- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Na közben meg is vettem a táblát. Unicorn Eclipse Pro táblát terveztem venni, aztán lett ez.
Próba szerencse alapon bementem a SportsDirect üzletbe és 9400 Ft-ért adták. Le is mondtam a 11.900 Ft Unicorn rendelést, ugyanis semmi különbséget nem láttam a két tábla között.Asszony meg kapott egy ilyen szettet. Ezt 6400 Ft-ért adták, ahogy nézem ez sem volt drága.
Ő egyébként érdekes teremtés. Kb 5 éve dartsozott utoljára és emlékeztem, hogy nem ment rosszul neki, pedig évente ha 3 napot játszott. Ma elkezdte újra. Először panaszkodott, hogy nehéz neki a 21 gramm. Eddig sosem dobott steel nyilakkal, csak soft volt a kezében. Aztán eltelt fél óra és 3 nyílból 2 a kiválasztott szektorba egy neki az esetek nagy részében. Nem tudom hogy csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest