Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
faster
nagyúr
De aztán 30 percig nyugi van, nem félpercenként jön vissza új nickkel. És persze az 5 accounthoz kéne öt vadiúj különböző létező email cím is! Ez már hátráltatná annyira, hogy megunja a dolgot, és más után nézzen, vannak könnyebben floodolhat fórumok. Az Indexen egyébként ez a rendszer egész jól működik, pedig azon irdatlan mennyiségú hsz és topik van még a PH!-hoz képest is.
-
faster
nagyúr
Szerintem igazuk van, a topiknyitás moderátori szűrése nagyon sok meló lenne, gondolj csak bele, hány új topik nyílik a hardverpiacon egy nap alatt.
Én már többször javasoltam egy olyat, amit az Index fórumán is használnak.
1. Regisztráció után emailen keresztül kell élesíteni az accountot
2. Élesítés után 10 percig nincs új hozzászólás
3. Élesítés után 30 percig nincs új topiknyitás
Így az sem szenved késedelmet, akinek sürgős problémája van (aki nem bír kivárni 10 percet, az fizessen elő supportra), de aki azonnal elsőnek topikot akarna nyitni gondolkodás nélkül, azt rákényszeríti arra, hogy legalább belenézzen, hogyan is fest ez a fórum, hol van a kereső, és azok ellen is véd, akik csak teleszemelni, floodolni akarnak.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest