműanyag. Le szeretném cserélni alu hátlapra, de csak ájfonhat-fúga utánzat borzalmat találok M2, M2 Note gondolom az iPhone 5C minősége lehet, egybepolikarbonát.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz madgie #48547 üzenetére
szerinted zavarna a magyar nyelv hianya.? ezeknel milyen az anyagminoseg? Mondjuk egy M7/M8-hoz kepest?
szerk: TayRol, fizetos tarhely vasarlas?
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
TayRol
nagyúr
Nem tud valaki valami okosságot, hogy a Google Drive-om tárhelyét kicsit feljebb tornásszam? Az alap 15-höz képest 20-at használok, és most fog lejárni az ajándék 10 gigám (25 van összesen), de nekem kellene legalább 20.
-
madgie
titán
válasz Balinov #48546 üzenetére
Újabb kínai (Lollipop) romokkal nem lesz benne magyar nyelv, ha ez zavar, segíthetek felvarázsolni rá az I (international) romot, amiben van minden nyelv (én mégis a kínait használom angolul, kevésbé bugos Lollin).
KitKat-en van az eredeti (U vagy A, kínai) romban is tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Meizu M2 Note most 137€-ert van a BG-n, csak ma, szerintetek?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #48520 üzenetére
150nm 100k+rezsiért, aha, álmodban nézted mostanság a bérleti díjakat a belvárosban?
real_necro: Te legalább már otthon vagy?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Balinov
titán
válasz madgie #48539 üzenetére
M8-nal ugyesek voltak, nem romlott semmiben JB utan, csak az uccso szekuriti ápdettel kezdodott ez a jelenseg
-
Balinov
titán
Sracok,
droidnal (Lolli) normalis az, hogy az akkuhasznalatnal 29.8%-ot mutat a GSAM a Kernel (android OS)-re il. 18% - 10.6%-ot az Android system/ Google Play Services-re?
Konkretan lassult is a telefon, otthoni toltovel tovabb tart a toltes. Nem regota, csak a nemregiben kiadott android security fix ota csinalja...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #48533 üzenetére
A korábban összerakott PC-vel reseteli a cirkót.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Balinov
titán
-
spanyoll
addikt
DÓGOZZÁ!
Amúgy tulaj szerzett valakit, innentől letudtuk annyival, hogy ha keresztbe áll a lakásban valamiben a fing (leszámítva engem) akkor hívom és majd ő intézkedik.
De milyen rinyát letolt nekem te úristen. Remegett az idegtől, hogy kifizett 16 rongyot és még mindig nem jó és ez mi és mégis hogy lehet ilyen és stb. Annyira élethűen adta elő magát majdnem elröhögtem magam"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
-
-
spanyoll
addikt
Junkers, és a nyomáskiegyenlítő a ludas, legalábbis a hibakód szerint.
@tamas: Ne hergelj, épp most szerettem meg a lakást és laktam be rendesen
Persze elköltöznék nagyobba ugyanennyiért vagy olcsóbbért, de nem túl valószínű."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
spanyoll
addikt
válasz JohnyBlue #48528 üzenetére
Tőlem azt is csinálhatja. De ahogy előadta magát telefonban, hogy ez egy drága készülék és nehogy valami baja legyen. Mondom igen, de én egy szakembert hívtam, nem én álltam neki szétcsavarni.
Nehogy kikeressem a szerződésben azt ami erre vonatkozik és felolvassam ma neki."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz madgie #48522 üzenetére
Itt is ez lesz most. Megint produkálja a hibát, de kis odafigyeléssel meg resetelgetéssel ki tudom húzni ideig-óráig. Ma szépen közlöm a tulajjal, hogy ez nekem így nem jó és kurvasürgősen kerítsen nekem valakit aki megcsinálja, leszarom mennyiért. Osztán örülés van.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #48525 üzenetére
A kertes házban a cserépkályhát pakolom meg télen, munka után, az meg olyan jó meleget ad, hogy reggelig be sem kapcsol a termosztát
-
L4mie
veterán
-
madgie
titán
válasz spanyoll #48520 üzenetére
Jó fej a muki. Mikor nekünk a gázkonvektor vacakolt, én kerítettem szerelőt egy napon belül, két napig görcsöltünk a sráccal a problémán (sem ő, sem a gázszerelő ismerősei nem találkoztak még ilyen gonddal), de hétvégére, mire hűvösebb idő lett, lett fűtés az albérlőnek. Nekik annyi dolguk volt, hogy elviseljenek minket abban a 3x2 órában. Szerintem ez a normális.
-
spanyoll
addikt
Háh csodás.
Bojler ugye szarakodott, mint írtam megcsinálták, újra szarakodott, szaki kijött, ingyen és bérmentve átpucolta a légbeömlőt, amivel kiegyenlíti az égéstér nyomását, stb.
Erre most megint szarakodik, úgyhogy az egészet alaposan ki kéne pucolni, plusz a nyomáskapcsolót cserélni. 45+áfa.
Tulaj még ezek tudta nélkül tegnap telefonban elsírta nekem a bántatát, hogy jaj de sok volt az a 16.000 Ft amibe került ez a javítás és az ISMERŐSE (kedvencem) szólt neki, hogy vigyázni kell mert ezek drága gépek és könnyű elrontani. Én meg csak így hallgattam a telefonban, hogy oké, és?
Hát mert számlát bárki adhat és vigyázni kell. Mondom eeember, egy szakembert hívtam ki egyrészt, másrészt én meg nem azért fizetek soksok pénzt havonta az albérletért, hogy ne legyen meleg vizem.
De nem baj, majd ma megkapja az albipénzt és beközlöm vele, hogy na akkor a hétvégére kerítsen valakit ha neki ilyen ismerősei vannak, mert megint szarakodik.
Elképzelni nem tudom, hogy mégis hogyan lehetnek egyesek ennyire pofátlanok. Még ha egy 150nmes lakást bérelnék 100+rezsiért és adná az agyát akkor megértem,de könyörgöm vegyük már észre magunkat."Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
Újabb W10 rémisztgetés.
Aki használja, mennyire vette ezt észre?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Jaa, ilyennel minden héten találkozom Kerepesin az Örs felé.
Legtöbbször a banyatankkal közlekedők nem képesek használni a lépcsőt.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #48513 üzenetére
dashcam ftw!
ma két arab futkosott az üllőin a kereszteződésben, zebra 20m-re de nyilván a sivatagban olyan nincs, szóval nem tudják mire való, megvárja míg a lámpa nekem zöldre vált aztán elindul az úton keresztbe -.-'Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #48513 üzenetére
kukázni ugyebár nem lehet mert ezeket ő készítette....! és amíg Őnagysága nem látja hogy mind szar amit készített, addig nem merem (még a végén nem kapnék este sört...) Amúgy szerinte ezek így a jók... pont mint az idesannya... festés volt náluk és basszuk meg a fillért 3x...így ők gletteltek... mikor nézem az alkotásukat kicsit megfikázom, hogy hááát ezen nem igazán csúszna el a légy... erre jön a válasz... az úgy van jól mert ez olyan rusztikussá teszi a szobát... meg a faszom teszi azzá .... áááá
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
JohnyBlue
addikt
Amúgy de imádom, amikor egy buszos kirándulás alatt én bealszok és Orsika előszedi a fotómasinát, sorozatra állítja és végiglő vagy 25km tájat, úgy hogy a képek 99%-ban tükröződik mellettünk ülők feje.... durván 500 kép
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #48510 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy attól mert bent vagyok még a meló nem igazodik hozzám...
Sebaj, főzök egy zöldteát meg elmajszolok egy sütit, amit Tündi tegnap sütött.
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #48509 üzenetére
jaja Amúgy legyél bent két napot nonstop és hármat meg otthon welneszelsz
-
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #48507 üzenetére
keljél korábban és nem látsz ilyen makákókat
-
Real_Necro
veterán
Miért kell kora reggel trikós, qrvanagy bömössel közlekedő, kormány mögött zabáló, belső sávban 55-el (70-es táblánál) döcögő parasztot középsőben előzgetnem? Annyira idegesítő, mikor az ember indul korán, mert akkor jól lehet általában haladni, erre ráérő parasztok haladnak a belsőben...
A másik amit szeretek, mikor körforgalomban döcög valaki, közben egyik kezével tartja telefont, irányjelzőzni nem tud és halad laaaaassan, minél lassabban.
Egyébként tipikus, megindult a suli időszak és naponta 3 autó borul oldalára vagy fejtetőre.
-
*Ropi*
félisten
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla