- Bambanő háza tája
- R.I.P. Aláírások
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Indavideo te bánat.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #48595 üzenetére
A srác. Szerinte ő többet is szerepelt, mint a csaj. A lány játékát nem lehet igazándiból kritizálni, mert robotarca volt. Az esetek többségében érzelemmentes maszkot viselt.
Ki volt a HP filmekben ez a csóka? -
madgie
titán
válasz
Real_Necro #48595 üzenetére
Vikander gyönyörű nő, ex machina ide vagy oda
-
Lassú Víz
addikt
No, a mai napi "öröm" is megvolt. Megbaszott a közteres, mert senkit nem zavarva ott parkoltam, ahol a kék autó.
5 m-en belül voltam a kereszteződéstől. Ezek után a kérdésem az, hogy ha kiállok az útra betartva az 5 m-t és a buszokat szopatva, akkor a KRESZ 41.§ (2) bek e) pontja: "Tilos várakozni az úttesten ott, ahol a járdán a megállás megengedett." szerint fognak megszexualizálni?
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
10.000km c. film. Életszagú, hangulatos, asszonnyal nézős. 7.5/10, ajánlani tudom csak.
-
gboszi
senior tag
Na srácok mindenki dobjon el mindent. World first problem!
Külföldön vagyok (Olaszország) s szeretném nézni az esti "mindenteldöntőmostvégremegmutatjuk" foci meccset. De a mediaklikk nem engedi nézni, csak az m1-et. Ötlet? Köszi köszi -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #48583 üzenetére
akkor már bármikor jöhet.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #48574 üzenetére
Necro, nem pont a képről ugrott be, de szülni mikor mentek? Lassan ideje van ha jól sejtem...
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Real_Necro #48569 üzenetére
Ez valódi vagy valami cgi?
Pár anyajegy vagy pihe maradhatott volna rajta, így, hogy az arcát sem látom ez ugrott be róla
-
Mercutio_
félisten
válasz
A pecót (is) kérem
-
Studi
veterán
válasz
Hozhatna egy kávét nekem is.
-
Real_Necro
veterán
Jó reggelt!
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mercutio_ #48542 üzenetére
Ja, igyekszem időben lelépni... elég nekem napi 10 óra meló is.
Ja lakás árak. Szomszédunk eladta az ugyanakkora lakását mint a miénk 13,9-ért. Erre most az új lakó olyan bontást végez, hogy falat szed ki (mondjuk nem tudom ez mennyire szabályos). Belegondolva, hogy 14 misiért panel meg felújításra rá fog menni még 1-2... ez tényleg megéri?
-
madgie
titán
válasz
TayRol #48548 üzenetére
Kérj kölcsön egy Moto X-et vagy Moto G-t, regisztrálj be a google fiókoddal, kapsz asszem 50 gigát. Azt nem tudom, hogy csak vadiúj készülékkel működik-e a dolog ,vagy mittomén az van-e, hogy egy készüléken csak egy fiókra adja meg a bónuszt.
Balinov: az MX4 oldala szép alu, kábé az M7 minősége, de a hátulja a legalja szamszung-tejfölösműanyag. Le szeretném cserélni alu hátlapra, de csak ájfonhat-fúga utánzat borzalmat találok
M2, M2 Note gondolom az iPhone 5C minősége lehet, egybepolikarbonát.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Nem tud valaki valami okosságot, hogy a Google Drive-om tárhelyét kicsit feljebb tornásszam? Az alap 15-höz képest 20-at használok, és most fog lejárni az ajándék 10 gigám (25 van összesen), de nekem kellene legalább 20.
-
madgie
titán
válasz
Balinov #48546 üzenetére
Újabb kínai (Lollipop) romokkal nem lesz benne magyar nyelv, ha ez zavar, segíthetek felvarázsolni rá az I (international) romot, amiben van minden nyelv (én mégis a kínait használom angolul, kevésbé bugos Lollin).
KitKat-en van az eredeti (U vagy A, kínai) romban is tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Meizu M2 Note most 137€-ert van a BG-n, csak ma, szerintetek?
-
Balinov
titán
Sracok,
droidnal (Lolli) normalis az, hogy az akkuhasznalatnal 29.8%-ot mutat a GSAM a Kernel (android OS)-re il. 18% - 10.6%-ot az Android system/ Google Play Services-re?
Konkretan lassult is a telefon, otthoni toltovel tovabb tart a toltes. Nem regota, csak a nemregiben kiadott android security fix ota csinalja...
-
*Ropi*
félisten
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #48533 üzenetére
-
spanyoll
addikt
válasz
DÓGOZZÁ!
Amúgy tulaj szerzett valakit, innentől letudtuk annyival, hogy ha keresztbe áll a lakásban valamiben a fing (leszámítva engem) akkor hívom és majd ő intézkedik.
De milyen rinyát letolt nekem te úristen. Remegett az idegtől, hogy kifizett 16 rongyot és még mindig nem jó és ez mi és mégis hogy lehet ilyen és stb. Annyira élethűen adta elő magát majdnem elröhögtem magam -
aleister
veterán
válasz
-
spanyoll
addikt
válasz
JohnyBlue #48528 üzenetére
Tőlem azt is csinálhatja. De ahogy előadta magát telefonban, hogy ez egy drága készülék és nehogy valami baja legyen. Mondom igen, de én egy szakembert hívtam, nem én álltam neki szétcsavarni.
Nehogy kikeressem a szerződésben azt ami erre vonatkozik és felolvassam ma neki. -
spanyoll
addikt
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #48525 üzenetére
A kertes házban a cserépkályhát pakolom meg télen, munka után, az meg olyan jó meleget ad, hogy reggelig be sem kapcsol a termosztát
-
madgie
titán
válasz
spanyoll #48520 üzenetére
Jó fej a muki. Mikor nekünk a gázkonvektor vacakolt, én kerítettem szerelőt egy napon belül, két napig görcsöltünk a sráccal a problémán (sem ő, sem a gázszerelő ismerősei nem találkoztak még ilyen gonddal), de hétvégére, mire hűvösebb idő lett, lett fűtés az albérlőnek. Nekik annyi dolguk volt, hogy elviseljenek minket abban a 3x2 órában. Szerintem ez a normális.
-
spanyoll
addikt
Háh csodás.
Bojler ugye szarakodott, mint írtam megcsinálták, újra szarakodott, szaki kijött, ingyen és bérmentve átpucolta a légbeömlőt, amivel kiegyenlíti az égéstér nyomását, stb.
Erre most megint szarakodik, úgyhogy az egészet alaposan ki kéne pucolni, plusz a nyomáskapcsolót cserélni. 45+áfa.
Tulaj még ezek tudta nélkül tegnap telefonban elsírta nekem a bántatát, hogy jaj de sok volt az a 16.000 Ft amibe került ez a javítás és az ISMERŐSE (kedvencem) szólt neki, hogy vigyázni kell mert ezek drága gépek és könnyű elrontani. Én meg csak így hallgattam a telefonban, hogy oké, és?
Hát mert számlát bárki adhat és vigyázni kell. Mondom eeember, egy szakembert hívtam ki egyrészt, másrészt én meg nem azért fizetek soksok pénzt havonta az albérletért, hogy ne legyen meleg vizem.
De nem baj, majd ma megkapja az albipénzt és beközlöm vele, hogy na akkor a hétvégére kerítsen valakit ha neki ilyen ismerősei vannak, mert megint szarakodik.
Elképzelni nem tudom, hogy mégis hogyan lehetnek egyesek ennyire pofátlanok. Még ha egy 150nmes lakást bérelnék 100+rezsiért és adná az agyát akkor megértem,de könyörgöm vegyük már észre magunkat. -
aleister
veterán
Újabb W10 rémisztgetés.
Aki használja, mennyire vette ezt észre? -
L4mie
veterán
válasz
Real_Necro #48513 üzenetére
dashcam ftw!
ma két arab futkosott az üllőin a kereszteződésben, zebra 20m-re de nyilván a sivatagban olyan nincs, szóval nem tudják mire való, megvárja míg a lámpa nekem zöldre vált aztán elindul az úton keresztbe -.-' -
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #48513 üzenetére
kukázni ugyebár nem lehet mert ezeket ő készítette....! és amíg Őnagysága nem látja hogy mind szar amit készített, addig nem merem (még a végén nem kapnék este sört...) Amúgy szerinte ezek így a jók... pont mint az idesannya... festés volt náluk és basszuk meg a fillért 3x...így ők gletteltek... mikor nézem az alkotásukat kicsit megfikázom, hogy hááát ezen nem igazán csúszna el a légy... erre jön a válasz... az úgy van jól mert ez olyan rusztikussá teszi a szobát... meg a faszom teszi azzá .... áááá
-
JohnyBlue
addikt
Amúgy de imádom, amikor egy buszos kirándulás alatt én bealszok és Orsika előszedi a fotómasinát, sorozatra állítja és végiglő vagy 25km tájat, úgy hogy a képek 99%-ban tükröződik mellettünk ülők feje.... durván 500 kép
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #48509 üzenetére
jaja
Amúgy legyél bent két napot nonstop és hármat meg otthon welneszelsz
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #48507 üzenetére
keljél korábban és nem látsz ilyen makákókat
-
Real_Necro
veterán
Miért kell kora reggel trikós, qrvanagy bömössel közlekedő, kormány mögött zabáló, belső sávban 55-el (70-es táblánál) döcögő parasztot középsőben előzgetnem? Annyira idegesítő, mikor az ember indul korán, mert akkor jól lehet általában haladni, erre ráérő parasztok haladnak a belsőben...
A másik amit szeretek, mikor körforgalomban döcög valaki, közben egyik kezével tartja telefont, irányjelzőzni nem tud és halad laaaaassan, minél lassabban.
Egyébként tipikus, megindult a suli időszak és naponta 3 autó borul oldalára vagy fejtetőre.
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 2017
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással