Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Ki hogyan áll a bullra dobálással?
50 dobásból 24 pontot értem el (zöld bull 1 pont, piros bull 2 pont)
Nekem most ez lett a rekord. -
csuhi84
csendes tag
válasz
zsolti72837 #1542 üzenetére
Azzal tudod számolni,hogy hányat dobol kiszálóra.
-
csuhi84
csendes tag
válasz
zsolti72837 #1540 üzenetére
Én most kiprobáltam!!! Nagyon jó!!! Lehet a computer ellen is jáccani! Nekem tökéletes mivel általába egyedül jáccom!!!
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valaki használja az Easy Darts programot?
-
BBéci
legenda
Ebben tévedsz, olvasd el az MDSZ Játék és versenyszabályzatát.
Amatőr és kisebb helyi versenyeken valóban nem tiltják az alkoholfogyasztást, de a komolyabbakon keményen ellenőrzik, szondáztatnak.
A versenyek egy részén megengedett a 0,5 (vagy 0,3?) ezrelék, normális országokban annyival autót is szabad vezetni. -
shifty!
senior tag
Kezdőknek és hozzám hasonló szerencsétlen kétbalkezeseknek hír, szerda este 7től amatőr 501 SO verseny Budapest, Aktív Studió, valószínűleg meccsenként 3 nyert legig.
-
gooool
őstag
válasz
Amarton #1529 üzenetére
Termeszetesen dupla kiszalloval, hiszen versenyen is az divik.
Elso 9 nyilasom atlagat nem igen tudom, csak a vegen szoktam atlagot nezni.csuhi84:
Ne aggodj, az eselytelenek nyugalmaval indultam en is szombat delutan, ugy, hogy pentek este fel 12-kor lattam meg hogy egyaltalan lesz ilyen.Menni fog az, versenyen masok is gyengebben dobnak majd, nem csak Te, erre gondolj es arra, hogy osszemerhetetlen a fejlodesi mutato egy delutani dobalas es egy verseny kozott.
-
-
-
gooool
őstag
Koszi!
14-el kezdtem, hogy legalabb kerek legyen, aztan T20, ezutan meg ugy felbatorodtam, hogy eldobtam a harmadikat lesz ami lesz alapon szinte, es az szepen landolt is a D20-ban.
De faraszto volt ez a tegnapi nap, ma a jatek se ment annyira itthon, meg a karom is faj...pedig sportember volnek vagy mi. -
gooool
őstag
Irnek egy kis szosszenetet eletem elso darts versenyerol, amin ma vettem reszt.
Nagyon meleg volt a muzeum emeleten ahol voltunk, de a nevezesben legalabb volt egy kiados grill ebed, igy mar megerte elmenni.
Csoportmeccsekkel kezdtunk, 5 fosek voltak, 1 gyozelemmel zartam, ket szoros ( 1 kiszallon ment el) es 1 sima vereseg a kesobbi bronzermestol.
De bejutottam az egyenes kieses reszre, ahol sajnos szinten siman kikaptam, a kesobbi ezust ermestol.
Viszont elso meccsemen dobtam egy 114-es kiszallot, ami szinte osztatlan tapsot valtott ki, hiszen tudtak, hogy elso verseny, alig 2 honapos dartsos mult. Sokaig a listat is vezettem ezzel.
Vegulis marha jo volt, rengeteg igazolt ismerosom lett, kaptam sok klubtol meghivast es az orszagos top5-ben levo, a versenyt megnyero srac lett a legjobb haver a delutan soran. -
andy83
aktív tag
válasz
zsolti72837 #1518 üzenetére
Taylor és MvG hozza a meccseket.
-
zsolti72837
addikt
Mai Taylor-Wade és Gerwen-Wright ra valami tippek?
-
gooool
őstag
válasz
shifty! #1515 üzenetére
En ugye igencsak videkrol, faluhelyrol jonnek, de minden megoldhato.
Holnap lesz egy pofas kis verseny a szomszed varosban Szarvason a Szunet DC szervezeseben. Mindenkepp elnezek, kerdezoskodok a kezdes elott, aztan ha nem leszek puhapocs talan meg be is nevezek az eselytelenek nyugalmaval.
-
shifty!
senior tag
Nem tudom ki hova valósi, és hogy mennyire jártok fel Pestre, de van egy szimpatikus kis darts klub (ahova járok versenyezni mostanság), ahol szerintem szivesen látnának minket egy estére a helységben egy baráti sörözős-beszélgetős dobálásra, esetleg kiegészülve a "helyi amatőr erőkkel", esetleg egy versenyt is lehet belőle szervezni
-
BBéci
legenda
Nem volt benne T16.
T18 + T18 + T20 = 168
T20 + T20 + T18 = 174
Utóbbiból minden héten dobok egyet, néha kettőt.
Hétfőn egy érdekes "bingó" is összejött: T12; T20; T18, ez összesen 150. Ennyire nagy a szórásom, siralmas.Amikor bullmasterben a 490-et dobtam, az ellenfelem 1000 körüli ponttal vert meg, szóval igencsak karcsú az eredményem.
-
gooool
őstag
Az a lanya.
Nekem is feltunt legutobb, igy megemlitettem FB-on, de a PDC fanclub kiigazitott miutan en is a nojenek hittem.
Lehet menni kellene udvarolni, hiszen Ian csaj nem no minden bokorban.Holnap meglesem ezt a jatekot, amit emlitettel foccer.
Mai nap 3 leges 501 D0 62,6-os atlag, 33,3%-os kiszallok. Azt hiszen ennel nem mostansag lesz jobb... -
föccer
nagyúr
T16al kerekitettel valamire? A 490 nekem mar nagyon jonak szamitana.
sajnos a bullt pocsek modon dobom. A 30 bol osszesen hetet talaltam el, es volt bebbe egy piros is. Kriminalis.
a 20as szektort viszonylag turhetoen dobtam, a szikasos 40-45 kozottielsi 9nyilas atlag. Ezt kellene feljebb tornaszni, legalabb 70 korulire es akkor elegedett lennek, de ehhez meg kellenw tabulnom a triplakat megdobni. Asszsm neki allok krikettezni.
-
BBéci
legenda
A klubban softon szoktam olyat játszani, legutóbb 4-5 hónapja és mindössze 490 körüli a legjobb eredményem. Erre nem lehetek büszke.
Ma dobtam 168-at és 174-et, de a heti második 180 még várat magára. Az elsőt hétfőn dobtam, aznap nagyon jól ment.
Más. Gerwen kicsit ég White-tal szemben. 1:6 is volt, most 2:6. White csaja brutál jó darab.
-
föccer
nagyúr
válasz
Amarton #1508 üzenetére
Pénzfeldobással eldöntöd, hogy bullal vagy tömeggel kezdessz. A sorrend egyébként mindegy, mert mind a kettőt meg kell csinálni.
Bull: 10 kör (30 nyíl) bullra. Minden bull találata a neki megfelelő pontot ér (25 vagy 50) semmi más nem ér pontot.
Tömeg: 10 kört kell irr is dobni. Körönként dobott érték 40 feletti része a kapott pont (tehát ha a 3 nyílból 100-at dobsz, akkor az 60 pont, ha 140-et, akkor 100 pont, ha 86-ot, akkor 46 pont).
A két játékrész pontját összeadod és megvagy.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Bull masterben sikerült feltornásznom magamat 400 pont fölé
Tudom, van még bőven hová fejlődni, az elméleti maximum 2900 ponthoz. Kinek hogy szokott menni?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest