Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16691 üzenetére
Szoval a fonok szurja Boglarkat azt mondod?
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #16689 üzenetére
nem tudom, segit-e, de az ebookers-en van most flash sale, (FLASH15 a promokod) Megbizhato oldal, mi rajtuk keresztul foglaltuk az osszes hotelt olaszoknal, skociaban, londonban, meg spanyoloknal most februarban.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MODERÁTOR
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
veterán
válasz Real_Necro #16691 üzenetére
Egyébként velem eddig mindig korrekten jártak el! AF-t még nem állíttattam.
+ ha jól tudom Spanyoll gépe nem magyar beszerzés... lehet, hogy az is közrejátszik.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Real_Necro
veterán
Azt mondta max 10 nap... szóval lehet az 1-2 is. Lehet a múltkori levelezésed óta elárasztották őket D600-akkal és most az összes szervizes azt cserélgeti nap mint nap.
A telefonos ürge meg lehet éppen szervizes, mert Boglárka, aki a recis szolgálatot végzi éppen kiugrott egy sütire meg kávéra a főnökkel. Szóval helyettesíti az ember, tőle meg ne várd el, hogy minden területen helyt álljon. Lehet szívességet tett azzal, hogy kezelte addig a telefont.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Te szerintem a raktárbázist hívtad
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
Thx srácok, módosítjuk a tervet akkor valószínűleg, kicsit tényleg későn találtuk ki ezt a nyaralósdit.
Más:
A fóti út már megint alakít, hogy rohadnának meg... Múltkor írtam nekik, hogy volt-e már zárcserén náluk a vázam, aztán ha már beszéltem velük mailen keresztül akkor megkérdeztem, hogy mennyiért hogyan cserélik a d300 csatlakozófedelét (amit egy gyengébb pillanatomban letéptem ).
A mail szerint van raktáron alkatrész és helyben megvárhatom a javítást, ami 6500 jó magyar forintba kerül.Most hívom őket, hogy még mindig van-e raktáron. Nem tudom ki van bent a szervizben, de szerintem Polgár Jenővel értelmesebb beszélgetést folytattam volna mint ezzel a fickóval.
Modellezném:
Én: Jó napot, van-e d300 csatlakozófedél raktáron mert ki szeretném cseréltetni.
Szervizes: Pillanat (...) Kérnék egy munkaszámot.
Én: Az nincs még, mivel mint mondtam csak szeretném cseréltetni.
Szervizes: Értem. Mi lenne a probléma?
Én: (facepalm no.1) A csatlakozófedél nem záródott rendesen, "letépődött", azt cseréltetném.
Szervizes: Aaaaaaha; hát azt amennyire tudom teljesen le kell bontani, úgyhogy azt most nem várhatná meg, hanem bent kéne hagyni.
Én: Oké és mennyi időbe tellik ez kb?
Szervizes: Pár nap, max 10 munkanap.
Én: Csak azért kérdem, mert egy levelezés során nekem azt mondták, hogy egy 20 perces művelet és megvárható. (hatásszünet, hátha reagál valamit, de semmi). De akkor mindegy, majd ha nélkülözhető lesz a váz, akkor beviszem. Köszönöm, viszhall.
Szervizes: Viszhall.Most én vagyok a helikopter vagy mi a pöcs van ezekkel?
Mod: Lehet rendelek egyet ebayről nikonos epoxival együtt aztán megcsinálom én. F*szom, levenni a gumiborítást (amit csak a ragasztó tart), 3 csavar ki, új fedő be, 3 csavar vissza, ragasztó és rányom. Ez 10 nap?[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
válasz aleister #16687 üzenetére
Mindkettő shiftes és találati arányuk totál változó.
Kültéren, a Retyezátban a hegyekben az összes képen (1 kivétel sincs) jó a fókusz (24-70). A minap pedig stúdióban hozta a szokásos, jónak mondható 8/10 arányt, azaz 2 félre. Tehát ez AF, nem shift.Nekem ez nem fér bele. 10/10 és kész, százezrekért. Elvárom. Nemérdekel, hogy fele annyi mint a Nikkor 24-70. Akkoris.
-
m3ss
veterán
válasz #40935168 #16678 üzenetére
na ezaz. ense akarok akarmilyen kremes a bokeh en meg nem lattam olyan sigmat amibe ne tudnek af (pontossag) teren belekotni.
pl ropi sigmajaval kb 5 probakepet lottem csak, mert mas vazhoz volt kalibralva, nalam pontatlan volt. de azert 5 kep alatt sikerult backet meg frontot is lonom vele ilyeneket nikonon sikerult utoljara csinalnom
ropi neked konzisztensen pontos?tobbi probalt/hasznalt sigmaval is voltak problemaim azert. en sztem olyan gyartotol veszek ezutan obit, aki fenymasolokat is gyart
esetleg nagylatot, azokkal ritkan kell fokuszalni...[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
Akkor majd becsatlakozol, addigra úgy ismár lesérült valamelyikünk
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
A Zéé
addikt
válasz spanyoll #16643 üzenetére
lesztminitbe ki lehet hozni ilyen árba valahol augusztus közepén/végén, de a 240-be még mindig nem fér be az ottani költőpénz. Mi Zakynthosra mentünk 2 éve így, hogy 7 nappal az indulás előtt foglaltuk. Az volt fejenként 115... A repcsi a drága benne, ahogy a többiek is mondják.
Just a simple Lineman...
-
Mercutio_
félisten
Az a hely tőlem 15 perc séta, a stadionos szintén 15 perc villamossal, szóval nekem bármi jó.
Nekem meg ajánljatok valami jó cipőt ami squash-hoz és esetleg (terem?)focihoz is jó (bár utóbbival nekem az a bajom, hogy általában a résztvevők a tudást sportszerűtlenséggel és hangerővel pótolják, nem véletlen, hogy a balesetin kikötő emberkék 2/3-a amatőr foci sérült... )
Lehet, hogy squash előtt el kellene menni 1-2 gyógymasszázsra, különben az első meccs után 2-3 hétig járni se fogunk tudni, nemhogy ráedzeni
A Zéé: Nekünk van 2x1,5 hét amikor szabin leszünk, mennyi esély van rá, hogy kifogunk valami normális tengerparti helyre repcsis, reggelis kétágyas légkondis helyet?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ha gyorsak vagytok - és találtok valami értelmes ajánlatot - ma a WizzAir-nél ha a mobilos app-jukon keresztül foglalsz jegyet 20%-ot elengednek.
-
m3ss
veterán
ebben az abristennis nevu helyen van 2 palya, egyelore szabad is mind2 hetfon 5-6 kornyeken. itt van.
ha jo szoljatok meg mondjatok idopontot. ha nem jo akkor tolem foglalhatunk stadionnal vagy nem tudom mik merultek meg fel...mondjuk nekem nagyon kivan a hatam/derekam. de addigra csak rendbejon. meghuztam koltozkodesnel mosogep pakolas kozben. azota rendszeresen elojon es v 1-2 het mire elmulik, lehajolni alig tudok. lehet vmi csontkovacsot, termeszetgyogyaszt kellene neznem...vagy ez mar a korral jar?
nyomorek fotosok klubja topicot is nyithatnank nem?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #16672 üzenetére
Anyu, asszony, hm, szerintem te is tudod, hogy az ezen szavakkal kódolt identitások néha még a nagy biztonságú rendszereket is megfektetik
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #16670 üzenetére
Ezaz, hogy senkinél... Anyu laptopjában volt bedugva meg a céges gépembe, de egyik sem egy betegágy Ezért nem értem, hogy mifasz ez és honnan jött?
Az otthoni laposon meg asszony használja a firefoxot, az szokott minden szirszar bővítményt felvarázsolni..
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #16657 üzenetére
Nagyon tehetséges!
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, ezt mi a lóf@x rakhatta fel a gépemre, mert én nem, az biztos... Valami firefox bővítmény, vagy mi?
A toshiba mobilvinyót bedugtam, feldobta ezt az ablakot... A másikkal (adata) nem csinálja. Ezt a mobogenie programot gyors eltávolítottam, de hogy mitől lett egyáltalán, fingom nincs....Holnap majd jól beletépünk...
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #16665 üzenetére
Azért döglöttek ki a halak...
Húú milyen zenét találtam. Ki emlékszik még rá?
Első wav-ot lejátszani tudó telefonomon ez a kis részlet volt állandósítva a csengőhangom: [link]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #16664 üzenetére
Na jó bevallom: előző este ott fürödtem és véletlenül kihúztam a dugót...
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #16663 üzenetére
Az gáz lenne...
Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy fotósorozat kedvéért egy egész tavat leengednek.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #16662 üzenetére
Benne vagyok, a "trash the dress" úgyis elmaradt...
Viszont akkor [talán] már lesz víz a tóban.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #16659 üzenetére
Tudjuk.
(#16660) Real_Necro:
"...Jó régen hallottam akár rádióban...Aktívak még ezek az előadók?"
Mármint úgy érted, hogy rádióaktívak?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Most hogy így nosztalgiázgatok eszembe jutott pár régi szám:
Apocalyptica, Ville Valo, Lauri Ylonen - Bittersweet
Jó régen hallottam akár rádióban akár máshol HIM vagy Rasmus vagy akár Apocalyptica számokat. Aktívak még ezek az előadók?
-
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #16656 üzenetére
De őt is
elnézegetnémelhallgatnám: [link]„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Jövök egy kis esti zenével: [link]
-
m3ss
veterán
válasz spanyoll #16633 üzenetére
forceberg+1, sztem szukos lesz, hacsak nem talatok vmi baromi olcso repjegyet meg szallast. amugy ennyibol horvatorszagot celoznam meg, de ha mindenkepp repulo pl montenegro? iszonyat szep, es 2 eve meg olcso is volt..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Balinov #16653 üzenetére
Jah, beszéltünk is erről akkortájt.
A telezabálós reggelikkel meg az a bajom, hogy utána 1-2 óráig nincs kedvem elindulni.
Úgyhogy nálunk könnyű reggeli, délután gyorskaja, majd vacsorára beülni valahová. Vagy a délután/vacsora felcserélve. Ha kocsikázol, útközben úgyis akadnak jópofa tavernák!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Balinov
titán
válasz forceberg #16652 üzenetére
igaz, el is felejtettem, hogy nincs annyi fapados jarat.
Szervezett +1, bar en sem favorizalom az FP-t (csak Mallorcan voltunk olyanba), de azert egy olyan szallas, ahol van reggeli nagyon jo dolog tud lenni. Tartalmas reggeli, aztan koradelutan valami gyorskaja, este meg valahol menu
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
veterán
válasz Balinov #16648 üzenetére
Ekkora keretből sajnos csak úgy jön ki, ha itthonról visznek kb. mindent, kint meg csak néhány gyroson kívül kenyeret meg vizet vesznek.
Spanyolok szerintem drágák, horvátok meg kiesnek, mert repülni akarnak.
Szervezettben 200 alatt azért ki lehet fogni jókat is, nekem is sikerült még februárban, így előre jónak tűnőt találnom. Én direkt ellátás nélkülit kerestem, mert pl. a FP helyhez köt a vacsinál, mi meg több napot kocsikázni fogunk erre-arra.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Studi
veterán
Tengerpartos, mindenki megnyugtatására. Egyformákat kerestem, hogy össze ne vesszetek!
-
MODERÁTOR
Kutyi!
A következő húsevő virágért seggberúglak!
Az OFF sem enged mindent...Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Balinov
titán
az a baj, amit Andras is ir, szerintem, hogy kicsit keson alltok neki. Szvsz jan/feb kornyeken ennyibol sajat szervezessel eleg jot ossze lehet hozni, de lassan aprilis, a nyari cuccok mennek felfele. Ennyibol talan mar csak irodan keresztul tudtok, sajnos (mondom ezt ugy, hogy nem vagyok tisztaban az otthoni arakkal). Esetleg Kanari szigetek? Mallorca? Vagy Velence kornyeken valami, pl. Jesolo vagy ilyesmi? Horvatia?
-
Real_Necro
veterán
Neckermann oldalán láttam ~267-ért június közepére 3*-ba ellátás nélkül pl Corfura. De oda valami jármű kell. Akár quad.
Persze lehet szerintem más hely is, csak sok tapasztalatom nekem sincs.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #16614 üzenetére
Nem, őt nem.
(#16607) Eperkutyus: Ilyen modellekkel könnyű...Próbálná megcsinálni hazai, csak átlagosan lestrapált háziasszonyokkal.
(#16619) Real_Necro: A Falling Skies-nak nagyon rövid évadjai vannak, szűken mérik.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Nem kötelező az apartman, valami nem szaros szálloda is szóba jöhet. Kocsibérlés opcionális, nem kötelező. Ami fontos az a tengerpart, a repülő meg a max összeg amit szánunk rá. Semmi akkor?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #16634 üzenetére
Spanyoll:
kocsibérlés szerintem olyan 170 € + benya lesz egy hétre. A napidíj kb 35-45 € között szokott mozogni (ugye minél több nap annyival jobban jön ki a nap/ár érték), bár ez gondolom erősen helyfüggő is. Előre nem foglalnék, bár van aki azt mondja fenn áll az átvágás veszélye. Nekünk bejött.
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #16632 üzenetére
Lehet tényleg csigabiga...
Spanyoll:
Szerintem egy kicsit későn kezdtetek neki júniusra. A legnagyobb gond talán a repjegy, aminek az ára már eléggé felment arra az időszakra, így kb utazási irodán keresztül van szerintem lehetőség. A másik meg a szállás, ahol a jó és olcsó helyeket befoglalják már. Költőpénz is benne van az árban?
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Kedves Mindenki!
Mivel ti annyit utaztok meg minden ezért gondoltam kikérem a tanácsotokat.
Barátnőmmel mennénk nyaralni, amiket tudni kell:
Június végén / július elején mennénk. Az úticél valami meleg és tengerparti hely, tehát ami szóba jöhet az a Földközi-tenger. Apartmanokban laknánk lehetőleg, kb egy hétig (7-8 nap).
Költségvetésünk (repülőúttól az utolsó üveg borig) : 240.000 HUF.
Repülővel mennénk mindenképp, plusz ha valami kis sziget akkor kocsit is bérelnénk TALÁN.Ha tudtok ajánlani valami jókat akkor azt szívesen fogadom akár itt, akár privátban
Köszcsipuszcsiszercsilávcsi"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #16626 üzenetére
Úúúúúúúúúúú, ez büntet
-
Real_Necro
veterán
válasz psycroptic #16620 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #16622 üzenetére
Akkor a metrós fényképautomaták is először egy nyilatkozatot dobnak majd ki?
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #16612 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak nézd a House of Cards-ot és a True Detectivet. Az első zseniális, a második pedig beteg.
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #16619 üzenetére
Miután cross season-ös sorozat, és majd most fog májusban indulni ^^
-
psycroptic
őstag
PSNID: Tomy83PS
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
Scifiben most kattantunk ra a The Tomorrow People-ra, krimi-ben meg a The Blacklist fut eppen. The Following S01 van kovetkezo maratonra betervezve (S02E01-et lattuk belole, odabaszos)
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #16613 üzenetére
Vikingst most véletlenül láttam, nem rossz, de valami hiányzik (aztán lehet, hogy ha az S01-et néztem volna érdekesebb lenne) a szőkehajú kiskölyökre meg először azt hittem a kis genya Geofrey a trónok harcából.
Real_necro: Rossz válasz
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #16614 üzenetére
Volt a Red-en scifi sorozat?
Star Trek nagyfilmek?
De szerintem van valahol Firefly minisorozat. Egyébként meg nem szoktam tárolni, megnézem aztán törlöm.
-
Mercutio_
félisten
Van olyan sci-fi sorozatod ami jó és nem volt rajta a WD Red-en?
Ha igen mennyi helyet foglal?Ropi: Őt is ismered?
Kutyus: huhúúúú
-
aleister
veterán
Aham.
Rájöttem, hogy azt szeretem ebben a sorozatban, hogy minden részben kiderül valami plusz infó, de pont csak annyi, hogy a következőben újabb kérdések merüljenek fel.Nemrég indult a Vikings s02. Ez meg a Trónok Harca jó lesz egy darabig. Nyáron meg jön az Under the Dome s02.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Aleister:
Helix új részét láttad? Már csak 1-2 rész van a szériából...aztán lassan nem lesz mit nézni (WD sem lesz sok már), max jön Trónok harca.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #16609 üzenetére
nem probaltam meg, az az igazsag.
Aleister, asszem ebbol tV- lesz, nincs idom rdp-vel baszakodni.
-
Balinov
titán
SRacok, Freddynek nem tetszo tema. Hogy lehet osszehozni RDP-vel egy win7hp gep lokal halozaton keresztuli tavvezerleset, ha a kliens (amirol vakeralnek) win7enteprise, ugyanazon a halon lognak (win7hp desktop, rj45-on, lapos N-es wifin), de a win7 enterprise mas domainben van es nem igazan latja a home netwrokot. Erdmes egyaltalan RDP-vel baszakodni, vagy toljak egy TeamViewert a destkopra oszt jovan?
-
törölt tag
Múltkor Ropi jött egy oldallal. Hozok én is egyet, a minap futottam rá. És .. hát ... na.
Előre szólok:
- orosz női fotós (ödémakettő, 1.2-es obi és ilyesmik)
- asszony, gyerek ne legyen a közelben
- cégben pedig kolléga ne legyen a közelben. -
Chapel
addikt
válasz #40935168 #16591 üzenetére
Ha már téma, itt a klasszikus, megunhatatlan:
"Hello Frank! Megjött a svéd....Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
Byk01
őstag
válasz aleister #16590 üzenetére
Első gyors nekifutásra a lényeg, hogy Freddy feladta neked a csomagot.
A csomag regisztrálásához colissimo.fr-en kattints a linkre.
Ha nincs még regisztrációd (bár a compte számlát, vagy beszámolót jelent inkább), akkor a másik linken csinálhatsz egyet ingyen.
Arról nincs infó, hogy a regisztráció kötelező-e, és milyen előnyökkel/hátránnyal jár, ha regisztrálod.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN