- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gLes
őstag
Igen de nem érintkezik mindenki mindenkivel, szal az egész közösséghez képest relative igen kevés ember minősítene egy delikvenst és itt már megjelenhetnek hibák, ez csak nagyon hosszú idő után hozna használható eredményt, userenként, de addigra esetleg ''természetes'' úton is túljuthatott a lámerkorszakán
-
gLes
őstag
Ki mondta, hogy a vita a buta ember szokása?
A write-only mode amiről te beszélsz
Egy érvekkel jól felépített vitának nincs párja
A rendszer nagyon szép és jó, de a gond ott van vele, mint a pl. kommunizmusnál...hogy emberek működtetik
Azt se mondtam, hogy minden jó így ahogy van, nem vagyok én CandideCsak sztem nem az az irány a megfelelő amit te mondasz
-
gLes
őstag
Én értem mit mondasz, de sztem nem működne ez olyan helyre kis módon, ahogy te azt gondolod, és amúgy ezért van a Moderátort keresek! topic, és hát mire való a moderátor?
Ha ez olyen ideálisan működne, ahogy te azt leírtad, akkor tényleg seggítené a modik munkáját, de ez sztem nem működne ilyen jól
Pl. technikailag lehetne itt is egyszerűsíteni a modik dolgát, hogy csinálni ''Bejelentem ezt a topicot, mint lámatopic'' linket mindenhova és akkor a modik rögtön ugorhatnának rá mint a vérebek
Szerk: nahát ezt jól megasszontam
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
épp eröl bezsélek
mert ha azt a rangot
ami a neve alatt diszeleg
a többiek adgyák neki
akkor az máris jobban tükrözi a valoságot
Válasszunk parlamentet?
Ajánlom a PH! rangok topicot tanulmányozásra Bővebben: link
Szerk: nem lesz attól valaki rögtön PH! anyám kínnya, hogy 4 nap alatt produkál 5000 hsz.-t, lásd pl. moonman Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Egy-egy nick mögött egy-egy ember bújik meg. Mindenkinek vannak érzései, gondjai, tudása..
A fórumvilág nem a post-okról szól igazándiból, hanem az azonos érdeklődésű emberkék közös ''állomásáról'', a tapasztalatok, a tudás megosztásáról.
A segítés, a tolerálás szerves része ennek a folyamatnak.
És hiába PH! nagyúr, (vagy überbrutál anyámkínja) valaki, ha a közösség nem fogadja be, nem hallgatnak a véleményére, akkor egy nulla. Nem foglalkoznak vele, a háta mögött kitárgyalják. -
gLes
őstag
elvégre egy autos forum oszlopos tagjai sem a szalonba vezsik készen a kocsijukat hanem maguk rakják össze
Azé már erre is vannak cégek
mert ha lesz egy olyan online magazin ahol a cikeken kivül nem lehet majd érdemlegeset olvasni tanulni kérdezni..(like fix tv)
Na oda is csupa láma telefonálgat be!Najó...az is kell azé
-
-
Integra
titán
jut eszembe, akkoriban kék ledes ventik meg egyéb design dolgok nem voltak
hidd el, ha akkor lettek volna már akkor ''hígult'' volna a társaság.
2004-ben bekell látni sokakat a kék meg piros ledes venti érdekel.
engem meg az aquapower computer cuccai érdekelnek, de olyan kiba drága hogy azon túl hogy az oldalukon csorgatom a nyálam, többet nem tudok tenni.
ha jövőre lesz zsém rá és veszek komplett rendszert tőlük, akkor fogok tudni írni róla
[Szerkesztve] -
Integra
titán
persze, nem lehet elvárni mindenkitől hogy csukott szemmel cray gépet szereljen, de én is a semmiből tanultam meg hogyan kell szerelni, és nagyon sokat segített a ph nekem ebben, anno mikor reggeltem.
és ha szaktopicokban megjelenik hülye topic, ezért sem pofázok.
biztosan én is kérdeztem hülyeséget. -
Integra
titán
nem hinném hogy távoznának, mert ők a szaktopicokban továbbra is ott vannak.
én is kevesebbet írok oda, mert most nincsen gond a gépemmel, meg nem kell új gépet vennem, érthető.
aki meg hülye, azt úgyis kilöki magából a ''rendszer''
ennyire kell liberálisnak lennie a sok usernek.
én nem látom ennyire borúsan a ph romlását szakmailag.
minden oldalon vannak gyökér topicok, de kellenek ezek is.
illetve van még egy pozítivuma a PH-nak ellenben a többi oldallal szemben.
a fáradt gőznek hála, itt kialakult egy kis család.
és ez így van jól.
a kérdés hogy ehhez akar e valaki hozzátartozni vagy sem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- CORSAIR K100 AIR
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest