Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Ezeket a tréfás játékokat amiről most beszéltek meg lehet nézni valahol? Bekötött szemmel dobni meg ilyesmi.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nem rakom fel csak itt tudtam a legjobban összegyűjteni.

-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Erről vélemény? Szerintetek ez lesz?

-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szabályos, de nem véletlenül nem használják a profik.
A tollat az arra a célra szolgáló eszközzel kell magadnak kilyukasztani.
-
Mela Kehes
addikt
Már régen meg akartam kérdezni, hogy az olyan szár aminek forog a vége szabályos? Nekem volt pár és nagyon szerettem, mert ha oda ment a következő nyíl, akkor szépen elfordult és nem esett ki egyik sem.
Más
Ha veszek olyan gyűrűt amivel rögzíteni lehet a tollat, akkor azt nekem kell kivágnom, vagy van hozzá való toll?
-
Brentford
csendes tag
Köszi szépen!

Sajnos a lézeres nyilat nem találom
Pedig nagyon kíváncsi lettem rá! 
-
BBéci
legenda
válasz
Brentford
üzenetére
Nem létezik 14 grammosban, csak 12; 21 és 23 grammos lesz kapható a hónap végétől. [link]
Úgy emlékszem, a linkelt oldalon láttam a lézeres célzófényes nyilakat.(#885) Bandinho
Bármelyik módszert választod, legyél nagyon óvatos, mert a sok nedvesség hazavágja, felpúposítja a táblát. Saját tapasztalat.
Ha otthon 70-es átlagot tudsz dobni, az már jó alap lesz versenyre, mert még a legnagyobbak is hibáznak tét esetén. Abból a 70-ből jó esetben lesz 45-50. Az átlagba beleszámít az elrontott kiszálló is. Sőt, amikor a d8 helyett d16-ot dobsz az első nyíllal, vagyis besokallsz, az 3 db nullának számít. -
Bandinho
tag
Köszi a válaszokat

Más. Olvastam itt, hogy ha száraz a levegő akkor 1-2 havonta érdemes befújni a táblát egy picit, de küldföldi oldalon azt írták inkább, hogy jobb ha picit nedves törölközőt terítek rá és úgy hagyom pár órára. Melyiket tartjátok jobb megoldásnak?
Megint más
Magyarországon milyen átlagokkal érdemes elnézni versenyre, amivel már esetleg egy-két kört esetleg nyerni is lehet? -
BBéci
legenda
válasz
Brentford
üzenetére
Állítom - 22 év tapasztalatával - hogy a dobási technikájának köze van a kiszállók elhibázásához és mindenhez. A nyíl hegyének a célra kell mutatnia, ahogy például Taylornál megfigyelhető. Lehet kapni beépített lézeres gyakorló nyilakat, amikkel pontosan a megcélzott szektorra lehet irányítani a hegyét.
(#880) andy83
Nálam, a gyakorlat azt bizonyította, hogy a Target Pro Grip tartósabb. De a slot lock ring elengedhetetlen, mert nem engedi kihajlani a szárak végeit. -
Brentford
csendes tag
Egyetértek! Bunting egy nagyon szimpatikus és jó játékos, de nagyon kiegyensúlyozatlan (sajnos). Ha jobban dobná a kiszállóit, akkor talán előrébb lehetne a tabellán, és nem kéne a kieséstől félnie. De vannak olyan meccsei is, amikor a nagy tömeget sem tudja hozni. Összegezve: kiváló játékos lenne, ha a kiszállóin tudna javítania, valamint ha nem lenne ennyire ingadozó, és nem ijedne meg az adódó lehetőségektől. Lásd: Wright elleni meccsén két héttel ezelőtt 5-1 -re vezetett, és onnan nem tudta megnyerni a meccset! (a közönség fújolása nagy hatással volt a teljesítményére egyébként)
-
andy83
aktív tag
Szia!
Én most a Harrows Supergrip szárat használom, és egyelőre bevált. Kicsit tartottam tőle, hogy műanyag, és törni fog, de a gyűrű miatt tartós.
Előtte meg ezt a Keramic szárat használtam, az is sokáig bírta, viszont "farnehéz" lett tőle a nyíl, és szinte lógtak a nyilak a táblában:
http://www.dartsexpress.hu/keramic-307 -
-
BBéci
legenda
válasz
Brentford
üzenetére
Izgatottan várom a holnap (ma) este 20 órát, tényleg nagy lesz a tét.
Nem bántásból, félre ne értsd, de mit lehet szeretni Buntingban? A feje karikatúra, a játéka iszonyúan hullámzó. Ráadásul olyan módon fogja és dobja a nyilakat, hogy nézni is rossz. Ellentmond mindannak, amit tanítanak, amiről példát lehetne venni.
A viselkedése, a hozzáállása számomra is szimpatikus, de annyi.
Anderson, Barneveld, Chisnall, Taylor, Wade, igazi példaképek minden kezdő és haladó dartsos számára.
Szerintem. -
Brentford
csendes tag
Izgi lesz a holnapi Premier League, hiszen a hatodik helytől lefelé bárki kieshet még! (még Huybrechts is bennmaradhat matematikailag) Az én kedvencem Bunting és Wright. Hát mit ne mondjak, nem lesz könnyű dolga egyikőjüknek sem. (Bunting - Huybrechts meccsről: az angolnak ezt be kell húznia, de a belgát sohasem lehet leírni. A Lewis - Wright meccsről pedig: mind a ketten a bent maradásért küzdenek, de Wright-nak ha jól számolom elég lenne egy döntetlen is.) Mindenesetre hajrá!

-
Bandinho
tag
Hali!
Tudtok ajánlani valami jobb féle szárat ami bírja? A nyilaimhoz műanyag volt csomagolva, de azok nem birták sokáig
Valami olcsóbb kéne, amíg csak gyakorolgatok, meg próbálgatom, hogy milyen nyilat fogok majd venni. Köszi. -
kopepe
aktív tag
Sziasztok!
Be tudná valaki azonosítani ezeket a dart törzseket?
Ebben a tokban kaptam,bár azt lehet kapni külön is.
18 grammos.Felirat nincs rajta
Az Empire darts katalógusában van egy nagyon hasonló,de nem az

-
BBéci
legenda
válasz
Brentford
üzenetére
GIYF - Google a barátod! Peter Wright - Red Dragon
1-2 gramm különbség annyira kicsi, hogy 5 perc alatt hozzá lehet szokni. Ettől függetlenül próbálj ki sok nyilat, amennyit csak tudsz, ha meg akarod találni a számodra ideálisat. Aztán könnyen meglehet, hogy az évek során változni fogsz e téren is és más formájú, súlyelosztású nyilakra váltasz.
-
Brentford
csendes tag
Sziasztok!
Peter Wright milyen nyilakat használ mostanában? Továbbá még azt szeretném kérdezni, hogy 21 grammos nyilakkal játszom, és ha mondjuk 22-23 grammossal dobálnék megérezném-e nagyon a különbséget?
-
BBéci
legenda
Ma este 8-óta UK Darts Open, a német Sport1 közvetíti és netes stream-ben is nézhető.
-
RegElek
csendes tag
Itt helyben, Székesfehérváron.
jateksport.hu -
RegElek
csendes tag
Megléptem a következő szintet:
Vettem ma egy Harrows Assassin Plus 80% 22gR Blue nyílat.
Kipróbáltam néhányat a boltban ebben az ár és súly kategóriában, de ez volt az ami a legjobbnak látszott.
(Leszámítva az eladó srác saját ~20g-os (össz súly), szoftból átalakított készletet, azzal gyönyörű egyeneseket dobtam, de mégis furcsa volt, hogy annyira könnyű)Furcsa még egy kicsit az eddigi 23g-os rézhez képest, de egyre jobban kezd átállni a kezem.
-
vans?
őstag
501-re vegzodo telefonszamot valasztottam ma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BBéci
legenda
válasz
beholder00
üzenetére
A préselt textil jónak tűnik, egy próbát mindenképpen megér. Olyan falra kellene tenned a táblát, amelyik mögött nincs szomszéd.
Az sem mindegy, hogyan van a tábla felfüggesztve, a falhoz rögzítve, mert azon is átmehet a kopogás. -
beholder00
tag
Hali!
Hangszigetelés nálam még mindig probléma sajnos. Préselt textillel valaki próbálkozott már? Hungarocell nem vált be, tömörsége miatt inkább felerősíti sajnos mert az 1cm-es épp befré mögé. Igaz szépen síkba hozza így a táblát de egyébként hangosít rajta sajnos

Szerintetek?Esetleg egy hasonló Vlies-anyag? Bár a képen nem jól kivehető, találtok róla képet.
Egyre többet költök rá és még játszani se tudok, mert a szomszéd kedvér kell tenni...

-
BBéci
legenda
Pár hete álltam át lyukasztott tollakra és figyelem a profikat, ki használ olyat. Elvétve láttam, pedig a German Open-t is végignéztem. Szóval nem azért nem repülnek le a nyilak, mert lyukasztott tollat használnak. Valamint ahhoz a megoldáshoz nem feltétlenül spirálos (rugós) gyűrű való.
Inkább repüljön le a toll, mint vágódjon ki a nyíl a már táblában lévőről! Ezért komoly meccsen semmilyen gyűrűt nem teszek fel.(#855) Mela Kehes
A normál gyűrű csak a szár négy ágának letörését akadályozza meg. A lyukasztott (slot lock ring) pedig pluszban szorosabban tartja a tollat. -
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen. Ha megnézed, akkor a toll tövében van egy rugógyűrű. Az van betéve a toll lyukába és az rögzíti a szárhoz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
MErt bele akadnak egymásba és az újonnan dobott nyílról lerepül. A szár végén lévő vágatba van becsúsztatva. Ha nicns kilyukasztva és röggzítve a toll, akkor ilyen esetekben soszor lerepül.
üdv, föccer
-
Mela Kehes
addikt
Miért van az, hogy a szorosan egymás mellé dobott nyílnak lerepül a tolla?
-
RegElek
csendes tag
Meglepően jó a Huybrechts - Chisnall meccs eddig

-
föccer
nagyúr
Majd eljön az ideje, csak szórakozásként, időtöltésként dobálok.
Tényleg nem valami nagy szám, de ez most szimpi. Jó, stabil a fogása, kicsit orrnehéz, ami nekem szimpatikusabb. Majd ha hozzá szoktam egy kicsit a súlyához, akkor lehet felmegyek 22 v 25 grammosra.
egyébként vettem egy 22 grammos szettet is, de nem illik a kezemhez a törzse, mindig megcsúszik rajta az ujjam.
üdv, föccer
-
BBéci
legenda
18 grammos nyíl softhoz való, steelre nem használnék 20 alattit, az tuti. 700 forintért valami extra minimál minőség lehet, szerintem olyat nem szabadna a kezedbe venni sem. Szombaton kipróbáltam egy haverom 1600 forintos nyilait, de az első 3 után nem kívántam velük többet dobni.
Mindenképpen wolfram testűt vegyél, meglátod, ég és föld! -
föccer
nagyúr
Tegnap végre eljutottam odáig, hogy megvettem az első 18 g-os nyilaimat. Eddig 12 grammossal hajigáltam, de sosem éreztem az igazinak. ez a 18 grammos viszont húz rendesen
Aréna plaza, sport direct, ha jól emlékszem valami kemény 700 ft volt a szett, műanyag tollal.
üdv, föccer
-
BBéci
legenda
Direkt szoktam figyelni a profik meccsei alatt a táblákat, azok sem hibátlanok. De amelyikért pénzt adok, attól elvárom, sőt, megkövetelem, hogy közel legyen a tökéleteshez. Ha legközelebb veszek egyet, addig válogatok a raktárkészletből, amíg számomra megfelelőt találok.
-
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült eladom a Pro SFB táblát, ma pedig megvettem a Blade 4-et.
Mennyire számít az hibának, illetve mennyire fordul elő az új tábláknál, hogy:
- az egyik fekete szektorban kilóg a szál már most
- itt-ott a drótozás mellett pici repedések vannak
- a bull zöld részén, mintha az egyik oldal picit be lenne süllyedve
(holnap csinálok képeket)Érdemes e emiatt esetleg visszavinni vagy kiröhögnek, hogy mindegyik táblán fogok ilyen apró dolgokat találni?
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem a darts.hu-val vannak jo tapasztalataim.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha esetleg meggondolnád magad és UK-ből rendelnél szívesen becsatlakoznék

-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hazait vagy külföldit keresel?
Itthoniból nincs nagy választék: www.darts.hu és www.novoparts.hu -
Mela Kehes
addikt
Tollakat, szárakat szeretnék venni online. Melyik oldalt ajánljátok?
-
Remi1234
aktív tag
Amazonon most akciós a [falvédő]. Ha 2-3 ember összeáll, akár meg is érheti berendelni.
-
BBéci
legenda
válasz
beholder00
üzenetére
Biztosan filc? A képről inkább posztónak nézem.
Ilyesmire lenne szükségem kártyaasztal borításnak. -
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00
üzenetére
980-ért vettem 1 métert (~83cm széles), de azóta találtam olcsóbban is.
Mondjuk lehet, hogy számít az anyag vastagsága is, ami nekem van, az viszonylag vékony. -
beholder00
tag
Nektek ezt a filc anyagot milyen árban adták? nekem 40x10 cm darabot 570ft-ért akarták adni

-
razzorr
őstag
Fene se érti ezeket a gyilkos nyilakat

Az osb annyira kemény,hogy ha izomból megdobom se áll bele,még filc nélkül se. Gondoltam a filc segíthet,de most nem is áll bele a félredobott nyíl és hangos is ha rendesen a táblára dobok. Szóval nekem ez az osb-filc varázslat nem jött be. Veszek helyette parafát, az osb-t meg lehet leteszem a Földre vagy veszek valamilyen kigurítható vastag gumiszőnyeget kevlár megerősítéssel és alá is betonozok ha szükséges
-
leslieke
Jómunkásember
Ma este darts a Sport1-en.
-
BBéci
legenda
Próbálom kitalálni, mitől annyira gyilkosak a nyilaid, hogy mindenen átmennek, ami a parkettre van fektetve, de az OSB-be bezzeg nem állnak bele.
Ez ellentmondásos.
A táblám ilyen lapra van szerelve, a mellé dobott nyilak belefúródnak, viszont ami kipattan, annak csak 10 %-a áll bele a szőnyegpadlóba. Szerencsére nem sokszor fordul elő, talán napi 1-2 alkalommal, tehát másfél-két óránként legfeljebb egyszer. -
razzorr
őstag
Sikeresen átköltöztettem a táblát az új lakásba. Megcsináltam szépen köré a filc/osb lap kombinációt,de csak nem olyan halk amilyet szeretnék (tégla fal) :/ 1 réteg szivacsot még közzé teszek,meg a táblatartó csavart leszigszalagozom,hátha. De jobban aggaszt a kipattanó,ugyanis nem célom mostanság parkettát cserélni. Ti mit használtok? Mert nekem a dupla ipari filc anyagon is átmegy mint a vaj,meg a szőnyegen is. Valami olyan kellene,amit könnyű letenni és utána felvenni és összehajtogatni hogy ne egy 1x1es osb lappal kelljen szenvedni. Ajánlottak mosógép alátét gumit,de azért nem veszem meg hogy csak kipróbáljam. Meg a tábla köré is kellene egy plusz réteg,mert az osb-ből inkább kipattan mint beleáll. Annyit szarakodok már vele,hogy kezd a játék rovására menni. Mondjuk nem miattam kell ez a fene nagy védelem,hanem a lelkes ismerősök,család miatt

-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
12 legig megy, ha valaki 7-et nyer, akkor vege.
Jo volt a tegnapi jateknap, bar az elejen nagyon egyhangu meccsek voltak, Lewis peldaul mit rakott te jo eg... Szegeny Barney szornyen is jatszott mondjuk. Remelem izgalmas lesz a tabella is a kesobbiekben.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
2-t , döntetlennél 1-1 pont
-
Mela Kehes
addikt
Hány pontot kap a győztes?
-
Mela Kehes
addikt
Kicsit furcsa most darts-ot nézni. Keresem is a karácsonyfát a szobában.

-
Remi1234
aktív tag
válasz
beholder00
üzenetére
Falvédő. Gumiszerű anyagból van és amellett, hogy szerintem jól néz ki roppant hasznos. Sajnos az ára 10k körül mozog, de nekem megérte.
-
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00
üzenetére
Szerintem valami szivacsos anyag lehet, de én így oldottam meg:
Falvédő darts tábla köré
Mondjuk az is igaz, hogy azóta újragondoltam már ezt is, jobban, szebben is meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig nagyon kíváncsi lettem rá!

Naná, hogy úgy letöri a belecsapódó hegy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)