Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz doors #95 üzenetére

ha valaki annyira nem ert hozza, hogy kerdezni sem tud, az jobban teszi, ha a gepet szervibe viszi, mert lehet, hogy lenyuljak, de meg mindig jobban jar, mintha szakertelem nelkul elkezdi mondjuk le-, vagy felszerelni a cpu hutobordajat (ugye pillanatok alatt kesz a lesarkazas)

es ezt minden rosszindulattol mentesen mondom, hisz aki nem tudja elnondani, hogy mi baja a szamitogepenek, az hogyan akarja megjavitani?
    en a sajat gepemen tanultam meg, hogy kell egy pc-t szetszedni, osszerakni, megjavitani, minden kulso segitseg nelkul - de ez nem jelentoi azt, hogy zseni vagyok, sokkal inkabb azt, hogy millio egy alkalommal csinaltam meg nagyobb kart, de legalabb megtanultam tisztessegesen

volt, hogy ket napon keresztul tanultam az autoexec.bat es a config.sys (bar vannak akik azt sem tudjak mar, hogy ezek mire jok) optimalis beallitasat, s a leheto legtobb memoria felszabaditasat, mert maskent nem indult el a windoze telepito

ez itt nem onfenyezes akart lenni, csak annak szemleltetese, hogy internetes forum, mitob binternet nelkul is meg lehet oldani egy-egy problemat, tehat kizart, hogy:
    a) eletvbevagoan fontos, hihetetlenul surgos az adott kerdes
    b) nem kepes a temaindito egy normalis nyitohozzaszolasban tisztesseges kerdest feltenni - megcsak meg sem probalja, elintezi azzal, hogy ''tema adott vazze, valaszoljatok de man jelleggel''

OKS?

Aktív témák