- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Pópa
senior tag
válasz
Thunder78 #943 üzenetére
Erre mindig elmesélem a megtörtént esetet, amikor is egy másik fórumon éppen a kollégákkal beszélgettünk a c++ topicban, és jött egy új tag.
Össz-vissz 1, vagy 2 post-ja volt... nos a srác írt egy olyan összeszedett, és részéletes hozzászólást, hogy a ''szemünk kettéállt'' tőle... (Annyira jól látta dolgot, hogy hosszú perceket spórolt meg egy ötletével egy program fejlesztésében...)
---
Szóval az hülyeség, hogy újonc ''tollából'' csak értelmetlen dolgok születnek... -
törölt tag
válasz
Thunder78 #943 üzenetére
Teljesen felesleges, olyanért akarsz kiállni amiért nem tudsz megfelelni.
Te nem csinálsz rossz dolgokat, de jön egy srác, és szétzavarja az embereket, mert azért egy ember is tud itt feszültséget csinálni, és a hülyeségeivel rajongótábort alakítani.
Egyébként tényleg sülyeszteni kellene ezt a topicot, ha nincs értelmes hozzászólás, csak önigazolás.
Mert még vki azt hiszi, hogy mi van aztán komolyan veszi magát.
Pedig nincs itt semmi baj, ami baj meg van azt meg hamar meg lehet találni, csak be kell ütni a játékok fórumrész keresőjébe, hogy NFS=78topic, vagy ennek variációit.
és végig kell nézni kik nyitották.
Kiállsz mint aki hisz ebben (és nyilván), majd jön pár arc, meg az ő pár nick-je, és szétturnak mindent, téged is leugatva.
Vagy ötletek kellenének, hogy aki ide benéz, az ne kezdjen minden höbörgést előlről, vagy bezárni, mert ennek így semmi értelme nincs (sztem persz). -
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #940 üzenetére
loool
nem zavar?
akkor minek linkelgetsz ide folyton?
btw nem arrol van szo, hogy nagyon raerek, vagy imadok mindenbe beleszolni, hanem arrol, hogy kurvara elegem van mar abbol, hogy egyesek jatszoternek nezik a kedvenc szakmai forumomat, ahol egykor sokkal magasabban volt a szinvonal, lehetett kerdezni es lehetett valaszolni
de hogy en is el mondjam, mit nem ertek: minek kell neked, minden nap szulni par post-ot ebbe a topicba? mar irtad Te is, hogy minden tobbszor ki volt targyalva, ertelme nincs az egesznek
most gyakorlatilag csak itt mondogatjatok keresztbe kasul, hogy titeket mennyire nem erdekel, meg mennyire nem a rang szamit, ehhez kepest csak toljatok itt a sok folosleges hozzaszolast
lahatne szo arrol, hogy legkozelebb csak akkor ir valaki ebbe a topicba (akar en is) hogyha hasznalhato, epito jellegu otlete van?
koszonom -
Thunder78
őstag
válasz
Thunder78 #935 üzenetére
De ahogy von Mike is írta, akkor mindenki csengesse be a regisztrálási és a topiknyitási díjakat visszamenőleg. Kivétel nélkül.
Twollah! Te mennyit fizetnél?
Csak kíváncsi vagyok, hogy ha akkoriban, mikor Te elkezdted, mennyi topicot nyitottál volna, ha fizetni kell érte? Egyáltalán regisztráltál volna?
Öszinte leszek ... nem foglalkoztam volna a PH fórumával, ha fizetős. És ha azzá válik, gyorsan le fog csökkenni a népszerűsége.
Korábban már utaltam rá, hogy az üzemeltetőknek a népszerűség a fontosabb, és nem fognak olyan népszerűtlen döntést hozni, ami drasztikusan csökkentené a jelenlegi érdeklődést az oldal iránt. Szerintem. -
törölt tag
válasz
Thunder78 #901 üzenetére
Ez egy alapvetően jó ötlet sztem.
Amit hozzátennék, hogy akár ez is lehet olyan dolog ami tagokat vesz el a PH!-tól.
...egyszerűen ilyen az emberi természet, szeretnek különbözni, ami nem feltétlen baj, ha oldalirányban történne, de sajnos ez föl és le (esetleg átlós) irányban történik.
( sajnos ez a hsz már engem is a fölfele különbözők táborába sorol ahogy olvasom, pedig én inkább szeretek oldalra menni)
Sztem, tisztelet a kivételnek, az újoncok rangra való höbörgéseinek kb. a fele is ide vezethető vissza....csak végigondolva, és megfogalmazva az eddigi tapasztalataimat.
minden 'főnök' (ez itt nem áll, csak szemléltet) hülye, míg az ember főnök nem lesz, onnantól 'lefele' hülye mindenki. (és ált. mindenki főnök szeretne lenni)
szerk2: (és ált. mindenki főnök szeretne lenni)
...bár akinek van egy csöp esze, az megmarad 'hülyének'
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
válasz
Thunder78 #889 üzenetére
Arról szólt, hogy egy srác sérelmezte azt, hogy neki 60 post-ja elszállt, és erre felbuzdulva nyitott egy topicot (az említettet) és elkezdett őrült módon postolni bele, hogy behozza az ''ellopott'' hozzászólásokat.
Már az elején elnézést kért (már ez is tök gáz volt), aztán szépen 1 karakteres post-okat kezdett gyártani. -
atuci
őstag
válasz
Thunder78 #883 üzenetére
volt akinél feltételeztem, de volt akinél nem, csak mikor rákérdeztem, akkor mondta, egyébbként meg sokan beleírják, hogy hol vehető át a cucc, de aki nem, az nálam egyértelműen bp-i volt.
Eddig.
felőlem írhatja a falu nevét is, ha akarom megkérdezem tőle merre van (de erre van a google), de írhatja a megye nevét is, már azis nagy segítség lenne. -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Thunder78 #877 üzenetére
Szvsz ez egy tipikusan olyan kérdés volt ami (a) elfért volna az ''azonnali kérdések órája'' topicban, (b) kis olvasgatással a fórumon/PH!-n, esetleg google használattal megválaszolható lett volna.
De úgy néz ki az új topic nyitása (a kérdezés), egyszerűbb és kényelmsebb volt... -
von Mike
tag
válasz
Thunder78 #871 üzenetére
Hát, ha 2 évig olvastad a fórumot előtte, nem lehetne egy nagy tragédia az a 3 nap. Ha meg valaki hirtelen ötlettől vezérelve akar topicot nyitni, lehet meggondolja ezt az egészet, de lehet, hogy nem...Valahol ez egy megoldás a ''problémára'', de veszíthet a fórum a népszerűségéből.
Személyes példa, réges régen (nem tom ez még így van-e) lett volna egy kérdésem az SG fórumán és ahoz regisztrálnom kellett. Meg is tettem, de 24óráig nem is szólhattam bele a dolgokba. A mai napig nem írtam oda, be sem logineltem soha!Nem lehúzom ezzel az SG fórumát, csak párhhuzamod húztam.
-
von Mike
tag
válasz
Thunder78 #866 üzenetére
Figy. Marha egyszerű. Volt egy általánosan használt nickem pl LAN party-n, vagy itt, vagy MSN-en, IRC-n stb. Mindenhol [Mike] volt a nickem és ez tetszett, egyedi is stb, de a []-ek nem használhatók mindenhol így lett a TMike. Ezt freemailon már használja vki így lett t.mike...a honlapom dot.tk regisztrációjánál pedig a t.mike volt használva valaki által így lett simán tmike. Ez már 2. Aztán volt még egy pár hely, pl soksms-hu, ahol mind a 2 használtaban volt (t.mik, tmik) így jött az új változat a vonmike!
Ez már a 3. és ez már sok volt...Meguntam és kipróbáltam a vonmike mindenhol használható => valamelyest egyedi lett. Újra regeltem a fél életemet (5 évig használt emilem stb...) így itt is és már nincsen [Mike] meg TMike meg hasonlók...Egységesítettem...Ennyi a rövid történet!
Remélhetőleg ezt már tudom használni jó sokáig. Ha valhol nem tom használni oda nem regisztrálok!
-
Thunder78
őstag
válasz
Thunder78 #848 üzenetére
Tényleg ... ott a szégyenfal is ... az is jó ötlet volt.
Arpi6k: A pontrendszeres dolog hasonló, mint a jogsinál, ha baromságot csinálsz, a modok adnak neked pontokat, ha összegyűlik valamennyi, egy időre kipontozódsz és nem nyithatsz topicot mondjuk, később meg akár automatikus bannolást is vonhat maga után az ökörködés. -
Pópa
senior tag
válasz
Thunder78 #840 üzenetére
Ott van az ''azonnali kérdések órája'' topic.
Abban az újoncok (vagy akárki) felteheti a kérdését, és nem kell neki külön topicot nyitni. Ha pedig annyira figyelmetlen az illető, hogy nem néz körbe, akkor igenis ''meg kell neki mutatni az utat''. (kereső, satöbbi)
Ha annyira nem veszi a fáradságot, hogy kicsit ismerkedjen a fórummal (!!! és ne modja senki, hogy erre nincs 5-10 perc szabad ideje), akkor megérdemli, hogy lehurrugják.
--
so, ennek ellenére az újoncokat segítem (és segíteni is kell!), de ha ''Ők'' nem tesznek semmit a fejlődés érdekében, akkor nagyon sajnálom.
uff, álmos vagyok. Bocsi, ha rosszul fogalmaztam. -
[Mike]
tag
válasz
Thunder78 #817 üzenetére
Nekem szimpatikus az álláspontod.
Mellesleg mikor regeltem én is azért tettem, mert éppen volt egy nagy halom kérdésem gépösszeállítás terén. Nem keresőztem, nyitottam topicot. Mindenki készséges volt és segítőkész megtetszett az élett itt és azóta olvasgatok főleg, de ha valamibe bele tudok kontárkodni megteszem. Tény, hogy már alig, alig nyitok topicot, mert megtanultam, hogy azárt dádá-van!Keresek és meg is találom az estek 80-85%-ban a választ, de mint már korábban is írtam van, hogy a kereső kiad vagy 10-15 topicot és azokból 3-4-ből akár többől áll össze a válasz.Ebből mind arra akarok kilukadni, hogy egy rövidke gyorsan átfutható topic, amit akár Újonc akár PH!Addict nyit néha jobban kezelhető, mint egy 15239 HSZ-es ''Nagy Topic''. Egyszerűen gyorsan kell válasz valamire, rákeresek és előfordúlhat, hogy találok egy Újonc által nyitott topicot a kérdéses témában, és kérdése után egy Addict válaszol 3 sorban 5 sorban pedig elmeséli a kereső lényegét, de nekem a vlasz adott esetben már meg is van és nem a hosszú-hosszú OFF-okkal teli topicot kell belegebedve bújnom.
Biztosan rengeteg idétlen hsz-m volt/van/lesz, de nem azért van a fórum, hogy okosodjunk? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #798 üzenetére
mindjart nyitok egy topic-ot, hogy: Peticio: tag ne szurhasson be smilye-t -- rendben? le lehetne mar szakadni errol a temarol, amig nincs javaslatod, addig igy semmi ertelme, hogy mutogatod itt a (mellesleg gyorsan bezart, szoval semmi port nem kavaro) topic-okat teljesen feleslegesen
p.s: ingyenwebnet.hu? LOL -
Pópa
senior tag
válasz
Thunder78 #768 üzenetére
'''''' Ui.: Én is újonc voltam, mikor ez indult és engem is bosszantott (ill. még mos is) a diszkrimináció. Vannak ilyen emberek ... ebbe szerintem nyugodj bele! '''''''
Ehhez azt tenném hozzá, hogy mindenki újoncként kezdte... (és ez most nem az üres ''közhely'') ... csak sokan ezt már elfelejtették.... bizony,bizony... a kezdetben mindeki ''botladozott egy kicsit.''
De ez a topic tényleg nem az ''újoncok ellen'' van.
Sokkal inkább a fórum vérkeringésének dinamikus fenntatása érdekében.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #747 üzenetére
1: sanya imho nem akar zart forumot, de felhivta mar a figyelmet egy-ket alapveto szegyenfoltjara a ph-nak (pl.: Bővebben: link -- pl ha ezt a jelenseget, amire itt vilagit ra, zarnak ki, azert nem lenne kar)
2: demokracia? hol? mert itt a forumon biztos nem -- itt kerlek egyeduralom van (gy.k.: az van, amit Parci mond) -
Thyb
senior tag
válasz
Thunder78 #696 üzenetére
Ez is benne volt a hsz-emben. A baj, hogy viszont csak az ujoncokat letilatni viszont nem tartom etikusnak. Tudom, hogy sok közöttük a gyik, aki nem a játékszabályok szerint játszik(legalább is nem az elvártak alapján), de már szó volt róla, hogy vannak olyanok is, akik egész korrect dolgokat dobtak fel.
Szal nem tudom mi lenne a legegyszerűbb megoldás, de jó lenne valami olyannal előállni, ami kis munkabefektetéssel ezt meg tudná oldani. -
szucsi
őstag
válasz
Thunder78 #684 üzenetére
a második javaslatom szerintem még hasznosabb, ha csak keresőablakot kap, az átlag júzer simán kattint egy ikszet és megy tovább. De ha ott virít 5db topic az orra előtt abban a témában (tehát nem kell a keresővel bajmolódnia), amiben indítani akar, talán beleolvas az illető.
Nem tudom mondjuk ez mennyire terhelné meg a rendszert. Programozásilag gondolom nem lenne túl nagy kunszt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
Thunder78 #659 üzenetére
Én special elég régóta olvasom a PH-t, de mivel ''keveset'' szóltam hozzá így csak fanatikus tag vagyok. De ez azért nagyon dúrva volt. Alapvetô hibák tömkelege. Ebbôl is látszik, hogy nem a rang alapján kell megítélni az embereket. Én is agyondumálhatnám magam és már rég addikt lehetnék. de minek...
g -
klepto
addikt
válasz
Thunder78 #659 üzenetére
Köszike
Én megszívtam, és? Szerintem neked is volt már olyan leveled aminek tökéletesen bedöltél... Én közel 3 év netezés után ez volt az első levél aminek tökéletesen bedöltem, mert nem olvastam el alaposan, csak felületesen, és átugrottam azt a részt, amiből leeshetett volna, hogy ez csak kamuA felületesség bosszúja... Van ilyen
Egyébként, hogy a témához is hozzászóljak, az újoncok topicnyitását nem kéne alapból korlátozni, viszont ha rendszeresen nyit értelmetlen témákat, vagy olyan kérdésről nyit topicot, ami már X+1 topicban is ki lett tárgyalva, akkor 3 figyelmeztetés után lehetne korlátozni a topicnyitási szándékát, és ha tényleg fontos, a PH!-n még nem szereplő kérdésről van szó, akkor egy moderátor engedélyezhetné a topicnyitását. Így rá lehetne szoktatni az új tagokat is a kereső használatára, és az olvasásra is.
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Thunder78 #253 üzenetére
te nemreg regisztraltal, s nem tudom elotte mennyire olvasgattal ityt, de agresszor1-rol egyebkent is tudni kell, hogy egy idoben naponta nyitott 1-2 nagyon off, egymas osszeugrasztasara tokeletes temat (''volt valami dugtatok mar harmasban?'' is es eleg surun volt napirenden az ''osszes magyar szar, csak ugy mint az orszag maga'' tema is - pl ez volt az alairasa: ''Szar Kormány, Szar Nyelv, Szar Ország.. Gratulálunk Magyarország..'' - gugli cache rulez
)
Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest