- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
És a 80 pontot is komolyan gondoltad?
Akkor elárulom neked, hogy a 80-as ponthatár alatt szoktak emberek bekerülni az ún. Értelmi Fogyatékosok Otthonába ... jól tudom, egy ilyen helyen vagyok rendszergazda. Sőt ... ahol én dolgozom, lakik benn ápolt 100 feletti inteligenciahányadossal is.
Egyébként marhaságnak tartom ... már csak azért is, mert az értelmes topic-ok nem biztos, hogy IQ-szinttel együtt járnak.
Egy egyszerűbb megoldási javaslatom van:
Minden új regisztrálónak addig legyen elvéve az topicnyitási joga, amíg meg nem tanulta kezelni a keresőt és nem tett ''vizsgát'' belőle. Ezt automatizáltan le lehet bonyolítani és talán nem is olyan bonyolult megírni a subrutint hozzá, mint egyik-másik korábbi ötlethez.
Esetleg ebben a ''vizsgában'' ki lehet térni egyéb kérdésekre is.
Hozzáteszem nem nagyon értek egyet semilyen korlátozással sem, már csak azért sem, mert tudtommal ez a fórum nyitott. Ha meg valaki annyira nem kívánja az újoncokat, akkor hozasson létre egy ''Prohardver veteránoknak'' fórumot, ahova mondjuk csak ''tag''-tól lehet bejutni, addig csak olvasni tudja az illető.
Szerk: Őstagtól is láttam már olyan topicot, ami nem éppen tartozott az elfogadhatóak közé ... gyorsan be is zárta egy mod.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest