- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Nekem a Supergrip szárak egyáltalán nem törnek, és nem kotyognak. Régen belehúztam őket fogóval, már leszoktam erről. Most áttértem Supergrip Carbonra, az még annyira sem törik és nem kotyog. Pro Grippel sajnos rossz tapasztalataim voltak, de lehet kifogtam egy rossz szériát. Igaz nem szőnyeg felett játszottam vele, hanem csempén, de ugyanott a Supergrip nem tört, ez meg, mint a ropi. Kár, mindenhol jót hallok róla, és szeretem is a Target márkát. Harrows mellett a kedvencem.
Hasznos lehet még a gomu, mert erősen rögzíti a szárat, mégis rugalmas marad, nehezebben törik bele. Viszont nagyon drága, és nehéz kiszedni a testből, ha szárat cserélsz. L-style Champagne-al próbálkoztam már, ott a fém kupak védi a szárvéget is, de azok a tollak sajnos nagyon hamar tönkremennek nálam. Kifehéredik a széle, aztán elszakad. Először szerettem, de végül sajnos nagy csalódás lett. Annyi pénzért bírnia kellene. De van már több ilyen rendszer is hagyományos tollakhoz, pl Winmaunak, One 80-annak, L-stylenak is, de mindhez kell egy új, saját lyukasztó. One 80 ráadásul csak a saját szárához jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest