Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #18998 üzenetére
Látszik, hogy nem nézel elég Trónok Harcát!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18996 üzenetére
mi ez a hodorozas mindenhol? Hamar Hodor, akkor nesztek, ma reggeli agyzsibbaszto.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
Jut eszembe. Vászon kérdésben van akkor valami ötleted? (Vagy már megírtad és nem vettem észre? )
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
-
-
-
JohnyBlue
addikt
banyek... korán reggel... ez így sok... mit vétettem...
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #18984 üzenetére
Elképzeltem, hogy Összefuttok véletlenül egy londoni babaáruházban és egymásnak estek, egyik kézben járóka, másikban ember nagyságú Csillámpóni, Freddy76-on Lonsdale cucc, aztánmmásnap már arról cikkezni a 444, hogy ex-skinhead terrorizálta a szegény külföldön élni kénytelen hazankfiat
kutyus ezt a cikket gondolom
te írtadmár olvastad [link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #18985 üzenetére
Remek. Utána leugorhatnák egy Depeche klubba, ha bezár, valami spanyoll/kutya féle ezóbuliba, majd tolhatnánk pár 2048-at a napkeltében.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
Freddy, jön a Pet Shop Boys Budapestre: [link]
-
Balinov
titán
válasz Freddy76 #18983 üzenetére
`kabbe, zugugyved. meg mindig jobb, mint leirva, hogy ojro. ezentul €jellel, esetleg £-el, meg JMKF-ban beszelek.
Mercutio; felejtos,ugy nezem
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
válasz Balinov #18981 üzenetére
1kuvecs az nekem 1€-t jelent a felreertes kedveert.
Ehh, tipikus nyugatra szakadt magyar... Kint csóró, itt meg tolja a nagyképű dumát... Figyeljétek meg, a következő az lesz, hogy elkezd úgy beszélni, hogy "Itt kint, nálunk, Írben...", és persze mindezt akcentussal.
Pfejj.
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #18981 üzenetére
Én az ilyen atomos deszkákhoz hülye vagyok
Ahogy nézem egyel fölötted kapott az eladó egy 90 jurós ajánlatot, arra írta az eladó, hogy 100 és viheti.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Balinov #18980 üzenetére
1kuvecs az nekem 1€-t jelent a felreertes kedveert.
Mercutio velemenyere varok, o otthon van a az ITX temaban.
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #18979 üzenetére
60 az asking price, sztem 40-ert lehet el tudnam hozni, vinyo ugyse kene, menne bele az SSD.
pofatlan aron el lehet cuccokat advertsrol hozni. pl ma vettunk egy szimpatikus fiatal lengyel partol egy ilyent, alig hasznaltan 40€-ert hoztuk el, de 60-ra tartotta, amazonon meg 140-150 fontert adjak az ujat.
NAS helyett/mellett kene, semmi komoly
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok, erdemes egy ilyen cuccert 40-50 kuvecset kiadni?
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #18973 üzenetére
Jó, hát egy újszülöttnek, minden vicc új.
Nem véletlenül ez a leghíresebb számuk. Bár én az egész IV albumot szeretem.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Byk01
őstag
válasz aleister #18909 üzenetére
Nekem volt ilyen elfoglaltságom úgy 10 évvel ezelőttig. Bár én inkább shadowrunos beállítottságú vagyok, de otthon a többiek inkább a M.Ó.K.U.S. vonalat vitték.
És hogy Afrika témában is hozzászóljak: One day in Africa. Nem tuc, nem elektro.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #18962 üzenetére
Szakmai szemmel értettem a dolgot, bár esélyes, hogy ebben a formában is belefutnank valami jóféle fosos cuccba.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gab.m
senior tag
válasz Real_Necro #18961 üzenetére
Ez engem is érdekelne, amikor utoljára a témában olvasgattam, nem találtam progit amivel Androidon raw-t lehetne szerkeszteni.
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #18949 üzenetére
Változó ám, hogy kit mennyire dönt le. Attól, hogy idehaza betegeskedős fajta, nem biztos, hogy kint baja lesz. No meg másodjára már nem lesz vészes.
Nekem legalábbis első ottlétkor volt egy furcsa délutánom. Rá egy évre már csak hazafelé a repülőn kordult meg párszor a hasam. A 3. alkalommal meg már abszolút semmi.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #18951 üzenetére
Eddig volt külön szoba, ahol ketten voltak, de most kitalálták, hogy a vezetők legyenek együtt a beosztottakkal. Ami remek elgondolás, csak éppen amikor a vezetőnek egy 60 oldalas, angol nyelvű, kamatalakulásokról, záloghitelezésről szóló szakmai anyagot kell elolvasnia és véleményezni a három óra alatt, akkor kissé zavaró a 15 beosztott zsongása...
-
cOxeR
Ármester
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #18953 üzenetére
PS-hez...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #18953 üzenetére
Dinnyébe?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #18950 üzenetére
Jah, amikor a topicot olvasom engem is kevésbé zavar a körülöttem dumáló másik 10 ember, mint amikor doksit rakok össze
-
Freddy76
addikt
Feleségemék most költöztek új irodába, 15-en vannak egy helyiségben (open office, ahogy az trendi), és idegesíti, hogy a többiek állandóan pofáznak. Mondtam neki, hogy mutassa meg nekik a 2048-at, kussban lesznek.
Azóta nem sokat beszéltem a feleségemmel, 2048-azik .
Tamás, az idézés a bíróságról megjött már?
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #18945 üzenetére
Ennyire nem vágom a srác lelkivilágát lehet van más aki kintről rendel (esetleg a népszerűbb telókból készleten is tart ) passz, csak gondolatébresztő volt.
aleister: Asszony óvatos fajta, ezért nem akar arra menni, meg a bacik és vírusok terén is fokozottabb az érdeklődése az átlagnál.
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #18944 üzenetére
Köszi, meglesem őket!
Én Egyiptom mániás vagyok, csak azt tudom ajánlani.
Esetleg Tunézia. A tenger szépsége és a műemlékek jellege kb ugyanaz.(#18942) fi:zi'k:
Tökmindegy.(#18943) Balinov:
Ez a 70-90 eurós kategória pont jó lenne. Thx!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #18941 üzenetére
100$ körül és 150-ért 2-2 tipp, olcsóbból a dugit ajánlják most kijött rá valami rom ami a tapicskát is javítja és smooth-abb a használat is ha jól olvastam.
Esetleg nézd meg coolboy323 csoportos rendeléseit, ezek drágábbak a webshop árnál, de már nem jön rájuk semmi.
Cserébe jöhet júni/júli/augusztus végi időponttal valami jó tipp fapados repülő + önellátós vagy csak reggelis normális légkondis szállás témában, olcsó legyen és tőlünk délre, de arabokhoz/afrikába nem megyünk
Ja kínaiból csak olyat szabad megvenni aminek van támogatottsága, valamint STAR "márkajelzésűt" tilos, az olyan mint nálunk az, hogy kutya/cica/kisbaba bármire rá lehet írni, nem egy gyártó terméke
[ Szerkesztve ]
-
-
aleister
veterán
Régebben szó volt az olcsó, 4 magos kínai okostelókról. Most jutottam el arra a szintre, hogy vagy váltok, vagy agyvérzést kapok....márpedig a vért nem bírom.
Szóval tudnátok valamit ajánlani? Két szempontnak kéne csak megfelelnie:
1. Fusson rajta a 4-es Android, mert arra van egy rakat fotós app.!
2. Gyors legyen a működése, menükezelése!Nem érdekel a fényképezőkéje, kijelzőmérete, extra fícsőrök, stb.
Köszi előre is!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #18933 üzenetére
Nem foglalkoztam vele, csak használom ahogy anno belőttem. Nincs sajna több időm rá.
Macskás nagy genya harap a felhő, potyognak a dögök, zászlónál szivat a hal.... bammeg. 012 életnél tartok.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18932 üzenetére
menjelmarvalahova
juteszembe, nassal kapcsolatban sikerult valami rss p2p letoltot beuzemelned?
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #18925 üzenetére
második pályáig jutottam... de bazze... ütném komolyan
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Balinov
titán
bazze, milyen fogalmatlan emberek vannak, raadasul kulfoldon? iranyirorszagos forumban valaki szallast keres, megirja mikorra, hany ejszakara, hany embernek (nem turista), nevet/emailt/ir mobilszamot megad, csak epp azt nem irja be a birka, hogy hol
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #18923 üzenetére
akkor te tobb nagysagrenddel messzebb jutottal, mint en, mert en kb 3mp utan bezartam a zongezo ablakot
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
sracok, videobuheratorok.
Van egy Julie Kost fele CL-es oktatoanyag, 3db mkv, egyenkent kb 5-5.5 ora. Nincsenek benne chapterek.
Mivel lehetne legegyszerubben chaptert beallitani adott X idokozonkent? Mkvtoolnix-ban tudom hogy van, de mintha ott csak egy meglevo chapterfajlbol lehetne beallitani a fejezeteket?
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18914 üzenetére
ferfiak is mehetnek? tippre hany Fidel a Kasztralt menne el egy ilyenre?
-
Real_Necro
veterán
Most nyílik egy új hely az iparterületen, ajánlom figyelmetekbe az alábbi képzést:
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18903 üzenetére
huh, az a James Holden nagyon adja meg most is!
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #18909 üzenetére
Nem-nem, RPG-vel egyszer próbálkoztam úgy 15 éve elment 4 napom mire összeraktam a karakterem, és szép kis előtörténetet kreáltam hozzá, aztán a küldetés második napján a rafkós csapattárak jóvoltából nagy lendülettel begyalogoltam valami vérkörbe ahonan majd csak a küldtésről visszatérő csapattagok jóvoltából jutottam ki, de ezt is persze utólag tudtam meg
Ja meg egy buliban találkoztam egy sokadikszintű boszorkánnyal is nyomuló Amy Winehouse hangú mesélő csajjal, na tőle némi képzést szívesen vettem volna
Hehe, Síró fém szórakoztató, bár nagyon köpködték annó, hogy inkább steampunk a tűzelementát-hajtásos tengeralatjáróval
[ Szerkesztve ]
-
ccs2929
senior tag
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #18908 üzenetére
Csak nem duplán kollégák vagyunk?
RPG-zel? A linked miatt inkább nem úgy kérdeztem meg, hogy szerepjátékozol-e?Én most a Síró Fémet olvasom épp. Rájöttem, hogy szeretem ezeket a -jó értelemben vett- ponyvákat. Egy G.G.Marquez 4 oldalas, tagolás nélküli mondata után kellemesen pihentetőek.
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #18906 üzenetére
Dreina bábjai vagy mi a pék, így a 3/4-énél járva valami ötletesebb játékmester egyik kalandjának saccolom ezt is.
MÁS: Van köztetek Csaba?
-
aleister
veterán
Mindig amikor azt hiszem, hogy nincs már lejjebb a popipar pocsék közízlésében, szembe jön egy ilyen ipari hulladék. Figyelem, szókimondó szövegek!
(#18904) Mercutio_:
Milyen M* könyvet olvasol?[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #18857 üzenetére
Mibe, hogy azért tapicskol olyan lelkesen mert nem fogta a célzást
Basszus mennyit írtatok már megint, lesz mit olvasni a metrón ha befejeztem a mágus könyvet.
-
Real_Necro
veterán
No akkor sorban.
#18890 Kutyus:
Köszi, ezek tényleg mind nagyon jók, sokat hallgattam, sőt, most rátaláltam egy számra, ami múltkor a fejemben volt de nem ugrott be ki az előadó:
#18893 Larry:
Cattaneo Holden meg alap, mai napig egyik kedvenc számom tőle (kicsit átdolgozva):
Azért Satoshi-t se hagyjuk már ki a sorból. Van egy jó 2004-es mixem tőle, de nem találom YT-on. Ja és nem beszélve Valentino Kanzyaniról...
Szerk:
És még jó éjszakát kívánva egy kis Sander Kleinenberg mix: [link] Szintén egyik kedvenc.
[ Szerkesztve ]
-
gab.m
senior tag
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #18868 üzenetére
Tiszta búcsúi hangulatom van. Hol marad a ringlis?
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.