Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
Amarton #1197 üzenetére
Ugye elvileg itt is hasonló volt az eset mint Barney-nál, vagyis Lewis dobbantott mikor Gary dobni készült.
Gondolom felhúzta magát és onnantól csak hajigált, esetleg a következő leg-re próbálta belőni a triplát. Fene se tudja mik járnak a fejükben olykor.Ma megjöttek a cuccok, most már készen vannak a nyilaim, egyedi is lett, most már nem farnehéz, az erősebb gyűrű plusz Target Pro-Grip szárnak hála a toll is helyén marad, és a tollvédők is jónak tűnnek.
Köszönöm a tanácsokat! -
Amarton
tag
Ezt tudja valaki, hogy itt mi történt?
Miért növekszik Gery mellett a nyíl szám és miért kap mindig 0 pontot?
[link] -
gooool
őstag
Koszonom sracok a tapasztalatokat, megjegyzeseket, otleteket.
A heten igyekszem megcsinalni az uj darts reszleget itthon, aztan ha marad ra akkor nezek valami jo tablat, vagy Blade4-et vagy Eclipse Pro-t.
-
BBéci
legenda
válasz
Amarton #1190 üzenetére
Azért dicsérik többen a simát, mert sosem volt DC-juk. Ahogy tegnap említettem, BDO versenyeken elenyésző mennyiségű nyíl pattan ki épedig Dual Core táblára dobálnak. Éppen az a lényege a kettős magnak.
Tavaly nyáron 14500 forintért árulták, talán idén is annyi lesz![ Szerkesztve ]
-
Amarton
tag
válasz
zsolti72837 #1189 üzenetére
Az mondjuk majdnem kétszeres áron van. A HD és dualcore táblák teteje is egy nagy pogácsából vannak préselve. Nem tudom, hogy esetleg nem-e ez okozza, hogy kipattannak a nyilak. A sima blade4-et többen dicsérik.
Jövöhéten megyek valamikor a polusba. Ott dualcore van kirakva. Dobálok rá kicsit, hogy megnézzem milyen. -
gooool
őstag
Végül is én a Winmau Pro SFB-ről akarnék fentebb lépni, mert az egy szinte elpusztíthatatlan tábla, de a drótozása igen vastag, ez az Eclipse Pro meg még a 10K-s fájdalomküszöb alatt volna és már késélű.
Na majd kiderül jövő héten hogy mennyire szakad rám az OTP, ha belefér akkor veszek egyet. -
belo7
csendes tag
Szerintem nem vészes, főleg ha azt nézed hogy 9200 ft, míg a blade4 12900 és kb ugyanannyit kéne kibírniuk. Ez attól függ mennyi pénzed van, zavarnak e annyira a pontok hogy majd 4 ezerrel többet adj érte. Egyébként blade4-nél meg fehér rostokszállak láthatóak egy idő után. Én ezeket kis ollóval szoktam kivágni belőle.
-
gooool
őstag
Azért az elég cinkes, épp azért tetszettek már anno is a szizál táblák, mert nem látszott a dobás helye.
A végén az lesz, hogy meghagyom a negyed áron szerzett Winmau-t és ha szétdobáltam majd lesz helyette más. Csak a késélű drótozás olyan vonzó.Mela Kehes:
Ahogy néztem 10K környéke az a tábla újonnan, és ugyebár 8 éves. Ha nem volt túl száraz vagy nedves helyen szerintem az anyagának sok baja nem lett, de én a korát figyelembe véve az új árának a felénél többet nem adnék érte. (Egyéni vélemény)
-
Mela Kehes
addikt
Haver eladná a Winmau Diamond Plus tábláját. Akkor vette, amikor én ( kb. 2007), de ő nem dobált rá sokat. Szerintem csak pár órát. Tudom hogy keveset dobált rá, plusz át sem verne, de nem tudom az anyga mennyit romlott. Mennyit adjak max érte?
-
belo7
csendes tag
Az én haveromnak is pro van és valóban jobban kopik mint a blade4. Vagy ha nem is jobban inkább látványosabban. Ezt úgy képzeld, hogy majdnem minden dobás meglátszik rajta, de a minősége nem lesz rosszabb, csak sok apróbb pontok láthatóak rajta. Néz meg egy darts meccset youtube-on amin pro van és látni fogod a pontokat a T20 körül. Nekem sima blade4 van de rengetegszer vágodik vissza a nyíl a drótról.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Leadok 1 rendelést ma este a dartscorner-en. Feltöltöm a toll és szár készeletemet. Ha akar valaki csatlakozni, akkor gyorsan írja meg privátban mit szeretne és elküldöm azt is.
üdv, föccer
-
-
-
BBéci
legenda
Bevallom, még soha, egyetlen egyet sem dobtam olyan táblára. Egyes vélemények szerint a Unicorn táblák minősége mostanában nem a legjobb, példa erre a PDC meccseken kipattanó, kieső nyilak magas száma. BDO versenyeken, ahol Winmau táblákat használnak, elvétve fordul elő ilyesmi. Ettől függetlenül a 9800 Ft nagyon jó ár.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #1165 üzenetére
Táblát nem, mert a súlya miatt magas a szállítási költsége. Azokat a Sportsdirect adja legolcsóbban és nem kell rendelni, itthoni boltokban van raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz
Én átnézegettem a kínálatot, de inkább be is zártam a böngészőlapot, mert tényleg kedvező árakkal operálnak és hatalmas a kínálat.
Megyek is kifosztok egy trafikot, aztán újra felnézek. -
föccer
nagyúr
válasz
Amire szükséged van.
üdv, föccer
-
zsolti72837
addikt
Szerintetek mit éri meg rendelni dartscorner-ről?
-
gooool
őstag
válasz
zsolti72837 #1162 üzenetére
Lentebb belo7 kollega mar emlitette, hogy maximum egy het.
-
zsolti72837
addikt
Ha a dartscorner-től rendelek az mennyi idő míg megjön?
-
csuhi84
csendes tag
Meg néztem ezt az oldalt. Tényleg nagyon jó áron vannak a tartozékok! Én eddig ebay-en vásároltam de ez még attól is olcsóbb!! Csak az zavar, hogy egyik oldalon sem találok magyar színű tollat. Ha már itt járok! Mi a véleményetek a carbon tollakrol???rendeltem pár garnitúrát próba képpen.
-
BBéci
legenda
Tavaly márciusban körülnéztem a neten és rátaláltam az említett angol oldalra. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy onnan érdemes rendelni, a szállítási költség nem magasabb, mint itthon, 30 kilométeres távon, ez közröhely. Ráadásul minden termék olcsóbb, plusz egy-másfél havonta küldenek 10-15 % kedvezményre jogosító kupon-kódot, tehát nem lehet vitás, hogy számunkra melyik a jobb buli. Szívesebben költeném itthon a pénzemet, de ha tízszer ennyi lenne a jövedelmem, akkor is az olcsóbbat választanám.
Mondjuk a Target pólóval ráfaragtam, mert nagynak bizonyult az XL méretű.Más.
Ma megint úgy jártam, mint tegnap. Ment a "tömegelés", 96; 132; 132; 66, ez 6 db T20, maradt 75, ami jó esetben kétnyilas kiszálló. Erre mit dobtam? 41-et.
Rémesen izgulós vagyok, így jött kétszer a 132. Két T20 után annyira szerettem volna a 180-at, hogy két szektorral arrébb csapódott be a harmadik nyíl. -
belo7
csendes tag
Szerintem a dartscorner-re gondolt. Én is onnan szoktam rendelni mert ha csak tollat, gyűrűt vagy szárat rendelsz akkor 2.40 font a szállítás ami kb megegyezik a pickpack pontos szállítással. Cserébe ahogy előttem mondták olcsóbbak és szinte minden van készleten és max egy hét alatt itt van.
-
BBéci
legenda
Angliából szoktam rendelni, több klubtársam szintén. 1500 Ft (3,6 GBP) a kiscsomag szállítási díja, (ha elautóznék a Pólusig, az többe kerülne). Ezt ellensúlyozza, hogy minden olcsóbb 20-30 százalékkal. Nyílkészlet esetén még jobb a helyzet, mert sokhoz adnak egy 4 font értékű ajándékcsomagot. Legutóbb 3-3 toll és szár-szett volt és egy tollvédő garnitúra, az előző Harrowshoz 5-5 szett toll és szár, plusz 3 db gyűrű volt a Free Goody Bag tartalma.
-
gooool
őstag
Én is az vagyok, leszámítva a szélit, mert közepi.
990Ft Pick-Pack pontra, nem annyira kedvező, de hát mit tegyen az ember ha 150km-re van a Pólustól.
Titán gyűrű nem volt, pedig azt kerestem, ha egyszer lesz nekik raktáron akkor ki fogom próbálni természetesen.
Azért is lesz itthon a tanácsodra összesen 7 szett toll, bár egyik nyilam sem annyira recézett, mint a 8Zero, de drága mulatság lenne mindig rendelgetni 990-es futárköltséggel pár tollat.zsolti72837:
Ismerősöm olyanokat használ, Rhino 150 mikronost, tényleg strapabíró cucc. Súlyban nem hiszem hogy nagyon meghatározó lenne a különbség, ahogy BBéci is írta az élettartam amiben jobb.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #1146 üzenetére
Elsődleges célja a hosszabb élettartam, nyilván nehezebb is amelyik vastagabb.
-
zsolti72837
addikt
150 micron vastagságú toll miben különbözik a 100 micron-os tolltól?
-
BBéci
legenda
A faluszéli parasztok nevében visszautasítom az összehasonlítást!
Mennyiért szállítják ki a megrendelt cuccokat?
Nem alumínium, hanem titán gyűrűket javasoltam, én is olyanokat használok, bő három hónapja bírják a gyűrődést.
Nálam a tollak egymást gyilkolják, a 8Zero test leginkább a recézésével okoz sérülést.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1143 üzenetére
Csatlakozom, egy percig sem volt unalmas és Gary megmutatta hogy nem véletlenül lett VB.
Most adtam le a rendelést, a tanácsotokra Target Pro-Grip szárakat vettem, hozzá alu szorítógyűrűt, hegy és test találkozásához ilyet és pár tollvédőt, meg tollat.
Most már csak próbálgatni kell a legjobb összeállítást és gyakorolni, nem teleszemetelni a topicot. -
Mela Kehes
addikt
Méltó befejezése volt a tegnap este az egész Leauge-nek. Szuper meccsek voltak.
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1140 üzenetére
Persze, bár a haját visszanöveszthetné.
Na de akárhogy is néz ki, viselkedik, játszani azt nagyon tud.Kíváncsi leszek ki nyeri a döntőt.
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1138 üzenetére
Igen, új volt a póló, de nem hozott szerencsét...
És igen, nem akartam leírni, hogy szavakat nem találok arra amit leművelt, de Te megtetted helyettem...
Egy játékos szerintem többek között attól is nagy, hogy akár a rossz, akár a jó formáját helyén és nyugodtan kezeli, nem őrjöng, mint egy faluszéli paraszt, főleg ha amúgy irtózatos ronda is. -
Mela Kehes
addikt
Elnézést a rajongóitól, de Gerwen most mindent megmutatott amit utálok benne.
-
Mela Kehes
addikt
Barney nem másfajta pólóban van?
-
gooool
őstag
Mit játszottak, Gary és Chizzy...
Embertelen. Gratula Garynek!Most már csak Barney kellene a döntőbe.
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1133 üzenetére
A vaku miatt világosabbnak és fényesebbnek tűnik, élőben sötétebb, leginkább ehhez tudnám hasonlítani.
De nem zavaró, bár mire ilyen szépen ráfeszítettük és rögzítettük elment egy kis idő. -
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #1127 üzenetére
Roppant nehéz megjósolni. Aki nyomon követte a PL-t láthatta, hogy szinte abszolút a pillanatnyi forma a döntő. Természetesen MvG győzelmet várok, mert neki drukkolok
és szvsz az eddig mutatott teljesítmény alapján is ő érdemelné meg. Viszont Chizzy is nagyon jó, és ha Anderson egy rosszabb napot fog ki (ami már párszor előfordult), akkor őt várom a döntőbe.
-
gooool
őstag
Elkeszult a falvedo, remelem birja majd a strapat, bar azt is hogy nem sokszor lesz kilyuggatva.
Szerintem nagyon jo lett.
[link] -
BBéci
legenda
válasz
Amarton #1125 üzenetére
A dupla kiszálló mocskosul le tudja rontani az átlagot és a 102-es kiszálló sem biztos, hogy összejön.
Tegnap dobtam: 140; 36; 140; 113, idáig egészen jó. Aztán 72-ről nem tudtam kiszállni, csak 32-t dobtam, erre a következő körben, mérgemben a d20-at is elhibáztam, kettő fölé és egy szimpla 1 lett belőle.
Pedig a 72 nem vészes, két nyíllal meg kellene dobni. Szimpla kiszállóval talán sikerült volna...
-
gooool
őstag
válasz
zsolti72837 #1127 üzenetére
En remenykedem Barney gyozelmeben, nagyon kedvelem, elkepeszto ahogy a kezdetekhez kepest hogy belejott (foleg miota levette a szemuveget
), na meg ahogy mar korabban is irtam Gerwen nem szimpatikus.
A masik meccset nem tudom...Chizzy borzaszto jo, de Andersont sosem lehet leirni, barmelyikuk elferne a dontoben szamomra. -
zsolti72837
addikt
Szerintetek, hogy alakulnak a mai meccsek?
-
-
shifty!
senior tag
Nekem személy szerint ez a kedvenc app-om a számolásra és statisztikázásra. Szettenként visszanézhetőek az átlagok, van lehetőség a CPU ellen játszani - ugyancsak Androidra
-
gooool
őstag
Koszonom mindenkinek, akkor marad a Target Pro-Grip es hozza Target szorito gyuru. Na meg par tollvedot is melle dobok es kiprobalom.
-
BBéci
legenda
válasz
Amarton #1110 üzenetére
Sokan eltévesztik, például a múlt heti Premier League közvetítés során, valamelyik kommentátor is megtette.
Vágó István műsorvezető, kvízmester és vegyészmérnök, lektorként nem szokott szerepelni, ellentétben velem, nekem az (is) a munkám része. Az utóbbi egy évet kivéve, amióta ide regisztráltam, a hozzászólásaim egyharmadát telefonról írtam. Ha valamiben hibáztam, annak minden esetben én magam voltam az elkövetője, csak magamat okolhatom érte. Ha felhívták rá a figyelmemet, megköszöntem és ezzel a jellel zártam soraimat: -
belo7
csendes tag
Nekem van unicorn gripper 3 és nem vagyok vele megelégedve, könnyen törik nagyon. Nekem az unicorn two tone vált be, nagyon strapabíró. Már 2 hónapja van meg és még nem tört el, igaz a gyűrűk gyorsan kitágulnak és akkor könnyen kiesnek a tollak. Ezért tervezem én is a target gyűrűk beszerzését.
-
BBéci
legenda
Te tudod, mennyire fogynak a tollaid. Nálam átlagosan három hetet bír ki egy 3 darabos szett. Úgy rendelj, hogy legalább fél évre elegendő legyen. Ha nem a lyukasztott megoldást választod, a gyűrűk is rendesen amortizálódnak, nagyjából a tollakkal arányosan.
Akkor vagyok nyugodt, ha a dobozomban legalább 3 szett szár és 5 szett toll pihen. Gyűrűből most van benne két garnitúra lyukasztotthoz való és egy szett normál.(#1107) Amarton
Viseltes! [link]
Próbáld ki, hogy csak egyet veszel le, a másik kettőn hagyd rajta a tollvédőt és úgy készíts statisztikát. Tollallak, szárakkal szoktam ilyet művelni.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz
zsolti72837 #1103 üzenetére
& BBeci:
Koszonom, eddig a Target vezet ahogy nezem, ugyis kell a rendelesnek valami erteket adni, akkor dobok bele meg majd Target gyuruket is.
Tollvedo az hasznos vagy hanyagolhato?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Csak két gyártó szárait használtam, most vegyesen vannak üzemben: Harrows Supergrip és Target Pro Grip, mindkettő egyformán jó. A Harrows még az előző nyilamhoz vásárolt csomagból maradt, amíg szét nem megy, használom. Már kb. 3 hónapja bírja a kiképzést. A Target gyári gyűrűi egy kalap szamócát nem érnek, pár nap alatt szétmennek, a Harrows spirálos az elég jó. De legjobb a lyukasztott tollhoz való Target Slot Lock Ring, abból is a titán. Legalább három hónapja bírják a strapát.
-
gooool
őstag
válasz
shifty! #1100 üzenetére
Hátha van aki többféle szárat kipróbált már, vagy ha nem tud valamelyikről tapasztalattal szolgálni.
Ugyebár a Maestro szettem alu szárral érkezett, de számomra a nyíl így farnehéz, szóval műanyagra cserélném. Na meg amúgy is elég drága mulatság, szóval a gyári tollal együtt megy pihenni.
400Ft-ig néztem szárakat, ezek akadtak:Winmau Nylon (ilyen van itthon a soft-hoz, annak jó, de steelhez nem vállalnám be, gyengébben fogja a tollat, nem annyira erős konstrukció)
Unicron Gripper (nem tudom a Novo-nál a 3-ast árulják-e, csak ennyi van kiírva, erről kérnék véleményt, ha tud valaki)
Target Pro-Grip (Amarton kolléga szerint erősen fogja a tollat és masszív szár, de hátha másnak is van tapasztalata vele)
Esetleg még ezek a ONE80 Proplast szárak, amik szóba kerülhetnek.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest