Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Pénteken jön és 790-Ft lesz.
-
Mela Kehes
addikt
Megjelent a Darts 2016 magazin!
-
zsotesz81
senior tag
Wright-Gerwen döntő, itt nézhető
-
pcgamer01
senior tag
Jövöre lesz majd Premier league azt adja majd a Sport televízió.

-
BBéci
legenda
Nézitek a World Matchplay döntőjét?
Most lett vége a negyeddöntőnek, este 8-tól Taylor v. Wright és Lewis v. Gerwen. -
csuhi84
csendes tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én szerdán vettem meg Taylor könyvét de még sajna nem olvastam bele.
-
Mela Kehes
addikt
Véletlenül beleakadtam Taylor könyvébe. Meg is írtam a Jézuskának. 😊
Tudtok ezen kívül valakiről könyvet? -
BBéci
legenda
válasz
Gyongyvirag
üzenetére
Menj el egy szaküzletbe és próbálgasd ki mindegyiket, ami ki van téve a falakra. [link] Ott a legolcsóbb 8900 Ft, nem véletlenül, mert gagyit nem árulnak.
Szerinted amit 3-5000 forintért adnak, az ugyanolyan minőségű, mint a 12000 forintos? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
Az a minimum, amit délután ajánlottam: Unicorn. Nincs értelme vackot venni, csak a bosszúság lenne vele. De arra a kérdésemre is válaszolhatnál, miért nem steel táblát veszel? Elmondtam, miért kellene azzal kezdeni.
-
Gyongyvirag
csendes tag
válasz
Gyongyvirag
üzenetére
Ugy ertem h mennyi az amennyit minimum erdemes raszanni?
-
BBéci
legenda
válasz
Gyongyvirag
üzenetére
Alaposan félreértettél.
Amit annyiért, vagyis 10000 forintért kapsz, azok között elenyésző különbség lehet. A linkelt oldalról (legközelebb használd a LINK gombot) az éppen leárazott Unicorn gépet ajánlom. [link] -
BBéci
legenda
válasz
Gyongyvirag
üzenetére
Bármelyiket, amit annyiért megkapsz, szinte egyforma minőségű az összes olcsó gép. Legalábbis azok, amiket nézegettem.
Mellesleg kezdőknek még véletlenül sem ajánlok softot, mert nem lehet felismerni a dobástechnikai hibákat, ezért azok berögződnek kézbe, agyba. Erről ír Székely Penge Pál (idei magyar bajnok) a blogjában. -
Gyongyvirag
csendes tag
Sziasztok!
Ha vki jar meg erre,melyik elektromos dartsot ajanljatok otthoni hasznalatra,kezdoknek? (10.000-nel tobbet nem tudok most raszanni...tudom, h 20 folott kezdodnek a jobbak,de most nincs ra keret)
-
-
BBéci
legenda
-
zsotesz81
senior tag
MVG behúzta, nagy meccs volt, Taylor az elején nagyon jó volt de a végére picit elfogyott meg Gerwen is feljavult.
-
zsolti72837
addikt
M. Van Gerwen- P. Taylor döntő.
-
BBéci
legenda
válasz
bosmajor
üzenetére
Tudom, hogy ez a helyzet és elszomorító. Sokkal szívesebben vásárolnék itthonról, hogy a hazai gazdaság erősödjön, de a pénzének senki nem ellensége. Kétlem, hogy a magyar importőr számottevően drágábban kapja a gyártól a nyilakat, egyebeket, mint a Dartscorner. A megrendelt és eladott mennyiség miatt biztosan van különbség, de nem akkora, ami például az általad írt 30 %-ot (ha a 3,6 fontos szállítási költséget levonjuk, akkor 40-et) indokolná.
A jelenlegi helyzet ismeretében azt mondom, kenjék a hajukra 16-ért.
Még az sem áll a hazai vásárlás mellett, hogy kipróbálhatod a nyilakat, mert ugyanúgy neten rendeled, mint Angliából.Más.
Ebben a pillanatban vonulnak be a Grand Slam of Darts elődöntőjére a versenyzők, Gerwen és Smith.
-
BBéci
legenda
A Dartscorner tényleg bevált darts-felszerelés forrás, de egy csomag hegyet onnan rendelni nem a legjobb biznisz. Durván 1500 Ft a szállítási költség.
Az is kérdéses, mit nevezel drága és olcsó hegynek. A darabonként 8-10 Ft nem mondható soknak, de létezik drágább és olcsóbb is. Ha jó a tábla (gép) és nem dobálsz mellé, akkor egy hegy simán kibír 3-4 óra aktív használatot.
Egy biztos, olcsó húsnak híg a leve, tehát érdemes ebből is minőségi terméket venni. -
mzso
veterán
Tud valaki egy helyet ahonnan olcsón lehet rendelni darts hegyet. Nem akarom elhinni hogy mindent lehet ebay-en aliexpressen venni olcsót csak pont ezt nem.
Amúgy elég bonyodalmas beszerezni Dart cuccokat it Miskolc környékén. Az egyetlen specializált bolt az félre-eső helyen van.
-
BBéci
legenda
válasz
Amarton
üzenetére
A linkelt cikk remek, köszi!
"aki nem helyesen dob, az eljut egy szintig, de onnan mér nem fog továbbfejlődni"
Ezt magamon tapasztaltam, azért mentem le dartsklubba, hogy a rossz beidegződésről át tudjak váltani olyan technikára, ami lehetővé tesz némi fejlődést. Sajnos 21-22 év alatt annyira belém ivódott a kéz visszakapás és a jobbra lefelé rántás, hogy 20 hónap sem volt elegendő a teljes kitakarítására. Még mindig vissza-vissza jön, különösen két t20, vagy 20/t20 után, valamint kiszállóknál.Arra a bizonyításra nagyon kíváncsi vagyok, de ha ezért meg kell hívnom Bezzeg Nándort, akkor hülyén fogok meghalni.

-
Amarton
tag
Mostanában nem nagyon nézegettem a fórumot.
Egy érdekes dolog azonban történt ez idő alatt. Elkezdtek megszaporodni a 180-ak. Ez elmúlt 2 hónapban dobtam 16 db-ot. Ezen felbuzdulva megkerestem Bezzeg Nándit és elhívtam hogy tartsa meg előadását a verseny dartsról, mert itt az ideje komolyabban gondolni a dolgot.
Nándi el is jött és egy egész napot töltött el nálunk, ahol még 7 barátom is jelen volt. 25 éves tapasztalatát osztotta meg velünk. Az elmélet után a gyakorlat következett, ahol megnézte a dobásunkat és ellátott tanácsokkal. Annyit mondott, hogy még szerencse, hogy ez elején hívtuk el, azaz nem telt el sok idő egy hibás berögződésre, mert aki nem helyesen dob, az eljut egy szintig, de onnan mér nem fog továbbfejlődni.
Ennek a szellemében gyakorlatilag újra kellett kezdenem az egész folyamatot, törekedve a helyes beállásra és dobásra.
A 180-as dobásaimról, pedig csak annyit mondott, hogy gyakorlatilag ennyiszer találtam el véletlenül a 180-at. És bebizonyította, hogy ezek tényleg a véletlen művei. A poént nem akarom lelőni, hogy miért, aki kíváncsi vegye fel vele a kapcsolatot és szervezze le a szemináriumot.
A lényeg, hogy a látogatása után új szellemben kezdtem el a gyakorlást, ami egy hosszabb folyamat lesz. A Január 9-i amatőr versenyen megmérettetem magam, de a célom, hogy pár versenyt megnyerjek (ha nem nyerek az sem baj), a lényeg, hogy szokjam a stresszt és az ellenfeleket.Egy kis cikk a szemináriumról:
[link] -
csuhi84
csendes tag
Ma megkaptam a szülinapi ajándékot a hugomtol!!!!!
Valamiért a képet nem tudom feltölteni. Az ajándék egyébként egy eredeti Bunting darts szet!
-
bosmajor
tag
Megkezdtem ismerkedésemet a https://www.webcamdarts.com/ oldallal.
Túl vagyok az első nyert meccsemen (5 vesztett után), sőt egy tournamenten is részt vettem (első meccs után kiesés
).
Első benyomás alapján ajánlom azoknak, akiknek nincs lehetőségük (idő, időbeosztás, távolság stb. miatt) "valódi" élő meccseket játszani. -
gambesz
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, én Szigetszentmiklósról vagyok. Most kezdtem a játékot. Most softtal játszom, van egy harrows táblám. A nyilam nem tudom milyen, mert kb 15évvel ezelőtt játszottam, akkor vettem..azóta várta a pillanatot.
Szóval már fogalmam sincs milyen fajta.
Készül a steel tábla tartóm, van egy táblám régről, de az lent van muteréknál. Ahhoz is van egy nyilam, de azt sem tudom milyen.
lemértem, a steel az 18grammos, fém szárral 20. a soft az 12grammos..ezt könnyűnek érzem, lehet h veszek egy új nyil szettet. -
csuhi84
csendes tag
Ez eddig jó kis döntő
-
BBéci
legenda
Eszem megáll, Anderson is kiesett. Gerwen az egyetlen Premier League résztvevő, aki bent maradt. Ez egy 400000 font díjazású torna, szóval nem kispályás.
-
BBéci
legenda
válasz
üzenetére
Szintén azt nézem, mert HD, viszont a magyar kommentár annyira hiányzik, mint kóc a s.ggembe. Annyi ostobaságot képesek összehordani, hogy inkább lehalkítom.
A helyszíni hangnál nincs jobb. Ha ott ülnél a nézőtéren, akkor sem lenne magyar kommentár. Különben is a látvány a legfontosabb. -
BBéci
legenda
válasz
pcgamer01
üzenetére
http://cricfree.tv/…/pdc-world-grand-prix-darts-live-stream…
http://www.stream2watch.co/…/pdc-world-grand-prix-darts-liv…
http://ifirstrow.eu/sport/darts.html
http://www.vipleague.me/sports/darts.html
http://www.realstreamunited.com/free-live-video-streaming-d…
http://www.allsportsfree.com/darts/
http://www.streamcentral.tv/Schedules/Darts.php
http://www.vipboxtv.co/sports/darts.htmlVasárnap kezdődött, most a 8 közé jutásért játszanak.
Kiesett: Taylor, Chisnall, Wade, Lewis, Barneveld, Wright, Bunting, Huybrechts, Whitlock. -
csuhi84
csendes tag
Senkinek semmi új rekord vagy pozitiv élmény?????? Nagyon meg ált az oldal.
-
shifty!
senior tag
válasz
Amarton
üzenetére
Én kicsit több, mint egy éve dobálok, eleinte egy '91-es Harrows Dimplex settel(még nem is wolframos, hanem nikkel-kevert teste van
), majd most tavasszal váltottam 23g-os Designa test+Supergrip szár+Vision 150 tollakra.
Az új szettel még csak 3 verseny, 1 győzelem, de soha nem ez a lényeg
Kb 5 180lehet benne, szerintem ez sem a legnagyobb értéke a jó játéknak, inkább a konzekvens teljesítés, hogy egy 100+ dobást ne egy 26 kövessen... -
BBéci
legenda
Nem emlékszem, hogy 1992-ben, vagy '93-ban kezdtem dartsozni, de mindenképpen bő 20 éve, szóval pontosan tudom, hogy ennek a sportnak is a sok gyakorlás az alapja, de a rossz beidegződéseket kiirtani kegyetlen nehéz. Valamint a vizsgadrukkot, ami általános iskolás korom óta gyötör.
Az is tény, hogy 180 nélkül is lehet meccseket nyerni, a kiszállók fontosabbak. -
BBéci
legenda
Többször megtettem, hogy a harmadikat, ami akárhová ment, kivettem és párszor újra dobtam vele, ahogy tanácsoltad. 4-5 dobásig volt hozzá türelmem, egyik sem ment a t20-ba.
Ma megint megvolt a 2 t20 utáni t18, tehát 174, ami összeget tekintve jó, hibázást tekintve pocsék. -
föccer
nagyúr
Csinald azt, hogy ha benne van 2 nyil, akkor csak a harmadikkal dobalsz. Szokj hozza az utilso nyil stresszehet es szokj hozza ahhoz erzeshez, hogy megvan a 180. Par het, nehany szaz "csalassal" osszeszedetr 180 utan mondhatni erdektelen lesz a harmadik nyil, mert elveszti a varazsat a 180 megdobasa.
-
belo7
csendes tag
Február óta dobálok, de már nem számolom 30 és 50 között lehet.
Én is indítok egy kérdést, ki milyen nyilal dob és kinek hány nyilas a legjobb köre.
Én egy garry anderson phase3-játszom és 14 nyilas a legjobbom versenyen 20 nyilas. -
-
Amarton
tag
Egy kis topik élénkítő kérdés.
Ki mennyi ideje dobál és mennyi 180-at dobott?
Akkor kezdem én.
2015. március eleje óta dobálok és 9 db 180-at dobtam eddig. -
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pl. ha játszanál, de éppen nincs kivel (esetleg általában nincs kivel). Vagy a Kanadában élő rokonoddal szeretnél egy meccset. Stb.
-
bosmajor
tag
www.webcamdarts.com-ot próbálta már valaki?
-
egeisa
csendes tag
Megvan másfél hónapos darts pályafutásom első 180-ja.

-
csuhi84
csendes tag
válasz
Amarton
üzenetére
Ahoz sem kell program. Minimális matek tudás.111-130ig kiszálókra gondoltál!!! Én például mindig a T20 ra kezdek(kivéve a 119et. Mert ha szimpla az első akkor 99 marad ami 3nyilas kiszáló.itt t19re kezdek). Ha jön akkor marad 51-69. Itt meg már egyértekmű,hogy pl 63= t13 d12 vagy s13 dbull. Ha az első nyilad nem pontos akkor meg már ugysem a bullra fogol kerekiteni. Nekem fél év után ez a tapasztalatom. Ha valaki tudd valami okosabbat az légyszi mondja el. Én is használtam ilyen programokar csak nagyon kinos volt mikor kollegámm számolt helyettem egy bárban. Egyedül az easy darts- ot használom mert azon tudok számitógép ellen jáccani.
-
Amarton
tag
A bolti kiszálló kártyákkal pont az volt a bajom, hogy nem arra kerekített, amire szerettem volna. Pl. Snakebite 101-es kiszállója. A tv úgye teljesen mást írt ki, mint amit dobott. Nem akarom én ezt versenyen használni, csak ötletet szeretnék meríteni, hogy majd mire dobjak.
Még van olyan tervem is, hogy azokat a kiszállókat is kiszámoltatom a programmal, amit ha elrontok bullal be tudom fejezni. Pl.: 122. T18, T18, D7. Ha azonban az egyik tripla sima lesz, akkor T18, S18, BULL.
Számomra annyi még benne a kihívás, hogy le tudom-e programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval már fogalmam sincs milyen fajta.
lemértem, a steel az 18grammos, fém szárral 20. a soft az 12grammos..ezt könnyűnek érzem, lehet h veszek egy új nyil szettet.

, bár mintha ez jó pár nappal ezelőtt történt volna.