Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
Van kb 15 MODERATOR. Kineveznek melle meg 5 embert akik sokat vannak fenn a PH!-n ilyen joszandekuak stb.. Pl teged.
5 percenkent kellene 1db moderatornak dolgoznia. A munka pedig nem tartana 1 percnel tovabb. Ha meg csak az ujoncok altal nyitott topicokat vizsgaljak akkor az kozel sem napi 300. Hanem kb 100. Igy csak negyed orankent kerul fel a varolistara 1db topic. 20 modoerator meg ezt nem tudna megoldani? -
lao ce
aktív tag
válasz
VladimirR #110 üzenetére
1)
''es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon''
nagyszeru hely, nem is tudtam rola. szerintem kellene ra egy 'hivatalos' megoldas, nemi szoftverel megtamogatva. amugy egyetertek amit irtal ebben a hozzaszolasban.
2) szerintem egy redundas topikot nyito ujoncnal is bunkobb aki csak arra kepes hogy bekaparja azt, hogy 'hasznald a keresot bammeg'. szerintem ez sokkal negativabb a ph szinvonalara nezve mint egy kerdes egy topikban ami mar otodszor lett felteve.
valamennyire azert a torzstagoknak vendeglatoknak is kellene lennie, es nem kellene tul felsobbrenduen hozzaallni, foleg hogy van egy olyan erzesem hogy a nagy hasznald-a-keresot hozongok tudasa nem er fel a csendben valaszolokeval.
3) foleg a gyujtohelyek hozzaszolasait nagyon nehez ertelmezni legtobbszor. ki kinek es mire valaszolt - ha valaszolt egyaltalan a kvazi-offtopikok kereszttuzeben. pedig azert olvastam az ulysess-t.
le a gyujtohelyekkel. abszolut kereshetetlenek es hasznalhatatlanok.
Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest