Új hozzászólás Aktív témák

• milan26

senior tag

Nekem a Supergrip szárak egyáltalán nem törnek, és nem kotyognak. Régen belehúztam őket fogóval, már leszoktam erről. Most áttértem Supergrip Carbonra, az még annyira sem törik és nem kotyog. Pro Grippel sajnos rossz tapasztalataim voltak, de lehet kifogtam egy rossz szériát. Igaz nem szőnyeg felett játszottam vele, hanem csempén, de ugyanott a Supergrip nem tört, ez meg, mint a ropi. Kár, mindenhol jót hallok róla, és szeretem is a Target márkát. Harrows mellett a kedvencem.

Hasznos lehet még a gomu, mert erősen rögzíti a szárat, mégis rugalmas marad, nehezebben törik bele. Viszont nagyon drága, és nehéz kiszedni a testből, ha szárat cserélsz. L-style Champagne-al próbálkoztam már, ott a fém kupak védi a szárvéget is, de azok a tollak sajnos nagyon hamar tönkremennek nálam. Kifehéredik a széle, aztán elszakad. Először szerettem, de végül sajnos nagy csalódás lett. Annyi pénzért bírnia kellene. De van már több ilyen rendszer is hagyományos tollakhoz, pl Winmaunak, One 80-annak, L-stylenak is, de mindhez kell egy új, saját lyukasztó. One 80 ráadásul csak a saját szárához jó.

Új hozzászólás Aktív témák