Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Aktív témák
- 

Pópa
senior tag
Egyébként nem sok különbség van a Chat vs Fórum, és az Intel vs AMd témák között sem.
Ezek soha véget nem érő viták.
A fórum egészséges vérkeringése megkívánja (!), hogy mindeki legyen toleráns a másikkal szemben, a fórumszabályzatot tartsa be (vagy legalább alkalmazkodjon valamennyire hozzá).
Továbbá úgysem lehet semmit sem tenni azok ''érdekében'', akik csak beregelnek ide, és gyorsan nyitnak egy topicot a ''problémájuknak''....
- Azért nem lehet tenni semmit, mert Nekik eszükben sincs ''keresni''..
 ááh, dehogy... Csak a saját dolguk érdekli őket, és szét sem néznek.... olyan, hogy fórumszabályzat... soha nem is hallottak róla... meg sem nézik, hogy mit ''pipálnak ki'', amikor regelnek.
(Nekik általában a fórumszabályzat csak annyi, hogy a ''regisztráció nem megy tovább, ha az a kis gombot nem pipálom ki'' ) Egyszerűen nem is olvassák el, mert úgy vannak vele, hogy úgy is csak a sablonduma... abból meg hallottak már eleget
Persze vannak kivételek is.
Például akik már viszonylag régen olvasnak itt, és felmerülő kérdésüket csak úgy tudják feltenni, hogyha belépnek a PH!-ra.( De ez a ritkábbik eset.) Ők nem fognak idióta topicokat nyitogatni.
----
Ebben van jóadag mentalitás, és ''internetes tájékozottság'' is.
- Aki mondjuk életében először látogat meg fórumot (akár ezt, akár másikat), annak halvány lila fingja sincs arról, hogy ''hogy is mennek a dolgok''... Csak úgy tudja ezt meg, hogyha írogat, beszélget, néhanapján valaki jól beolvas neki, hogy ''irgum burgum''...
Minden fórumozó volt újonc... mindeki ''megalkotta'' az első hsz-ét... egy kicsit félénk, egy kicsit láma módon esetleg, de megtette! Ezt ne felejtsük el soha.
---- - 

[Mike]
tag
1.) Ha nem zavar miért problémázunk ezen az egészen?
2.)Miért idegesít fel Téged, ha valaki ilyet vagy olyat ír 10-re egy nap? Van szerencsém egy nagy cégnél oprátori állást betölteni tudod Te, hogy mivel képesek betelefonálni az emberek??? DE ha Te már megígérted, hogy nem leszel ''dúrva'' már megérte hozzászólnom!
3.) Azt hiszem ez az első olyan érv, aminek van némi relatív alapja, de sokszor kerestem és volt hogy 3-4 akár több topicból csipegettem össze az infókat, ami az én problémámat megoldotta, szerintem ez szinesíti az egész életet itt!
4.) Ezt a ''nem lenne kár értük'' hozzászólást nem szeretném minősíteni... - 

drpele
senior tag
És ráadásul mégha kérdéseknek nyitnának új topicot, de nem, az ember gondolat-foszlányokból találja ki, hogy mi is járhatott a fejében amikor megnyitotta az adott topicot.
Nem tudom ki hogy van vele de ha nekem segítségre van szükségem megpróbálom összesedni a gondolataimat és minél világosabb, érthetőbben előadni őket.
Félreértés ne essék, nem az újoncokkal van bajom, mert van itt a fórumon több újonc/lelkes újonc aki szakmai témákban is igen értelmes, figyelemreméltó hsz-eket írogat.
De sajnos mostanában ennek az ellenkezője kezd általánossá válni és hát az ember óhatatlanul általánosít.
És szvsz sajnos az ilyenek miatt egyre kevesebb időt töltenek fórumozással az olyanok akik tudnának is segíteni. Ez egy ördögi kör...
Bár tudom, hogy ennek a 2 hsz-nek az égvilágon semmi értelme nincsen, de muszáj volt kiírnom magamból... 
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
 - magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ááh, dehogy... Csak a saját dolguk érdekli őket, és szét sem néznek.... olyan, hogy fórumszabályzat... soha nem is hallottak róla... meg sem nézik, hogy mit ''pipálnak ki'', amikor regelnek.